Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperti iesaka arodbiedrībām publiskot kampaņas finansētājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vija
V
Sabiedrību tas neinteresē,bet Godmani gan?!Vienalga,kas finansēja,ja tauta atbalsta,tad tas nav diskutējams jautājums.Ko Godmanis grib atriebties ziedotājiem?!Tas būtu negodīgi,jo ziedotāji pauda tautas gribu.
???
?
Kāpēc nevienu neinteresē, kā var būt situācija, ka tai tarifu regulētājai prēmijās izmaksā katru gadu paralēli algai vairāk nekā ir īztērējušas arodbiedrības visam grozījumu procesam un vēl 6 tūkstošus kā pabalstu tuvinieka miršanas gadījumā! Tur visi baigi mierā ar visu, likums to bez problēmām pieļauj. Pilnvarnieki un visādi valdes locekļi vienā mēnesī tādu naudu iegrābj, ka visi Rīgas pensionāri gadu no tās pārtiktu. Riebj lasīt tos raksteļus! Tagad Godmanim laikam vajag noskadrot tos, kas atļāvušies savu piecīti noziedot nepareizajā kastītē, lai savestu kārtībā melno sarakstu.
Šampēteris
Š
LIELA KĻŪDA ir Godmaņa un Šlesera izvairīšanās no KNAB uzrēķinātā nomaksas. Tas atņem morālas tiesības spriedelēt par caurspīdīgumu.
Interesanti
I
Interesanti, kāpēc tik ārkār'tīgi liels satraukums! LBAS mājas lapā esošā informācija ir pilnīgi pietiekoša normālam cilvēkam. Godmanis laikam nesaprot, kurš no tiem sešiem, kas visi kopā nemaz nespēja noziedot sešus tūkstošus ir Soross, vai arī visa Ventspils elite izbēra savu sīknaudu anonīmo ziedojumu kastē?
Silvija
S
Gramatiskās kļūdas visā tekstā.
nifjodas
n
Laikam Providus pētniece Iveta Kažoka ir īsta filantrope un arodbiedrību advokāte. Varbūt šoreiz ļausim arodbiedrībām pašām izlemt, kas ir viņu interesēs un kas nav. Toties Godmanis arvien biežāk nefiltrē, ko runā. "liela kļūda" ir nevis Krīgera rīcība, bet premjera neapdomīgie izteikumi, ko var traktēt arī kā spiedienu uz NVO.
Andris
A
Kā gan Godmanis nesaprot, ka lielākā kļūda ir viņš pats un visa tā varza, ko sauc par Saeimu?
janka
j
sabiedriiba intereseejas vai valdoshaa suudbambaalju komiteja?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas