Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: Dombrovska valdība kristu nevis budžeta, bet gan aizkulišu vienošanās dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TV>>>OME
T
Latvija, kops tas neatkaribas atjaunosanas, ir pirma reize, kad valsti vada izglitots, sapratigs, kulturals cilveks kads ir V.Dombrovskis. Visi parejie bija zagli, kretini, kukulnemeji, iznemot Eirnaru Repsi, kuru nojaja, izcakareja TP banditi. ..Turpmākam nepiekrītu! Patiesi vārdi. Ja Šķēle taisīsies pie varas man nekas neatliks kā balsot par Šleseru, kas ir par 5% mazāks ļaunums!
ha ha
h
labi ,gm,ka ir tāda TP.Nebūtu vajadzētu izdomāt,jo nezin kādēļ neviens cits netiek vainots kamēr TP vēl nebija un valsts jau bija dziļā pakaļā.Labi ,ka patrāpījās tāds Šķēle ,kas valsti no sūdiem izvilka ,kur lieli nopelni iegrūšanā bija repšelim,nolika uz sliedēm ,saveidoja bezdeficīta budžetu...Bet tad izrādījās ,ka viņš vairs nav vajadzīgs...bija tēvzemieši ,LC,zaļzemnieki..katrs bajārelis savā kņazistē.kam vajadzīga tāda centrālā valsts ...? Protams uzradās dieva dēls Nr 2,kuram vajadzēja samest tikai cepurē,jo par nieka kapeikām neviens sevi cienošs vīrelis jau nestrādās ,vismaz miljonu jau vajadzētu.Un dīvainākais,ka atradās tikpat debīli un sameta. Nu ko ,priecājies draudze.
gm
g
TP pa šiem gadiem ir uzmetis tik daudz, ka, liekas, ir beidzies uzmetamo limits. Viņi var mēģināt uzmest šo valdību, bet pēc tam paliks vieni. Kurš gan pat pragmatiska aprēķina dēļ riskēs sieties ar partiju, kura tik daudz un bieži ir metusi. Piedevām jebkurš pat mēģinājums uzmest valdību izskatīsies ne vairāk, ne mazāk kā mēģinājums uzmest valsti.
Dainis
D
Kā tie eksperti - demagogi ir jau apnikuši. Latvijā valdības krīt tikai intrigu rezultātā! Kaut kā jau varēja pa šiem gadiem tādas nianses saskatīt.
Lelle
L
Kritīs, drīz kritīs, jo nauda taču ir dabūta un zagļi pa konferencēm jau šūmējas...
tara to zvirbulēns » Hmm! 13
t
Latvija ir parlamentāra republika - visa vara izriet no parlamenta, bet tas nenozīmē, ka nepastāv politika, kuru neviens neredz. Un labi, ka tā! Visā pasaulē, visās demokrātiskās valstīs, lēmumus pieņem šaurā personu lokā, neredzamā veidā! *** Te nu gan tu, zvirbuleen, noshaavi greizi. Cilveeki viens otru redz, var nofotografeet u.t.t. Taa kaa leemumus pienjem shauraa personu lokaa, bet redzamaa veidaa. Vieniigaas neredzamaas personas, kas ir klaat shaadaas sarunaas ir Dievs un vinja enjgjelji. Taa kaa vari neuztraukties, Dievs visu kontrolee. Un visi leemumi Latvijas politikas aizkulisees tiks pienjemti sasknjaa ar Vinja plaaniem.
Kaspars Gasūns
K
Es gan viņu spriegumos nekādu vainu nesaskatu - Dombrovska valdība būtu jau sen kritusi, ja nebūtu vēl daudz nepopulāru lēmumu priekšā. TP ir Zugzvang situācijā - viņi var raustīties te uz vienu, te uz otru pusi, bet nekur prom netiek. Gāzīs valdību - viņiem to pieminēs + pašiem būs jāieņem JL neapskaužamā pozīcija, negāzīs - JL saglabās iniciatvību. Tomēr ir vēl viens apstāklis, uz kuru norāda TP pēdējā laika haotiskās darbības. TP iekšēji ir pilnīgā sajukumā un nemaz nespēj neko nopietnu pacelt. Katrs viņu nākamais solis ir vājāks un caurskatāmāks par iepriekšējo. Velk laukā vecos purnus - te Bērziņu, te Kalvīti, te Slakteri, te Šķēli... klāt vēl ir nākusi Rozentāle ar Zalānu. It sevišķi Kalvītis ar Šķēli visās pēckrīzes uzstāšanās reizēs demonstrē absolūtu saiknes ar realitāti trūkumu un progresējošu stulbumu. Kopumā TP politiķu paziņojumi paliek pretrunīgāki pat par JL saraustīto retoriku! :D TP izslavētā disciplīna ir pagātne.
ome
o
Latvija, kops tas neatkaribas atjaunosanas, ir pirma reize, kad valsti vada izglitots, sapratigs, kulturals cilveks kads ir V.Dombrovskis. Visi parejie bija zagli, kretini, kukulnemeji, iznemot Eirnaru Repsi, kuru nojaja, izcakareja TP banditi sadarbiba ar stulbo, aprobezoto Freibergu, kurai intereseja tika savas egoistiskas iegribas apmierinat, celot pa pasauli un pec iespejas vairak sagrabt ordenus, medelas..
Vara
V
Nak smielklis un ir kauns, liela bezspeciba un pazemojums, ka TP debilie radijumi kadi ir Slakteris, Seglins, Demakova, Zalans, Riekstins, Veldre......., vispar vareja ienemt jel kad ministra amatu.
jupis
j
Jums ir pilnīga taisnība, ja runājam par zvirbuļu un viņiem piemītošās īpašības "taisīt uz galvas" pasauli!
Ivars
I
Nu nevajag tādus ekspertus.
hosa
h
Redzēsi,ka pat Šķēle vairs nemēģinās vienoties ar TP.
artūrs
a
Veiksmi tev, Dombrovski!
XL
X
manuprāt Ušakova Šlesera scenārijā nav nekādas nozīmes nedz Zatlera neapmierinātībai, nedz tam kādas partijas paliek opozīcijā. Ir pavisam cita shēma, tautieši
niknais
n
šos cilvēkus nu gan nevajadzētu saukt par ekspertiem, viņu spriedelējumi ir vinkārši smieklīgi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas