Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperiments: Bez uzraudzības atstāta soma drošībniekiem aizdomas nerada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
Par manu portfeli, kas bija izkritis no bērnu ratiņiem lielveikala liftā gan satraukums bija ne pa jokam - evakuēja visus pircējus, pārdevējus, izsauca sapierus. Labi, ka laikus apķēros un atbraucu paņemt, citādi būtu saspieduši.
Dīzels
D
Dažreiz cilvēki mēdz būt savādi. Tādā somā ar kuru tika veikts eksperiments var ievietot 3-5. kg sprāgstvielu. Kā domājiet cik līķu būtu? Kamēr nekas nenotiek , Latvijā tas ir ierasti neko nedarīt, neko neredzēt , neko nedzirdēt.
maigonis
m
varējāt paeksperimentēt pie ASV vai Krievijas vai ķīnas vēstniecībām, arī lidostā, mudaki tādi.... Šis raidījums jau izceļas tikai ar tukšu sabiedrības zemāko instinktu uzkurināšanu, oretīgi, nenaz tio neskatos
pofigisms
p
Pirms gadiem bildējamies Londonā un uz mirkli atstājam somu malā. Pēkšņi vīru saķera policists un sekoja izskaidrošanās. Anglu zaķpastalām talu līdz letiņu drosminiekiem-pofigistiem!
Anglija
A
nu ko lai saka - varat tikai priecāties. Gan soma vietā (ja piemirsta), gan draudi zemi. Šeit, Londonā, iedzīvotājs vairs centrā pat miskasti atrast nevar, to vienkārši nav tieši terorisma draudu dēļ. Par neskaitāmajiem atgādinājumiem neatstāt somas nekur un nekad bez uzraudzības nemaz nerunājot. Un, ja godīgi, īpaši omulīgi jau nav, lasot ziņas par apdraudējuma līmeņa celšanos.
Zāģis
Z
Izskatās, ka līdz ar dramatiskajām izmaiņām Dienā, no tās aizgājuši ne vien spējīgākie žurnālisti, bet arī sakarīgākie lasītāji. Palikuši tikai, maigi sakot, nelīdzsvaroti cilvēki. Citādāk šos komentārus nevar izskaidrot.
nafnaf
n
"Soma tiek atstāta Rīgas mēra Nila Ušakova kabineta priekštelpā zem sekretāres galda. Pēc 10 minūtēm pašvaldības policists izpēta somas saturu un to aiznes" laikam tur cereja uz labu saturu, kaa jau domee..........
TV3 murgi
T
kaut kāds pilnīgi idiotisks raidījums.
nuja
n
Te. kam vajag, visu sen jau zina. Ja par problēmu nerunā, tad tās nav ? Savoku - propogandistu princips. Ta ir labi, ka mums ir žurnālisti, kas redz to, ko neredz visi pārējie seriālu nozombētie TV vērotāji.
labs padoms
l
Nevajag vazāties dzērumā pa ielām, kauties ar policistiem un pēc aizturēšanas lamāties un draudēt. Likums ir viens visiem, pat tādiem ģēnijiem kā Kairišs un Grigorjana.
ihaha
i
Publiskot shaadu informaaciju - tas jau vien ir idiotisms!
hmm...
h
vai tad tagad nebūtu jāpriecājas, ka LV tik godīgi cilvēki dzīvo, ka somas var atstāt kurvienienākprāta un nav jāuztraucas par to pazušanu?
IncParaac
I
Paldies modrības pārbaudītājai! Nu acīmredzams top! Naudu saņem tie! Kuri nemāk - to - nopelnīt! Atbildīgie - tiešos padotos - vadīt - nespēj! Atlaist! Ir jātaupa? Vai kādam - cits pamatojums? Atlaist arī to - kurš disciplinārsodu uzlika - ceļu policistam - Jānim Parādniekam - narkoJaundžeikara savaldītājam.
zemgalis
z
Ar NP blondo grēku ir tāpat kā ar to cūku, kas vienmēr dubļus atradīs. Pilnībā piekrītu augstāk minētiem Q komentāriem.
Oi
O
Iipashi ieteicams shaada veida informaaciju publiskot plashzinjas avotos. Sak, ja nu kaadam teroristam liidz shim bija shaubas, veerojot dazhaada kalibra un piederiibas "droshiibmieku" biezho cirkulaaciju sabiedriskaas vietaas, tad tagad gan ir skaidrs, ka no vinjiem taapat nekaadas jeegas nav. Ja nu vieniigi reizees, kad jaapatramda iereibushi skatuves maakslinieki...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas