Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ekonomisti uzskata, ka bez pensiju cirpšanas neiztikt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ano.
a
Lai Latvijas valdiba,ta ka maceja panemt naudu no PB,ta lai ari PB trukstoso naudu rod uz tiem uznemumiem,kuros maksa premijas,algas pasakainos apmeros.Kapec nekonfice mantu tiem bijusajiem valsts viriem,kas noveda valsti lidz sadam stavoklim?Kas tie ir par aizpludusiem noguldijumiem,ko Latvijas valsts sedza "Parex bankai"?
praktikis
p
Ja pensionars bijusais partijas funkcionars sanem pensiju 1000ls noperk ceptu vistu un aped, bet cits pensionars kurs sanem grasus no valsts taja diena need vispar tad statistika liecina ka katrs pensionars musu valsti diena aped pusi ceptu vistu, kas nemaz nav slikta statistika.
Matemātiķis
M
Vidējā pensija 2008. gada februārī Ls 125, 2010. gada februārī Ls 181. Pieaugums 45%.
sporta fans
s
Mums ir jaatbalsta sports! nevis kaut kadi pensionari, un vini jau tapat ir veci.. Mums jamaksa Znarokam miljoni, hokeja komandas uzturesana mums ir vajadzigi miljoniem latu, mums ir sporta federaciju prezidenti TUR ARI AIZIET MILJONI, galvenais ir HOKEJISTI nevis PENSIONARI!
lapsa>>kads
l
tur jau ta nelaime ka VIENOTIBA kapj uz ta pasa grabekla ko ieprieksejas partijas.. un lidz velesanam kartigi sasmeresies, un tad naks sliktie policisti.. varbut pat sliktie milici no austrumiem..
lapsa
l
..ari vel gribetu piebilst ka NOTEIKTI, ABSOLUTI NOTEIKTI JACERP PENSIJAS pensionariem, jo piemeram mums jamaksa LATTELEKOM valdes prieksedetajam Jurim Gulbim algu 262 000 latu!!! nu kur mes nemsim to naudu??? paldies VIENOTIBAI, paldies DOMBROVSKIM par rupem par valsts ieredniem!
kāds
k
ak Lapsa, paslavē tikai Aināru, Andri un Aivaru! Dombrovskis ir sakarīgs! Jautājums: ja jums maciņā ir 10 lati, vai Jūs varat tērēt 15 latus, ja jums nav kas aizdod, vai ja gadījumā ir kas aizdod, bet jums nav saprašanas kā nopelnīsiet tos 5 Latus lai pēc tam atdotu. Kā apriebušies šitie kliedzēji un stulbeņi! Domā ka valsts maks ir kaut kas neizmērojams!
kāds
k
Un joprojaam nav atbildes uz jautaajumu - par ko es sim shemotaaju reziimam maksaaju nodokljus? Atbildu: lai vecie tantes un onkuļi saņemtu pabalstu (pensiju).
lapsa
l
Paldies Dombrovskim par pareizo lemumu!! PENSIJAS ir jasamazina!!! Man liekas ka pensionari dzivo parak TREKNI!!! PADOMAJIET LOGISKI, ja mes nesamazinasim pensijas kur mes nemsim naudu GAISMAS PILS CELTNIECIBAI? Mums ir jaatnem pensijas pensionariem jo mums jaiegulda AIR BALTIC 15 MILJONUS LATU! Mums japerk jauni VILCIENI, TRAMVAJI tas viss maksa miljoniem latu!! mums vajadzigi MILJONI digitalai TV, mums vajadzigi miljoni PAREX BANKAI MUMS VAJADZIGI MILJONI.. mums vajag HOKEJISTIEM maksat MILJONIEM LATU, mums VAJADZIGI, VAJADZIGI... Pensionaru pensijam mums nauda VIENKARSI NAV! Slava VIENOTIBAI slava DOMBROVSKIM! URA URA!!
naakamais pensionaars
n
Stikla burkaa kraato var viegli pazaudeet - laupiisanas uzbrukums, ugunsgreeks, zaadziiba no dziivoklja utt. Un ko nepanjems laupiitaajs, to apeediis inflaacija. Un joprojaam nav atbildes uz jautaajumu - par ko es sim shemotaaju reziimam maksaaju nodokljus?
Vientulais vilks
V
Ja nopietni,tad LATVIJA neviens nav pelnijis PENSIJU virs 500 ls.Tas blezu mahihatoru pensijas vajag R E F O R M E T.,tad lidzekli pietiks.
Vientulais vilks
V
BET mums tacu irPASAULES SLAVENI IEREDNI ,KURUS VARETU EKSPORTET,
germina
g
Tātad jūsuprāt tas ir normāli - kā kas, tā uzreiz atņemt naudu sociāli nenodrošinātākajiem iedzīvotājiem? Un derīgo izrakteņu trūkums ir attaisnojums?
dzeris - germina
d
Ja mums būtu nafta, gāze, metāli, utt., droši vien arī mums nevajadzētu par to domāt. Krievijā var nedarīt neko, tikai pārdod savus derīgos izrakteņus, un arī izdzīvos.
germina
g
Lai nu cik štruntīga nebūtu Krievij, pensionāriem naudu tomēr neatņem. Tās pensijas jau tāpat nav nekādas lielās vai pat normālas, un viņas atstāj, pietam katru gadu mazliet palielina, jo taču inflācija.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASIET VAIRĀK LAIKRAKSTĀ DIENA:

Līdz vēlēšanām var gulēt mierīgi

Kā dzīvo un ko var atļauties pensionāri citur Eiropā?

Droši paļauties uz valsti nevar, par pensiju jāsāk rūpēties pašam

Lielākā daļa pensionēto pedagogu darbā vairs nav atgriezušies

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas