Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperti: KM 750 000 latu vērtā kultūras karte ir nepamatoti sadārdzināta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nevāji!
n
Salīdzinājumam par vienu Eiropas datu bāzi, kam līdzīga uzbūve: karte (Google maps based) + info datubāze, kurā informāciju ievada vairāki tūkstoši "contributors" + search engine + web platforma informācijas astpoguļošanai un meklēšanai ikvienam interesentam. Sistēma aptver visu Eiropas Savienības teritoriju, līguma maksimālā summa - 500.000 eiro.
Ventiš
V
Nu Moin! Kaut ko tik bezgaumīg sen nav nācies redzēt! Šito tač nevar nemaz nevienam rādit.
:)
:
kārtējais sviests KM pakļautības iestādēs. slaveno demakovas trīs brāļu stilā.... gan jau dālderis noslēdza līgumu pēdē'jā darba dienā! un Elerte tāda pati malacīte.. ar uzviju izpilda to par (pret) ko centās rakstīt sākotnēji dienā būdama... KM ir īstā vieta , kur var konsolidēt jo te neviens naudu neskaita
jančaknoris
j
es tādu(nē labāku, tādu sūdu netaisītu) pa 30000 varēju uztaisīt :D
Viedoklis
V
Kino suns - neatrod Kino Citadele - neatrod Nu i nafig man tāda karte kas nestrādā ja ir tāda kā 1188.lv kas strādā un atrod visu.
diskobumba
d
Labais, Ivar!!! :D Kosmisks mēsls :D Elegants komentārs!!!
Ēriks
Ē
Pamēģināju, bet neilgi, jo sāka celties asins spiediens. Mēsls bija trāpīgākais apzīmējums. Varu apgalvot arī, ka tur nebūt NAV visa informācija, kā apgalvo veidotāj firmas pārstāve. Pamēģiniet atrast, piem. kādu jums zināmu "Nozīmgu pasākumu". Cik nervi izturēju, pamēģināju. TUR NEKĀ NAV! Tikai prom uz KNAB!
nils
n
starpcitu par to maksājā katrs no mums. Bils un Melinda jau nopelna krietni vairāk no licencēm, ko valsts iestādes pērk lai visur varētu izmantot windows... tā shēma šķiet loģiska – neelietojiet open source programmas un mēs pretī jums iedosim nedaudz naudiņas..
nils
n
jūs nesaprotat neko. tur viss ir reāli kruta sataisīts, tikai nevar to redzēt.
L
Kāds varbūt papētīs saikni - A.Magone - O.Magone - E.Butāne - Aivars L.?
ihaha
i
Liekas, tas kartes razhojums ir no cita gadsimta, - leena, nesmuka, neinformatiiva!
Imants
I
Kungi gatavi skolotājiem algas nogriezt, bērnu pabalstusatņemt ,pensijas samazināt -bet varbūt derētu papurināt tos plānā galdiņa urbējus,t.s.kultūras darbiniekus.
:P
:
Kāds ievilcis nāsīš labu naudiņu. Ko tur daudz prātot.
pūks
p
Zinam, zinam, kas ir ĢIS. Vienīgi nepaliek skaidrs priekš kam ĢIS vajadzīgs šāda mērķa portāla kartei? Vēl nesaprotamāk tas ir situācijā, kad par velti pieejams Google Maps API. Varbūt vērienīgā Kultūrkartes.lv projekta ietvaros notika arī Latvijas reljefa atkārtota uzmērīšana, izmantojot mērniekus un aviāciju? Lai lieku reizi pārliecinātos, vai visi pagasti būtu savās vietās uz šīs visai cilvēcei tik nozīmīgās kultūras kartes? ;)
ttt---XpeH
t
dienas cenzūra izdzēsa rakstu no DIENAS 8.2.2008.g........................... beidziet ākstīties, un neslēpjat Butānes ofšoru afēras.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas