Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +22 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Ekonomists: ST būtu jābūt labvēlīgam pensionāriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zigim
Z
Ej noshaujies
Zigis
Z
Aizmirsti taču vienreiz bijušo psrs ar tās rūpniecību un darba vietām! Nav vairs tās valsts un nav vairs to ekonomisko attiecību. Viss kas bija toreiz, šodien vairs nav ne derīgs, ne vajadzīgs. Ne VEFs kas ražoja telefonu centrāles ar speciālām shēmām KGB noklausīšanās pieslēgumiem, ne Alfa, kur štancēja slepenas militāristu mikroshēmas, ne RAFs, kur saskrūvēja mikriņus no Krievijā ražotām detaļām, ne arī kolhozi kas ar Kanādas kviešiem baroja lopus, bet pienu un gaļu transportēja uz Ļeņingradu.
cony
c
Ja Latvijas valstī sākumā būtu visādi ar nodokļu politiku atbalstīts darbs bijušajās pesionāru psrs radītajās darba vietās mūsu valsts tautsaimniecība būtu neievainojama.Bet redz pirmās un nākošas valdības atbalstīja tikai prihvatizāciju un pokupai un prodai .Un šīs prettautiskās jau 20 gadu politikas rezultāts visdziļākā krīze bija vai vēl ir Latvijā.
t
No pensionāriem valsts konfiscē , bet no bankām, kuras apzaga Latvijas tautu, neko nespēj ieturēt, neko, kā tas var būt, ka likumus var neievērot un arī var ievērot?
Vientulais vilks
V
Tev beninos laikam iepirinajusies zvirbuli.Vai tavu miljonaru miljoni neveidojas no neizmaksata rubla/psrs laikos 2rbl nopeliji 1 rbl pievaca valsts /veidojas prihvatizejamie objekti.
cony
c
Priecīgus Ziemassvētkus un Laimīgu jauno gadu mūsu priekšstāviem Saeimai,Ministru kabinetam ,valsts ierēdniecībai,uzņēmējiem un visu darbu tiešajiem darītājiem.Piedosim viens otram mazus grēciņus,lielos grēkus vēl atstāsim nākošā gada izskatīšanai.
Ērglis
Ē
Pirmām kārtam, ekonomikas profesors, lai cik gudrs būtu, nevar spriest par juridiskām lietam, kas saistītas ar valsts pamatlikumu. Viens ir "kā būtu jābūt", kā mēs esam visi iedomājušies, un sacerējušies, un otrs - ko nosaka pamatlikums. Pamatlikums nenosaka ne pensiju solidaritātres principus, ne to, cik daudz, kad, cik bieži pensijas mainās... Tie visi ir budžeta jautājumi. Speciāla budžeta, bet tomēr budžeta. Visi, kas runā arī par līdzību ar iepriekšējo lietu - tur gāja runa par iespēju VIENLAICĪGI saņemt pensiju UN algu. Tas NAV gluži tas pats, kas pensiju samazināšana. Un galvenais, kas man nepatīk - ka visi jau ir izlēmuši, kā lietai ir jābeidzas, Visi aizmirst, ka patiesība diemžēl nav viena un ST nebūt nav automātiski korumpēta un ienīstama, ja tā lemj nepatīkamus lēmumus tautai, kas nevīžo ievēlēt normālus savus pārstāvjus Saeimā.
cony
c
Pie patreizējā saeimas sastāva ,pieņemtais lēmums par izdevumu samazināšanu arī pie pensiju izmaksām bija prātīgs un solidārs ar pārējo Latvijas tautu,kas darbvietu trūkuma dēļ cieš visvairāk,ļoti cieš pieviltie,naivie kredītu nēmēji savam patēriņam.šī solidarizācija ir,kā dadzis acīs daudziem milionāriem,kas apzagdami savu tautu īsā laikā kļuva bagāti,bet nelaimīgi,jo viņu darbam,mahinācijām nav tautas mīlestības un atbalsta.Ceru,ka uzvarēs saprāts.Mēs būsim daudy laimīgāki un tautas mīlēti,ka tos 100 miljonus ziedosim budžetam,sāks atmosties arī milionāru sirdsapziņa,kāds jau atdeva ļoti sen nozagtās gleznas īstajam īpašniekam.BūS vēl labi un vēl labāk.
valdis
v
drankim- tev taisnība.redzot to visu ,kas notiek arradītām vērtībam nevajadzeja ņemt roka darba instrumentus bet vāles un dašas ,vispirms iztīrī tos rijošos parazitus
dranķis
d
Nebūtu gan jābūt labvēlīgam! Es apsūdzu visus Latvijas pensionārus pie pašreizējās situācijas. viņi ir vainīgi, ka esam tādā bedrē, jo tajā laikā, kad viņi bija darbspējīgi un lemtspējīgi, viņiem bija POFIG, kas valstī darās. Viņu laikā zēla korupcija, nelietības, bet vai viņi iestājās pret to? Nē! Tad lai saņem savu BADU UN NEGODU, kuru tagad grib uzvelt saviem bērniem, mazbērniem un paši dzīvot saulītē. Labprāt viņiem neko nemaksātu
nu ko
n
un par „Parex bankā” ieguldīto pietiktu ne tikai pirmklasnieku pusdienām, bet pat pieticīgai maltītei veselu gadu visiem Latvijas iedzīvotājiem. Paredzētais veselības budžets ir 404 miljoni, gandrīz divtik mazāk nekā no valsts saņēmusi „Parex banka”. Valsts devums bankai ir arī gandrīz sešus Aizsardzības ministrijas budžetus (134 miljoni) vērts. Te jums atbilde,kur pensiju nauda.
valdis
v
zigis- ar to bijušo pietika lai zogot būtu tāds lērums miljonāru un vel daudziem tik bagāta sile ,tas vissir rīts un rīts ka beidgās ta sile ir tukša un visa valsts pat tādiem patriotiem kā tev nav ko rīt
kika-zigim
k
Duraks, tu esi!
&&&
&
PENSIJU KONFISKĀCIJA BIJA NELIKUMĪGA!!! TAGAD KĀRTA MILJONĀRIEM KONFISCĒT PA PUSMILJONAM (tāpat ir nozaguši no tautas)
Zigis
Z
Kāds ir vidējais statistiskais pensionārs? Pēc maniem aprēķiniem tas, kurš lielāko daļu darba mūža ieguldījos psrs "varenības stiprināšanā". Tāpat zināms, ka vismaz 20000 ir psrs bijušie armijnieki, kurus Krievija šeit atstāja pēc karaspēka izvākšanas. Nebāzīšu visus pensionārus vienā maisā, tomēr riebjas klausīties nemitīgo bļaušanu - dodiet, dodiet, mums pienākās. Jums, "biedri komunisma cēlāji", pienākas tikai un vienīgi tas ko jūs tā arī neuzcēlāt. Un sakiet paldies, ka no jums nepieprasa atbildību par visu ko noārdījāt, iznīcinājāt, par visiem ko nogalinājāt ceļot savu utopiju!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas