Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperti: Ēlertes ieguldījums neatsverams, Dienai labas iespējas nākotnē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
skatos un brīnos
s
Kas šo Dienas Biznesā caurkritušo Paideru iebīdīja LŽ S krēslā?
nekā personiska
n
aizmirsu atbildēt par tiem gejiem. Ne jau gejos vai viņu eksistencē ir problēma. Problēma ir atsevišķu HS organizāciju provokatīvajā uzvedībā, prolēma ir psiholoģiskajā vardarbībā pret sabiedrību, kad visi, kam ir citādas domas par mozaīkas tiesībām uz publisku ekshibicionismu, tiek zākāti par atpalikušiem tumsoņām. Reāla problēma ir tajā, ka mozaīkas un dienas izpratnē gejiem ir tikai tiesības attiecībā pret pārējo sabiedrību, bet pārējai sabiedrībai ir tikai pienākums pret gejiem. T.i. gejiem, jebšu precīzāk, mozaīkai nav pienākuma respektēt, cienīt un ieklausīties pārējās sabiedrības domās un uzskatos. Un Diena šo nsotāju pilnībā kultivē. Reāla problēma ir tā, ka Mozaīka NECĪNĀS par geju tiesībām un NERISINA juridiskos jautājums, ja tas tiktu darīts,tad ievērojot un cienot sabiedrības domas un uzskatus, Mozaīka piketētu pie saeimas. Un, es varu derēt, pret šādu piketu, kur prasītu partnerattiecības NEVIENS neprotestētu. Diena, kā avīze LEJ EĻĻU mozaīkas provokācijas ugunī, lūk, kur visa problēma!
nekā personiska
n
Nevajag šitā nervoties, var kaitēs iedzīvoties )))) Bet, ja pa tēmu, tad kā kurš to žurnālistu uzvedību vērtē, es pašcieņas zaudēšanu un krišanu histērijā par morāli ētisku vai civilizēta cilvēka iezīmi neuzskatu. Šī uzvedība liecina par intelektuālu BEZSPĒCĪBU, kas rada neapvaldāmas dusmas. Šoreiz tās izlauzās uz āru ārkārtīgi spilgti. Ja personība nav nobriedusi žurnālistikai un nespēj skatītāju priekšā saglabāt skaidru prātu, tad vajag trenēties vietējās pagasta avīzītēs. Par to "kukuļņemšanas" lietu, pirms tu te tik emocionāli kaut ko komentē, vispirms paņem krimināllikumu un izlasi, kas tas tāds vispār ir un kā to kavlificē. Ja tev gribas, lai izklausītos skaļāk un iespaidīgāk, protams, var tēlot svētu sašutumu un demagoģēt, bet drīzāk tā ir elementāra nezināšana (tumsonība) juridiskās lietās un "personīgais viedoklis" ir Dienā biežāk tiražētais viedoklis. Nu, Dienai ir vajadzīgi tādi tumsoņas, kas nezina, kas ir kukuļņemšana, kas nav, Dienai ir vajadzīgi bļāvēji un muļķi, kas cīnīsies par VIŅU interesēm, ja vajadzēs. Par Zatleru, jā, protams, iebīdīja valdošie savējo, un iebīdīja ciniski, bet vai tāpēc man tagad būtu jāpsiho un jāzaudē pašcieņa? Ja vajadzētu parādīt Zatleru sliktā gaisotnē, tad varēja to darīt profesionālāk, neapkaunojot sevi un visu Latvijas žurnālistiku.
pamela
p
Pateici savu sakāmo?Tagad es.Par to ,t.s.,Prezidentu Zatleri - preses konferencē DIENAS žurnālistu uzvedība BIJA SEKAS !!!!Zatlera iestumšanai amatā.Es vēl arvien NEUZSKATU Zatleru par cienīgu ieņemt šo amatu,JO viņš ir piekāsis tautu un līdz šim /nu jau 1 gads amatā/ nav nokārtojis KUKUĻŅEMŠANAS lietu,ko solīja pie iestumšanas krēslā.Veselas nozaru ministrijas VK izķidā pa pāris mēn.,BET cik tad ir ŅĒMIS ZATlers,ja to VIDs nespēj gada laikā.Vismaz es to neaizmirsīšu,pat ja viņš izlūgsies vizīti pie Putina.Par tiem GEJIEM u.c.minoritātēm.KAS tur tevi uztrauc?Arī par suņiem DIENAI ir labestīgi raksti,BET GEJI ir tavi līdzcilvēki.Nu nelasi velns parāvis par viņiem,LASI par Buldozera ,Šmita u.c. aktivitātēm pie čekista Ļedjajeva,kur visi jūk prātā un gāžas gar zemi.Ir liela izvēle arī priekš tādiem kā TU.
Skepse
S
piekrītu par atpalikušo blogotāju mājasdarbu - to tu esi paveicis teicami - nevienam vairs nav šaubu par tavu tumsonīgo atpalikšanu vēstures mēslainē!
Йа креведко
Й
Cienījami viedokļi. It īpaši Domburam [kaut būtībā esu vienaldzīgs pret abām personībām]. Labi teikts par motoru, labi - par mēģinājumiem taistīt politiku. Arī austrumnieciski gudra viņa piebilde: "...bet rietumi arī ir dažādi." Ja turpināt šo te kopumā Dombura teikto, tad sanāks viedokli, ko te gudri pauž džeks ar palamu "Nekā personīgā" visādās vetkās jeb atzaros.
nekā personiska
n
sevišķus žurnālistikas ētikas principus varēja vērot Zatlera preses konferencē. Bet, lai Diena gūtu panākumus biznesā, tai ir jāpārorientējas uz dvēseliski tuvāku auditoriju - gejiem, lesbietēm, transpersonām un pagaidām vēl neatzītām citām seksuālajām minoritātēm. Tik daudz slavinošu rakstu šīm personām iepriekšējos gados nebija redzēts. Izskatījās, ka katram blogotājam bija mājasdarbs - pirms praida uzrakstīt ko labu, obligāti pieminot tumsoņas un atpalikušos Latvijas iedzīvotājus, kurus vajag ar steigu "apgaismot".
mth
m
ja jau aizgaaja, tad citaadi nemaz nevareeja. ir jau tas slavenais revolucionaaru teiciens par aukshaam un apakshaam
ZeRoberto
Z
baigi līdzinās vienam nesenam letas virsrakstam: "Thomson Reuters" vadītājs prognozē grūtus laikus avīzēm un arvien lielākus panākumus aģentūrām :)
...
.
Jānis pateica objektīvi!
mala
m
izskatas, ka Domburs ir parak biezi aicinajis Godmani uz savu raidijumu un pamazam parnemis vina alise-brinumzeme-runas-maniere s

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas