Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ekonomists: Zatleram ir liela atbildība attaisnot tautai doto cerību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Es vakar biju uz šī politikas "guru"atrādīšanos. Sagruva pēdejā cerība,ka varbūt \laudis melš par erzacpartiju un nekam nederīgu politiku,kuras faktiski nav.Lozungi un swludināts tas,kas Saeimā JAU pieņemts. Es vispār brīnos KĀ var pieauguši cilvēki ko tādu teatralizēt! Tautas muļķošana! Valsts pamatu graušana,jo šķeļ latviskos vēlētājus politpirdiena dēļ./atvainojos!/
Jūlis
J
Par Zatleru, kā politiķi patiešām nav zināms tikpat ka nekas. Pagaidām viņš ir tāds pats politiķis, kā zilonis trauku veikalā, visu plēš un visu sola. Piedevām ir acīm redzams viņa naivums un vājas zināšanas ekonomikā un politikā. Ar sašutumu vien nekas liels nav padarāms. Zatlera izvešanā no pacietības lieli nopelni ir Lembergam. Lembergs arī nerīkojas gudri vīzdegunīgi izrunājoties. Šī izrunāšanās viņam var izmaksāt dārgi. Droši vien Lembergs ir aizkaitinājis vēl daudzus politiķus.
ņurka
ņ
Nu ja kāda daļa no mums ir tik stulba lai balsotu par šo zoolaika dakterīti, kas četru gadu garumā NEKO neizdarija tautas labā tad pēc pāris mēnešiem, kad tiks ņemtas nost pensijas un ģimenes pabalsti, iztirgoti pēdējie valsts īpašumi , būsim iedzīti galējā nabadzībā , tad varēsiet kaisīt pelnus uz galvas un atkal aurot: atlaist saemu:!!!!!!!
alberts
a
ZRP ar Zatleru prieksgala beigsies jau 2012 gada ,tapat ka visas iepriekšējās - Tautas partija,Jaunais laiks,Vienotiba,ZZS! Vēl trakāk būs kad vini sapīsies ar SC,jo nakošaja Saeima viņu būs daudz.Protams ir izeja no šīs drūmās situācijas - nobalsojot par - VL!
zrp
z
Dievs dod, ka latvieši laicīgi saprastu, kas ZRP par zvēru. Skat. Dienas rakstu: "Kā ZRP mērķi plāno noteikt iedzīvotāju etniskās dalīšanas nepieļaušanu"
KLM
K
Dievs dod, lai latvieši beidzot saprastu - jāaicina atpakaļ 7 trekno gadu baleta solists biedrs Kalvītis - stabilitāte garantēta ! Visi dzīvos mākoņos...
  • 2
  • 0
vispirms
v
jau pašai tautai ir liela atbildība attaisnot tautai doto iespēju uz cerību un izbalsot vienreiz no Saeimas lembergu un kremļa pakaļu bučotājus no ZZS un SC.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas