Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: nemaksāt nodokļus mudina apziņa, ka tam nav jēgas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
r(8)
r
A kada jega maksat saja valsti nodoklus ja nekas ekonomiski nemainas , uz manis suri nopelnitas naudas , kas knapi pasam paliek , lai uzturetu gimeni , man vel jauztur kautkadi kretini kas sez saeima un bida tikai savu personisko biznesu , bet brivaja laika vini tur nikojas un plesas par mikstajiem kresliem , aizmirstot , ka valsts un tauta ir jau nodzita lidz nabadzibai , tapec labak es naudu paturu sava kabata neka es to uzdavinu tai zaglu badai .....
@
@
Negribu vairs iedziļināties. Vienkārši atturos tērēt naudu tā, lai tas dotu labumu tiem, kas mani māna vai klusē par visu, ko dara aiz slēgtām durvīm. Sāku ar sevi.
d
d
VID varētu ierasties arī pie Kaktiņa SKDS, kas gudri komentē par nodokļu nemaksāšanas iemesliem un tajā pašā laikā pats darbiniekiem algas maksā aploksnēs.
:):):)
:
kāda jēga tiešām maksāt,ja vienā jaukā dienā var ar lēmumu to atņemt....
Ķopsis
Ķ
Līdz šim, diemžēl redzu tikai to, ka mani nodokļi tiek izniekoti, izzagti un iztentelēti.
mukabuks
m
Neesmu ne jaulaicēnu TPJO līdzīgā veidojumā, ne arī tajā vecumā, bet to, ko Jūsu nelieši ir izdarījušies Latvijā un ar tās tautu ir cinisks noziegums. Dažas dienas iepriekš un šodien labklājības garants to pierādīja, ka viņam un viņam līdzīgajiem nav nekāda godaprāta un morāles. Tad, lai kur tas būtu pārējiem attiecībā pret tiem, kuriem rūp tikai, lai speķaina putra tecētu pār vaigiem!
UPS
U
KADA JEGA MAN MAKSAT NODOKLUS?? KADA JEGA?? VAI MANI NODOKLI NONAKS TAUTAI? MANI NODOKLI TIKS IEPLUDINATI DAZU IZREDZETO PARTIJAS DARBONU KABATAS CAUR IZSKERDIGIEM CELTNIECIBAS PROJEKTIEM, CAUR TO PASU PAREX NELAIMIGO BANKU.. UN VISIEM TIEM SPORTA KLUBIEM.. KAPEC MAN JAMAKSA NODOKLI JA TO NAUDU TIK UN TA NOZAGS UN SLIMNICAM TIK UN TA TRUKS FINANSEJUMA? UN PENSIONARI TIK UN TA STAIGAS PUSBADA..
lno
l
Tu jau kā TP atbalstītājs vari atļauties nemaksāt. Par 15% no dividendēm pirmā dzirdēšana, vismaz pagaidām ir runa par 10%:)
Karamba
K
Labāk atdodu pa taisno kādiem reāli grūtībās esošiem cilvēkiem, nevis kantoriem, kas palīdzības vietā ,kas nepieciešama šodien ,par manu naudu sarīkos semināru ciklu " kā pareizi palīdzēt"..Par vida stiliņu un likumdošanu kā tādu, nav pat ko muti dzesēt.
Manas domas
M
Es līdz pagājušā gada decembrim maksāju lielākus nodoķļus (pats nosaku sev darga algu) bet tad šī valsts man populāri apskaidroja, ka sociālo nodokli maksāt nav vērts. Vismaz šogas būs ekonomija samaksājot 15% dividendēm, nekā 33.09%+23% iin, kam vairs neredzu jēgu. kas būs tālāk - varbūt vispār jātin makšķere no LV. paliek jaurājums - kas maksās to nodokļus?
Manas domas
M
Nu to, ka jaunlaicēnu hitlerjugendam ir štata komentu rakstītāji, tas ir sen skaidrs :D skumjais lācuks un marsietis ir tāds pats mēri Latvijai kā cūkmens un godmaņpapus. Visi viņi ir vienas sitēmas pārstāvji kas māk tikai pārdalīt, to kas nonāk viņu maigajās ķepiņās,
mukabuks
m
Visi uzņēmēji, kuri aicina nemaksāt nodokļus, izskatās TP dziedoņiem ērkšķu krūmā.
lno
l
Tie, kuri maksāja lielākoties maksā arī pašreiz. Mani vairāk interesē, kad sāks maksāt arī tie, kuri nekad nav maksājuši? ļautiņi diendienā brēc par progresīvo nodokli, bet ka vismaz 1/3 nemaksā nekādus nodokļus, tas viņus neuztrauc.
Mareks Graudiņš
M
Ekonomikā valdošā nenoteiktība, pārāk liels nodokļu slogs darba algām, uzņēmējiem nedraudzīga nodokļu administrācijas attieksme – galvenie faktori, kas skar ikvienu uzņēmēju – lielu vai mazu. Tagad arī Latvijas apstākļiem ir atrasta formula mazo un vidējo uzņēmumu pastāvēšanai un attīstības iespējām – bartera birža. Bartera biržas mērķis ir veicināt mazo un vidējo uzņēmumu attīstību Latvijā, piedāvājot uzņēmumam realizēt preci / pakalpojumus apmaiņā pret nepieciešamajām precēm / pakalpojumiem – tādējādi ietaupot skaidras naudas līdzekļus. Papildus dalība biržā nozīmē papildus mārketinga pakalpojumus, ko sniedz uzņēmuma personīgais biržas brokeris, kurš pārstāv firmu un pastāsta citiem brokeriem par uzņēmuma biznesu, kā arī izplata reklāmas materiālus mājas lapā un e-pastā. Lai uzzinātu vēl vairāk, ienāc apmaini.lv, kur būs detalizēts apraksts, kā bartera birža palīdzēs attīstīt tavu uzņēmumu!
He!
H
Nevis kadastra ,bet kastrācijas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas