Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Eksperti: Būtu jāsaprot, kuri uzņēmumi būtu ar mieru piešķirt atlaides daudzbērnu ģimenēm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Alice
A
Šī brīža situācija, tik tiešām klienti jautā adlaites sporta pēc, un galvenais, attaisnojumi ir pavisam smieklīgi, bet, protams, visu cieņu tiem!Esam mainijuši ļoti daudz pieejas, kā padarīt cenu pievilcīgāku klientam, bet šobrīd piedāvājam klientam:* Vispirms prezentējam pilno cenu, bez atlaidēm, tikai, tad kad ir sale, padaram klienta pirkumu kā gandarījumu, un piešķiram cenas adlaites. Jo savu pārdevāja darbu padaram augstvērtīgi, un tikai tad izsākām vadības izstrādāto piedāvājumu.* Pirms paziņojam klientam izmaksas, minam cenu, kāda bijusi pirms diviem gadiem, lai klients pats apzinātos, ka nu vairs zemāk vairs nav, kur kāpt;*Šis būs līdzīgs Kārļa vēstijumā dzirdētam, kad klients pieprasa atlaidi, bet ar citu PVN tad sakam, kā Jā varam sarunāt, protams atlaide ir ļoti niecīga, bet ar piebildi Es ceru, ka mana vadība nedusmosies, bet es personiski Jums piešķiršu . Tas ceļ pircēja pašapziņu, ka viņš ir ļoti īpašs klients.* .. utt.Strādājot ar dažādiem produktiem, piedāvājumiem esmu izstrādājis ļoti daudz versijas, ja kādam interesē padziļinātāk varu atklāt .
nu ja
n
iesākumā tomēr definējiet,ka daudzbērnu ģimene ir uz mūžu. Tas ir, arī tad,ja bērni ir pieauguši. Kaut kādai cieņai par izaudzinātiem jābūt, nevis vispretīgākā iestāde Rīgas satiksme: 1) skaita nepilngadīgus bērnus 2) 50% atlaide uz mēneša kartiņu (!!!) tikai vienam vecākam. It kā varētu prognozēt, kurš bērnu ved uz skolu, kurš izņem.... un vēl 3) braukšana sab.transportā uz koncertu,vai citiem pasākumiem visai ģimenei ir teju taksometra cenā (bērniem nav kartiņas, jo ikdienā nav nepieciešamība...)
Madris
M
Pirms tādas kartes ievieš, jānoskaidro, cik tas maksās.Piemēra, pensionāri Rīgas transportā var braukt bez maksas, bet pretī ir aprēķins, kādu robu tas cērt budžetā. Tāpat arī te. Kad man bija mazi bērni, neredzēju problēmu, ka man neparādītu cieņu (izņemot deklasētos elementus).Tagad arī vecākus ar maziem bērniem ciena. Parādnieks ,laikam , uzskata, ka cilvēki ir tik daudz deklasējušies, ka klausa tik VIP kartēm
jonj
j
vienīgais uzņēmums kas atbalsta daudzbērnu ģimenes ir Latvenergo
Ieva
I
???
  • 0
  • 0
Apolons
A
Visisteiktāk priekšrocību par 3bērniem jūtu latvenergo rēķinā, labi ka ir vismaz tā atlaide.
Viesturs
V
Kaut kā divaini iznāca - cik valstī ir muzeju, bet pretimnākšana tikai vienā ?!?!?!? Arī tie argumenti par komercsabiedrībām ir demagoģija - uznēmumam ir pastāvīgo izdevumu daļa, kas nav atkarīga no apmekletāju skaita, tāpat kā muzejam. Ir protams arī kādi izdevumi, kas palielinās atkarībā no apmeklētāju skaita, taču tad konkrēto apmeklētāju (dauzbērnu ģimeņu) īpatsvaram jābūt būtiskam ! Ar lielu pārliecību varu apgalvot, ka pirmkārt nevienu valsts muzeju neuztur pašu ieņēmumi un otrkārt to uzturēšanas izdevumi nevar pieaugt tikai tāpēc ka dauzbērnu ģimenes tos apmeklēs bez maksas. Bilešu cenas ja nemaldos nosaka MK un tas bez jebkāda apdraudējuma muzeju eksistencei var noteikt attiecīgus atvieglojumus ne par latu nepalielinot budžeta izdevumus vienlaicīgi atbalstot lielās ģimenes kā valsts eksistences garantu !
Ieva
I
Piekrītu, ja ir vēlēšanās tad var daudz ko izdarīt! Biežāk tādus komentārus!
  • 0
  • 0
zvirbulēns
z
Reti stulba idejas, reti!
Ridziniece
R
Jaunieshi, kas devas beglu gaitas '44,'45.g., un kuri velak apprecejas trimdas zemes,nodibinaja gimenes ar tik berniem-cik vareja atlauties (1,2), jo neviena trimdas zeme negaranteja nekadas maminu/tetinu algas,nekadas citas piemaksas,vai velak bernu darzus. Tas jums , milie, ir jaunums vai ne?Bernus kaut ka pieskatija ,vecvecaki stradaja,biezi divos darbos.Pavalstnieciba vel nebija, tadel labak apmaksatos darbus (kara rupnieciba un vel daudz citos uznemumos) nedriksteja pienemt darba nepavalstniekus. Tagad pati brinos, ka mes izdzivojam, izstudejam (bez palidzibas),stradajam bez atputas un savus bernus izglitojam . Ka mes to spejam? Atbilde vienkarsa: mes esam/bijam no ""cita koka testi latviesi " Atbildet
  • 2
  • 1
nē!!!
n
labākajām ģimenēm, kuras visas paaudzēs strādā!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kā nav kauna mušļima zaglim pirkt vēlētājus-bomžus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fiksais
F
Tikmēr valdība ar Vienotību priekšgalā caur Latvenergo tarifiem ir nolēmusi daudzbērnu ģimenes sodīt, uzliekot tām lielāku maksu par elektroenerģiju! Tāpāt arī transportlīdzekļa nodoklis - jo lielāka ģimene, jo lielāks auto (pamatā busiņš) ir nepieciešams, jo lielāks nodoklis tev jāmaksā! Runā vienu, dara citu - tipiska latviešu politiķa darīšana!
Oskars
O
STULBIE komunistu gājieni , tā tika apkalpoti PARTIJU KOMUNISTI ar kara veterāniem !!!!!! Tajos veikalos bija viss ,,,,,......!!!!!!!!
  • 0
  • 2
ulzha
u
Nu tad tava problēma ir daudzbērnu ģimenes definīcijā, nevis Latvenergo kaut kādā rīcībā! Tad komentē konstruktīvāk pie šitādiem rakstiem, lai ieliek likumā definīciju, kādu tev gribas, nevis gvelz, ka viss slikti un atlaides nav!
  • 1
  • 0
Fiksais ulzham
F
Man ir trīs, lielākais augstskolas dienas nodaļā, viņs vairs neskaitās bērns. Atlaides nav. Tas viss ir miglas pūšana! Piedevām dzīvo vēl arī vecāki. Vai neliekas absurdi sodīt latviešu ģimenes par to, ka vairākas paaudzes dzīvo kopā? Vai katram pie gultas ierīkot savu skaititāju? Starp citu, elektrība no Daugavas HES kaskādēm tiek iepirkta par 0,02 santīmiem, pārdota par 11. Vai tā nav sociāli bezatbildīga politika? Vai vari vēl nosaukt produktu, kur ir 500% uzcenojums?
  • 2
  • 0
ulzha
u
Ko tu gvelz? Daudzbērnu ģimenēm ir atlaide
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas