Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Eksperti kritiski par Zatlera runas jēgu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
apnicis
a
Iemācies sākumā pats komentēt, nevis nokopēt citātu un pielikt 2 vārdus "Izcils komentārs" Tā nav māksla. Kad iemācīsies, tad varēsi kādam citam ko pārmest, nevis pieprasīt [Dzens], lai uzraksta argumentētu komentāru. Un eksperti vairumā ir tie paši kritiķi - konkrētā nišā nenovērtēti [vai nesasnieguši labus rezultātus] cilvēciņi, kas tagad runās kā būtu pareizi.
muļķu zemes pavalstnieks
m
Zatlera ierosinājumu atlaist Saeimu aktīvi atbalsta arī visi tie,kas aktīvi iestājas pret ekonomiku graujošo ''iekšējās devalvācijas " vienotības realizēto politiku,kura par krīzes pārvarēšanas galvenajiem upuriem padara sabiedrības mazāknodrošināto daļu,saudzējot svešās bankas,ārzemju investorus,spekulantus un vietējos augstākos valsts pārvaldes ierēdņus. Ceru,ka pirmā teļiskā sajūsma par prezidenta lēmumu ātri pāries un cilvēki sāks sakarīgi domāt,ja ne,tad viņus gaida ļoti smaga vilšanās. Zatlers nebija tautas prezidents,viņš bija koloniālās starptautisko finanšu korporāciju varas un to vietējo pakalpiņu - "Vienotības'' prezidents. Viss tas komiskais izmeklēšanas process,kas tika veikts,lai noskaidrotu kuri tad bija tie ''nelieši" deputāti,kuri slēgtajā balsojumā nobalsoja pret iepriekš sashēmotajiem amatu kandidātiem,liecina tikai par to,ka Zatleram nav pieņemams fakts,ka Saeimā ir deputāti kas nepakļaujas varas diktātam,bet balso pēc sirdsapziņas,protams,ir iespējami arī koruptīvi balsošanas motīvi. Slēgtais balsojums jau tāpēc ir slēgtais,lai balsotāji varētu nebaidīties no atriebības,lai ar viņiem nenotiktu līdzīgas provokācijas kā ar SVF vadītāju D.S.Kānu. Ja runājam par KNAB aktivitātēm,tad ir interesants fakts - vadītājs Vilnītis atrodas atvaļinājumā un tur tagad saimnieko Anna Potapovna,kura izmanto iespēju sakompromitēt globālistu visvairāk nīstos politiķus Lembergu,Šķēli un Šleseru,kuri ,tāpat kā D.S.Kāns uz globālistu dogmām pamatoti skatās šķībi. Mūsdienu elektronisko masu informācijas tehnoloģiju laikmetā nav nekas vieglāk kā nozombēt naivo,vientiesīgo valsts iedzīvotāju daļu,pārvēršot viņus par varas viegli manipulējamu un vadāmu bezdomu pūli,par to lieliski varam pārliecināties komentāros. Polittehnologi strādā veidojot pūļa viedokli,tāpēc ļoti nepieciešami ir tie nedaudzie kritiskie komentāri,kuri notikumus izvērtē no cita skata punkta.
XXL
X
VVF jau bija ienemusi starta stavokli uz otro kartu.Cik reizes vinai nekrita Domokla zobens-nu tad beidzot bija jadara gals tiem "pukainisiem",kuriem viss pienakas .Cinisms,smini,pasparliecinatiba par neaizskaramibu,pat nekautresanas pirms katras shemas parmest krustu.Cik ilgi var tapt piedots?
XXL
X
interesanti ikumi:prezidents atlaiz saimu,tauta ari izsaka neuzticibu saimai jau ar to,ka 10 % saimai tikai uzticas,bet viniem ir tiesibas velet prezidentu.Jau zaudejot silto vietinu,ta bus atriebiba,ja vini Z.neieveles.Tas ir murgs!!!!!!!Un to drosi,ka izmantos PLL,SC,ZZS.
lapsa
l
DIENA JA JUS MANU KOMENTARU VELREIZ BLOKESIET ES PAR JUMS UZRAKSTISU PIETIEK.COM!!!! te nu mes redzam ta saucamo expertu izgasanos, Zatlera runa izsauca komentetaju ,,cunami,, Delfos, latviesu versija 2500 komentaru bet krievu versija 1500 komentaru un gandriz visi ATBALSTA ZATLERU!!!
Guntis
G
:D 'eksperti',na.. Ko citu vareeja gaidiit no prezidenta?
No malas
N
Kristiān! Izskatās, ka tu no Mēness esi nokritis!
Abi-
A
nejēgas, kas jau daudzreiz izgāzušies, jo no dzīves realitātes neko nezin....KLUSĒJIET! Jūs abi esat vienkārši SMIEKLĪGI!!!!!!
lola
l
Varbūt Liepnieks tādā veidā centās iedrošināt Zatleru - sakot, ka neko jau vinš nevar. No otras puses - ko gan citu Zatlers būtu varējis speciāli setdienas vakarā LTV1 paziņot?
gross
g
Atlaist arī tos "expertus", kaut kā stulbi, ka vieni un tie paši mūļi gadiem , kā baigie viedie komentē notiekošo...mums ir arī CITI ļoti gudri un sakarīgi speciālisti!!!
...
.
Ārprāts, kādi murgaini un nekaunīgi teksti no viņu puses :( Neviena diplomātiska vārdiņa, tik tāda rupja apriešana. Tiešām tādi ir eksperti??
Par Prezidentu
P
Atbalstīsim Zatleru prezidenta vēlēšanu dienā! Pulcēsimies, latvieši, zem latviešu karogiem!
CIO
C
Muahaaaaa experti muahaaa abi divi uz miskasti!!!!!
Ilze 22:15
I
Atbalstu prezidenta Zatlera kunga iniciatīvai- atlast Saemu. Pietiek muļķot tautu! Diezgan! 20 gadu garumā Latvijas valsts dalīta kā piŗāgs - draugiem un radiem, gudri atrunājoties, ka bāgāti var kļūt tikai '" īpaši " cilvēki, bet citiem jāsmierinās ar mazturīgā stastusu, jeb pai sliktāk-nabadzību. Galu galā Latvija nav nabadzīga valsts!!! Mums tikai vajadzīgi gudri savu valsti un latvijas tautu cienoši, atbildīgi varas pārstāvji. Nevajag ņirgāties par savu tautu, pametot par ēsmu kādu politisku '"kaulu'"- "lai jau izlādē emocijas"! Vēlu veiksmi un izturību Zatlera kungam!!!
mājas tirāns
m
tagad vajadzētu SABAm labi ātri paņemt pie krāgas visu trijotni + plus kabatas masu medijus NRA, Dienu un LNT piežmiegt un kārtība būtu !! Tikai nenoraustīties !! |Tauta atbalstīs !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas