Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: pašreizējā ekonomiskā situācija mainīs cilvēku attieksmi pret naudu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WALA
W
Man šķiet ka eksperti neapjēdz vienu lietu, ka vecākās paaudzes vienmēr zinot to ka mēdz būt arī sūdīgāk - vienmēr uzkrāj kaut kadas rezerves ( ja vien ir ko uzkrāt). Savukārt tie kas kļūs pilngadīgi pēc 10 gadiem - vispār i neatcerēsies šo te krīzi, un taisīs tādas pašas ziepes kā tagad.
ekks
e
expertiem patīk joki...
niks
n
smiekligi....par to kuras nav?....
valdis
v
par tiem pensiju fondiem ,bija rakstīts ka darba vieta atzīmējot darbinieka labo darbu var apdrošināt veslibu viņam kā arī iemaksāt tai trešajā līmeni pensijas fonda un šie maksajumi it kā atbrīvoti pavisam vai daļeji no nodokļiem intresanti kāda pieredze ir tajās valsts pārvaldes iestādēs protams es nedomāju te obligāto socialo nodokli
Lelle
L
Hi,hi, hīīī..nu kā var mainīt attieksmi pret to, kā nekad nav bijis un nebūs. Nauda pieder tikai tiem, kas pie siles piezīdušies, nevis parastajai tautai.
ciniķe
c
kādi treknie gadi un kam? ja es viena pelnītāja un jāizvelk divi vidusskolnieki, par kādiem uzkrājumiem var būt runa? Skaistumkopšana salonā? kas tā tāda? Reizi 20 gados līdz teātrim aiztiku, laime pilnībā. To, ka bankas dalīja aizdevumus īpaši nesaspringstot, tā jau cita diskusija.
reality
r
Kad mainīsies - jau jau kopš 1991.g. nav būtiski mainījusies pat vadošo&valdošo? '' Valsts kontroliere Inguna Sudraba atzīst, ka liela daļa atklāto pārkāpumu valsts iestādēs ir saistāmas ar amatpersonu domāšanu un klajo likumu ignorēšanu. '' (iz LA)
o
o
"Paradokss ir tas, ka tie klienti, kas visvairāk tērēja ekonomikas uzplaukuma laikos, visvairāk cieš ekonomikas lejupslīdes laikos." Kāpēc lai tas būtu paradokss???
Nuja
N
Man arī stipri gribētos zināt, kā maina savu attieksmi pret naudu tie, kas ir pie valsts naudas.
ha
h
Man patīk : "... bankas nāk talkā.... " :) Vilks nāk talkā zaķim nošņaukt degunu :)
izbijis patriots-3..:((
i
..vairāk izskatās pēc tāda ''reklāmas rakstiņa''!!(ar domu noguldiet naudiņu bankā)...bet protams ka teorētiski pareizi ka drošībai finansēs jābūt!!..tikai vai tas iespējams arī tiem ar attalgojumu pārsimts latu mēnesī???..un visupirms jau vajadzētu iemācītie taupīt valsts (budžeta ) naudiņu!!..bet kā jauna diena..tā lasām par kārtējo ''taupīpu''..vai ''dzīrēm mera laikā''!!!
Nu redziet.
N
Cilvēki ,kas saņem tikai algu ,sen ir mainījuši attieksmi pret naudu ,un tās tērēšanu. Jautājums ir ,kā attieksmi pret naudu maina tie ,kas tiek pie valsts naudas,un to negodīgi izšķērdē ,tur kur valstij būtu jātaupa.
@
@
Minimālās algas saņēmējām vienīgie buferi ir un būs lielas krūtis, ja ir, protams. Līdz ar to kaut kas ir jādara šajā virzienā - ir jākoriģē ienākumu pamatlīmeņa uzskaite un aprēķini.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas