Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ekonomisti: konsolidējot nākamā gada budžetu, būs grūti izvairīties no sociālās jomas aizskaršanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ekonomists
E
Nav saprotams, kāpēc baņķieri tiek saukti par ekonomistiem? Kāds Strautiņs vai Gaišpuitis ekonomists? Labākajā gadījumā viņus var dēvēt par finansistiem, bet faktiski viņi jāsauc par banku piārščikiem. Tieši tāpēc ka banku piarščiki Latvijā veido sabiedrisko domu, esam tur, kur esam.
Dīzelis
D
Sāksiet maksāt nodokļus un nākošgad nevajadzēs vispār neko griezt. Paši gremdē valsti un paši brīnās kad ir slikti . Pensijas varētu būt par 100 Ls lielākas ja jūs būtu godīgāki , tā pat bērnu pabalsti un viss cits. Lai nauda netiktu izšeptēta ne laižiet saeimā cilvēkus kuriem ir noslieces uz korupciju.
pakausis
p
haha.. strukturālās reformas nedos strauju rezultātu, tāpēc mēs jau kuro gadu pie tām neķersimies un tik griezīsim tautai nost to kas tautai pienāktos, palielināsim nodokļus un izdomāsim jaunus.. un faktiskas reformas - forget about it :)) mums jau nav valsts jāsaved kārtībā galu galā.. ko jūs te sadomājušies esat :DD
zagļu banda
z
Dombrovska valdība (Vienotība, ZZS) , apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni!
konkrēta pozīcija - pensijas
k
Kāpēc visu laiku tiek atkārtots par sociālās jomas aizskaršanu? Sociālajā jomā šobrīd kā aizskarama ir palikusi viena konkrēta pozīcija - pensijas. Viss pārējais sociālajā jomā jau ir tik tālu aizskarts, ka strādājošie vairs nesaprot par ko viņi maksā sociālo nodokli un negrib to maksāt.
Jukums
J
Izeja ir vienkārša: 1. Veikt nodokļu sistēmas normalizāciju pēc attīstīto valstu parauga. Galu galā - kad tad to darīs jau ne tagad krīzes laikā. 2. Valsts pārvaldi uzturēt atbilstoši ieņēmumiem budžetā. Un nevis izspiest no strādājošajiem pēdējo sulu lai tikai uzturētu šo neproporcionāli lielo (un atalgoto) valsts pārvaldes aparātu.
Andris Rika
A
Stulbie rengedaji - devalvejiet savu parverteto LS un beidziet sevi manit ... citadi sito bodi driz vares klapet pilnigí ciet , jo arejo nparadu tacu NEBUS iespejams parfinanset zemak ka par 12-15 % gada ...
Eidis
E
nepūt tumšpūti, rezerves ir -neliela procenta nodoklis visām svensonu bankām - tā jau rīkojas Ungārija!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas