Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperti: TP vēlas apsteigt opozīcijas konsolidāciju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tonijs
t
Kādi opozīcijai var būt nopelni? Pietiek ar to, ka viņi ir pret korupciju, valst nozagšanu, varas visatļautību un ņirgāšanos par tautuTicu, ka viņiem būs arī pozitīvā programma un priecājos, ka viņi ir apvienojušies. Lai izdodas!
Šampēteris
Š
tautas partiju pārņēmis pūļa trakums. Tā turpina demolēt Saeimas namu - šobrīd "no iekšpuses". STRATĒ'GIJA !!!
līkā mugura
l
Šitais eksperts,kas bildē,ikreiz baigi "laipo",lai nenodarītu pāri ne vieniem,ne otriem. Kungs,divkosība jūs pazudinās.
DD1
D
Cien. opoziicija, nelaidiet garaam sho iespeeju! Apvienojieties konstruktiivam darbam, lai tautai ir, kam sekot.
jānis
j
Tu tici JL, PS, SCP ? par kādiem nopelniem? P Par opozīciju? par populismu? par ko? Es domāju, ka viņi vnk ir labāk audzināti, bet tas diemžēl nav saistīts ar kompetenci.. pšsšsct!
zane to tadi esam
z
gan jau Stendzenieks ietīs šīs zaķu spiras krāsainos papīros, kurus vēlētājiem iesmērēs kā trifeles. ------------ paldies, tadi esam. vismaz sekunde ar smaidu. :)
tonijs
t
Viss jau būtu pareizi, tikai tu aizmirsi tādu lietu kā ticība. Šai valdībai neviens vairs netic, bet jaunajai (ceru, ka tajā būs sakarīgās latviešu partijas JL, PS, SCP)- ticēs, bet ar ticību var kalnus gāzt.
aaa
a
JL, PS un SCP, un viņu komentātori, kuri vēl vakar kliedza, ka Saeimu VAJAG ATLAIST, šodien ir pārbijušies līdz nāvei, jo līdz ar to viņiem zūd pamats zem kājām,
x
x
punkts viens - peedeejaas aptaujas raadiija, ka labeejai opoziicijai ir veel mazaaks atbalsts nekaa poziicijai (12,4 pret 13,4 laikam vai kaut kas tuvu tam) punkts divi - opoziicijas konsolidaacija buutu cirks liidz jaunaas saeimas ieveeleeshanai, kad atkal marsietis (kaa vieniigais godiigais) paliktu aarpusee un zaudeetu politehnologu ciinjaas punkts triis - TP jau izd**** taa saucamo opoziiciju, kas taisaas konsolideeties. peekshnji shii pati opoziicija, kas veel grautinju laikaa bljaava "atlaist saeimu", saak stostiities un teikt, ka nevajag atlaist saeimu. busted! :))))
JURITIS
J
PATS BUTISKAKAIS VALSTIJ IR ATSTADINAT SO VALDIBU UN ATRAST NEPOLITISKU PREMJERU AR VALSTS ATJAUNOSANAS PROGRAMMU -VALSTS IEDZIVOTAJU VIENOSANA KOPEJIEM MERKIEM; 1IZVEIDOT GODIGU NODOKLU SISTEMU 2 ATGRIEZT PILSONU UZTICIBU VARAI 3 PACELT MINIMALAS PENSIJAS ALGAS UN NEAPLIUEKAMO MINIMUMU.
tādi esam
t
Tautas partija ir sapratusi, ka šis viņai ir pēdējais glābiņš, jo : - viņu rokās ir valsts un pašvaldību resursi - viņiem simtim tūkstošu nāk no uzņēmumu valdēm un padomēm, no stikla čupas utt. Izdevīgs brīdis - gan jau Stendzenieks ietīs šīs zaķu spiras krāsainos papīros, kurus vēlētājiem iesmērēs kā trifeles.
juris bogdanovs
j
Patiešām veikls gājiens. Politologu kungiem pilnīga taisnība. Tas tak bija uzreiz saprotams, ka šāds solis tiek sperts labi zinot, ka Prezidenta uzstādījumus viņi nepildīs, tāpēc tiks izsludināts referendums. Bet Prezidents varētu nepakļauties, un ļaut visam iet savu gaitu. Tad gan TP iekrist varētu. Varbūt ka viņiem, atšķirībā no Godmaņa stabilizācijas plāna, ir arī B variants, ko darīt, ja Prezidents nepakļausies šo šantāžām.
КПСС rullē
К
Tātad mums atkal jau spīd tie paši vecie "vēži" -komunisti un komjaunieši. Varēsim atkal izvēlēties starp šī brīža TP,LC\LPP,ZZS un viņu pārbēdzēju sastādītajām komandām (Štokijs,Pabriks, Kalniete,Kristovskis). Vēl ir pavājais JL. Un kas atliek- vēl nesatintējies Ušakovs, bet kas ir viņa piekabē- tie paši vecie komunisti. Kas var būt labāks par kompartiju, kur ne pagriezies visur viņi !!!!
JURISTS
J
TP slimi suņu mēris,nospricet. un sameklēt parnēsātāju A.Š.
šķēlisti
š
Mīlīši! Šodien pēkšņi sapratām, ka esam rīkojušies slikti un neesam vairs cienīgi atrasties pie siles. Tāpēc, lūdzam mūs atlaist uz visiem laikiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas