Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperti: LNT pirmdienas diskusijas raidījums - strupceļā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
valdis
v
Ko gan citu Kleckins varētu pateikt.. nav aģitācija. Aģitācija varbūt arī nav (tieša), bet mērķtiecīga demagoģija gan un tik pretīga. Galvenais ,ka tas ir "analītiskais raidījums" ,kuru politiskajai pašreklāmai ar attiecīgajiem izdevumiem nepieskaitīsi..
jo-jo
j
Vajadzētu Latvijā gada balvu "Lācplēsis" - par spēju LNT murgu noskatīties līdz galam ... nez cik vēl raidīs....
167+1
1
...t.s. schovi tāpat kā "ziepjburbuļu filmas-seriāli" dažādu tv kanālos skatītāju publikas piesaistīšanai tiek rīkoti (rādīti) regulāri un mērķtiecīgi, lai novērstu tautas interesi no dienišķajām vajadzībām un to risināšanas. Latvijas pilsoņiem ik pa četriem gadiem Likumā noteiktā kārtībā tiek piedāvāts izvēlēties savus, ja tā varētu teikt- pārstāvjus, likumu un noteikumu veidotājus. Nopietni domājot: 100 cilvēkus ar dažādu savas darbošanās programmisko pamatojumu Latvijas valsts darbā, visas Latvijas pilsoņu, kā arī nepilsoņu- tātad, tautas interešu pārstāvēšanai. Bet, ak, ko nu izlikties, galu galā no cerētā nopietnā un svarīgā darba- tādi "schoviņi" tik vien pa šiem atjaunotās valstiskās neatkarības gadiem ir padevušies! Ir, protams, daļa vēlētāju, kurai arī tādi ir pa prātam bijuši, sevišķi, ja kāds taustāms labums no jaunveidoto likumu interpretācijas ticis gūts. Tomēr ne visiem... Šogad atkal būs kārtējā reize "izvēlēties"... Skaidrs, ka šādā reizē pie "lietas" piederas arī debates par samilzušajām un mūžam neatrisinātām, jeb pareizāk- risināt negribētām problēmām kā lokālā, tā valstiskā mērogā. Tāpēc nav ne jābrīnās, ne jāpārdzīvo, ka tiek rīkoti šie debašu schovi un citādas "tikšanās" tv kameru priekšā. Ja kādam ir interese- tas arī skatās un redz un dzird, vai tur runā un rāda patiesas un aktuālas tēmas vai ko citu! Ja nav intereses- var taču nospiest citu "podziņu" uz citu schovu, ko rāda kādā citā kanālā...un, ko te plēst "matus"! ...bet pirms iet pie balsošanas urnām oktobrī, gan der izvēdināt galvu un kārtīgi padomāt, kam uzticēt Valsts vadības sviras!!!
peksis
p
a vot man ari likas kruts shovs:))
Kviesis
K
man gan nelikās vis, ka strupceļā, šis bija vienīgais lauksaimnieiem veltītais raidījums, kas konstruktīvi apskatīja reālas lauksaimniecības problēmas, nevis vienkārši apmētāja ar dubļiem ministriju un citus lēmumu pieņēmējus. LNT ir daudz profesionļāki analīzē, nekā LTV, kas izrauj atsevišķas problēma un tad meklē vainīgos, nevis runā par risinājumiem...
robis
r
šī bilde atklāj lnt patieso seju. Ideāli!!! :D šo kanālu jau sen neskatos - nekā cita par politisku pasūtījumu, pseidosensāciju meklēšanu ziņās, maigi sakot, neveiksmīgu pakaļdarinājumu un vecu filmu tur nav.
ddd
d
nedomāju, ka to murgu kāds vispār skatās - izņemot, protams, citus medijus, politiķus un ekspertus, kuriem tādas lietas vēlāk jāspēj komentēt.
linda
l
LNT pārkāpj jebkādas objektivitātes normas... :D lnt vārds ar šo visu manās acīs ir nenomazgājami aptraipīts. + Jāņem vērā, ka lielākā daļa šeit esošo komentāru - lnt, partiju cilvēku saražoti.
nūja
n
Tas bija murgs...Bez kādas vajadzības tukša vāvuļošana par problēmām, kuras studijā esošie vispār nepārzin. Bet vissmieklīgākais bija tas ka: mēs varam, mēs gribam, mēs varēsim u.t.t. KUR tad bijāt šos 20 gadus, ka negribējāt, nevarējāt, nedomājāt, tikai zagāt?
kaimiņjanka
k
Radās iespaids, ka tie vīriņi visus 20 gadus krāja savus kreņķus un cietās līdz šodienai. Grozīja galviņas un smīnēja "kā tas varēja notikt ?" . Tiešām nebaudāms raidījums līdz brīdim..................................līdz brīdim kad atvēru vīna pudeli. Palika jautrāk. Jutos kā Lubānā ar večiem zvejojot, "iekožot" un spriežot par politiku.
Dr.Siksna
D
Pat šeit - dzirdu attēlā redzamā žurnālista pirdienu!
cilda
c
Bet galvenais mērķis tiks sasniegts - lielākā daļa šo komentatoru uz vēlēšanām ies lamādami PLL, bet tāpat nobalsos par to pašu PLL. No šī aspekta raidījums ir perfekts!
ce
c
mikrofons katram gadījumam, bet gadījumi ir dažādi...
janis
j
Latvijas Nahalistu Televiizijas gariigais kroplis.
666
6
LNT mikrofons ir tik apbružāts kā no pakaļas izrauts

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas