Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Ekonomists: Pavļutam ir pietiekami liela pieredze, lai pildītu ekonomikas ministra pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaza
k
par Kamparu jau teica to pašu , nabagus aplika nodokļiem, tādus ka godmanis salika amatos un viss . Kā var krizes laikā par ekonomikasministru likt pianistu un tautai stastīt, ka tas ir profesionālis ? Ar ko tādā gadījumā 'šie zagļi labāki par šļeseru, lembergu un šķēli ? drausmīgi bezcerīgi !
KĻŪDA!
K
BŪS GRŪTI AR KOMUNIKĀCIJĀM UN LĒMUMU PIEŅEMŠANU. GATAVOJATIES UZ AUTORITĀRU REŽĪMU.
uh
u
Cinisma un godkāres mudžeklis!
enns
e
būtu labs kandidāts,ja tikai Vienotība ar savu sešnieku nenoēdīs!ZRP taču izvirzījusi!
nunu
n
viņš tak Sprūdu orāli apkalpo
onkulis
o
Labāk jau nebūtu nekāda pieredze, pieredze mums var būt tikai ekonomikas graušanā.
prof
p
kultūrai Pavļuts nederēja absolūti- jo neko nesaprot no garīgajām vērtībām- pašam pianisma zvaigznes tā arī neuzlēca. Labāk tad lai rēķina un taupa ekonomikā.
nu tad beidzot
n
Noklausijos Panorāmas klipu! Intervijas vadītāja viņu tā Nopratināja, gandrīz vai kā Policijas iecirknī! Vai piemēram Šķeli vai Šleseru, vai arī Kalvīti ir kāds ar tik stingriem, kategoriskiem jautājumiem nopratinājis kādā no ziņu raidījumiem??? Bet par šo Jauno Ekonomikas Ministra kandidātu, es domāju Lielākā daļa klausītāju var teikt Drošu JĀ! Viņam ir Jaunas Smadzenes, Jauns Skatījums, Novertējums, kas tad tagad ir galu, galā Galvenais, kas ir vajadzīgs Latvijas iedzīvotājiem, Latvijas Republikai, lai izlīztu arā no šī Grāvja! Līdzīgus viņam, ar līdzīgām domām vajag laist pie Valdīšanas, Teikšanas, Lemšanas! Ražošanu, Rūpniecību, Lauksaimniecību Būvēt jaunu augšā! Un tad arī Eiropas Līmeņa algas, jo esam galu galā Eiropas Savienības Valsts!
sīkumi
s
Ekonomikas ministrs ir kā staigājoša Latvijas reklāma, viņš var tikai ienterese't darboties Latvijā un Latvijas labā, bet ja mēs paši nerosāmies vai ārzemju uzņēmēji nerosās tad pat vislabākais Ekonomikas ministrs neizvilks to ko smalki dēvē par ekonomiku/tautsaimniecību
  • 0
  • 0
Linda
L
Liels risks. Atkal zviedru bankas pārstāvis, īpaši Swedbankas cilvēks. Ņemot vērā, ka bijušajai Hansa bankai Latvia kā valsts ir mazsvarīga, tad viņu cilvēka virzīšana var Latvijas iedzīvotājus vēl vairāk "paplosīt" Bet Uldis Osis ir gudrs cilvēks, un ja viņš rekomendē, tas ir plus.
zemietis
z
Vai kāds no šā oranžā sivēna aizstāvjiem var galvot, ka vecie tikumi nu šim vairs nepiemīt? ja pareizi atceros , tad apspriežamais subjekts gāja roku rokā ar ūsainīti, kad vajadzēja bīdīt stika kalna un melnās čupas projektus. kas liek domāt, ka pēkšņi pilsonim būs parādījusies valstiskā domāšana un viņš nedarbosies šauru biznesa grupu interesēs? Ar ko šis P , atšķirsies no 2006 gada P?
SUKA
S
Nekāds Pavļuts. Par ekonomikas ministru jāliek Nafig Spešals. Šis ir vēl pēdējais ministra amats kurā Nafig Spešals nav bijis . Pārējos amatos viņš parādīja izcilas spējas
santīmiņš
s
protams savā starpā graužoties, strīdoties, tā mēs nekur tālu netiksim! Viens otram visu laiku padnožkas liek ( tā precīzāk skan, bet vēl labāk var bieži pateikt Krievu matom un uzreiz paliek skaidrs). Jā kādam itkā ir idejas, iedvesma, tad drīz vien Mēs paši Latvieši savējos izčakarējam, izkritizējam no visām pusēm! Un beigu, beigās tie Lielie Prihvatizētāji, kuri tagad pa Rīgu braukā Biezajos Bemberos, Meršos, Džipos un citās karietēs, tikai pasmaida un priecājas, sakot: ņenado ušami hlopaķ! Daudzi dzīvo ļoti labi, ienākumi štukām. Un uz mūsu, nabagu rēķina, kuri cer un gaida no valdības Debesu mannā!
ekonomistu fans
e
lūdzu ekonomista Oša darbības un rezultativitātes atspogoļojumu- cik liels pienesums valstij nun sabiedrībai ir un bija no ekonomista Oša darbības- un , lūdzu, tā konkrētāk.
Nav savādi
N
Ja Ošlejs būtu gribējis būt par ministru, viņam iespēju noteikti nav trūcis. Pajautājiet pašam, kāpēc nav parakstījies. Labi vien ir - toties vada tiešām veiksmīgus uzņēmumus.
Sveiciens EUU
S
Vai nevarētu būt tā, ka bankas ir vienas no nedaudzām vietām, kur augstu vērtē un ir gatavi apmaksāt normālas kvalitātes smadzenes un darbaspējas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas