Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksministrs Mārtiņš Roze atkal izveidojis kalendāru kopā ar LA

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pimdiene
p
ļoti vienkārši,tāpēc,ka degviela dārga un arī elektrība un starp citu-mans darbs arī maksā.Treknajos gados saņemot lielās algas,droši vien neuzdevāt jautājumu-vai mans veikums ir adekvāts saņemtajai algai??!! Lauku ļaudīm tādu īpaši trekno gadu nebija-bija smags darbs un nepārtrauktā cīņa ar kontrolējošām institūcijām.Par pašmāju speķīti piecīti žēl atdot...bet cik tiek atvēlēts alkoholam!!!! vēl reiz saku-zākāšanās ne pie kā laba nenoved.Katrs pats atbildīgs par sevi. P.S. arī man ir skolojami bērni un nesamērīgi lielas kredītsaistības,bet tas nav attaisnojums ļaunumam.Nedari/nevēli otram to,ko negribi,lai dara/novēl Tev. novēlu Jums atrast sevī spēku tikt galā ar grūtībām.
Oskars>pirmdiene
O
Kalendāri ir tik daudz,bet cenas BRIESMĪGAS. Jūs laikam laba zemniece,bet kāpēc kūpinātais speķitis gandrīz par PIECĪTI,ja man darba NAV pie Šīs STULBĀS VADĪBAS - PARTIJĀM. Vai Jūs ar to KALENDĀRU izaudzēsiet CŪKU,KARTUPELI,jeb nopļausiet ZĀLI un atvedīsiet man PIENU. Vajag DOMĀT kā ŠAHĀ septiņus gadus uz priekšu,tad mēs nebūtu ŠEIT INTERNETĀ ,lai LAMĀTU SAEIMU-MINISTRUS. Kāpēc bija JĀAIZŅEMAS ,ja NEVIENS nav DOMĀJIS kā to ATDOT ,vai Jūs varat no GOVIS IZSLAUKT TRĪS SPAIŅUS PIENA bez ASINĪM utt..... Ar cieņu, Oskars Turaties , DIEVS sola vainīgos PAKĀRT .
A-Z
A
Interesanti gan, kā Tu vari tik izcili melot?
A.
A
Jumts pasākums ir plaši apmeklēts!!!Mātriņš to rīko blogeriem par prieku diemžēl tādi kā tu, annirsi, nekad to nesapratīs.:( Un es pirmaiss nekad nesāku.
hmm
h
to nevarētu saukt par klibošanu saistībā ar komunikāciju. Viņš nevienu reizei tā arī neaizbrauca uz Eiropu aizstāvēt vai pacīnīties par Latvijas zemniekiem un zemkopību, kaut arī tajā pašā laikā tā skaitās viena no ES prioritātēm un kur tiek piešķirts vislielākais finansējums un atbalsts, protams ja to attiecīgā valsts pieprasa un pamato. Nesaprotu, kā tie zemnieki paši nepaskatās ko dara Zemnieku savienības ministri, bet balso vienkārši par nosaukumu. Tjipa ja es zemnieks nu tad balsosšu par zemniekiem. Lai gan viņu intereses pilnībā netiek aizstāvētas. Tad jau drīzāk kaut arī nēsmu par TP bet viņi pat ir kautko izdarijuši manā labā kā vēlētajam.
A.
A
Mārtiņš ir kailfoto meistars!!!Un tikai nesakiet ka naff?! Pēc viņa aktiem jaunas meitenes stāv rindās, jums tikai skauž, vagūļi!!! Dzeltenā prese ir riebigi vaukšķi kas nesekmīgi cenšas ieriebt labam ministram (un tikai nebrēciet tagad, kad piemu vedat uz lietuvu) un laba vaļasprieka piekopējam.
pirmdiene
p
nebūs īsti pareizi....drīzāk klibo komunicēšanas spēja ar cilvēkiem,pavērojiet tv raidijumus,kamēr citi lej ūdeni,viņš saliek visu pa vietām. Pāris gadus atpakaļ,kad zemniekiem dalija naudas utt tad gan cēla debesīs...........
Zemnieks
Z
Kā fotogrāfs viņš ir ļoti labs,bet kā ministrs -stipri pašvaks!
Tā nu tas ir...
T
Fotografēšana viņam tiešām padodas labāk kā ministrēšana,pie tās arī vajadzētu palikt un nelīst tur kur nevajag.
pirmdiene
p
zemniecei un oskaram....pilnīgi pieļauju,ka Jums pašreiz nav tas vieglākais laiks,tāpat kā man un vēl daudziem tūkstošiem līdzpilsoņu,līdz ar to arī sašutums saprotams,bet zākāšanās.........tas norāda uz katra paša iekšējo tukšumu. Jā,daudz apzinātu un neapzinātu nejaucību sadarīts,bet,ko mēs katrs esam darijuši,lai to nepieļautu.....vai pilsētnieki sadzirdēja zemnieku palīgā saucienu,pārstāja pirkt importētos pārtikas produktus..tak nē !!!!! lausaimniecība nevar pastāvēt un attīstīties tikai no ZM atbalsta,tas jādara visiem kopā. Bet kalendārs jauks,paldies fotogrāfam !!!!!
Oskars
O
Kad šitās nelikumīgās PARTIJU-MINISTRIJU darbības izskatīs SATVERSMES TIESĀ ???? Kāpēc Latvijas NAUDU sadala PARTIJAS un parastajiem PILSOŅIEM jāizbrauc,jo nav DARBA un NAUDA IZDZĪVOŠANAI,bet (kalendāriem DEPUTĀTI izķērnā manu naudu ) Kāpēc Latvijā DZĪVO NEGODĪGI cilvēki un vēl VALDA VALSTI un atrodas PARTIJĀS
zemniece
z
Ieteiktu visiem Latviajs iedzivotajiem boikotet un nepirkt sis smerdela, utu vanaga Rozes kalendaru, jo vins ir vainigs pie ta, ka tika iznicinata Latvijas lauksaimnieciba, priksdarbus veiksmigi veca vina draugs .Kinna. Noladetais korumpants, kretins, lai kopa ar I.Gulbi, A.Miglavu. Veldri, Slakteri viedo savu blezu klubu un nelien publiskaja telpa.
man
m
patík :)
Jumc
J
Skatāmas arī būs, vai tikai ZZS reklāmai?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas