Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperts: inerce tērēt valsts naudu darbojas joprojām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mazepa
m
...galvenais - kas ir traģiski....mēs te sakām - nāks jauna paaudze, jauni politiķi, kuri nomainīs vecos- nederīgos, korumpētos. stagnātus utt....Kastēns - IR jauna paaudze...jauns kretīns! ...es gribu teikt, ka vecais labais Rubiks NEKAD šito nebūtu izdarījis....
logaramis
l
kastens jau nu gan vareja vismaz saja lieta pakluset un atdod pievakto mantibu bez svetuligas izrunasanas un citu vainosanas. ja valsts apzagsana savam labumam ir tiktal iegajusies, ka to sak uztvert ka passaprotamu lietu, tad problema nav ar VK bet gan ar savu birokratisko augstpratibu. cerams, ka bezdarba apstaklos morales un tikuma parodijai - kastenam - neviens darbu nedos, jo pat MAC dators nevar aizvietot prata un izglitibas trukumu. ak, un nerunasim jau nemaz par kaut kadam morales paliekam...
Lurike
L
Mums jau ir tradīcija ielikt amatā muļķi un tad paziņot- viņu atlaist būs dārgāk! Tāpat ar lielajiem projektiem- bezjēdzīgi, bet pārtraukt ir dārgāk. Ko tad tagad brīnīties- jaunas smadzenes taču neieliksim!
dot com
d
Piekrievijas sādža ar pēcpadomju domāšanu. Kamēr cilvēku domāšanā un visās jomās valdīs padomju vērtības, nevar tiem prasīt domāt un uzvesties kā rietumos, nevis tur nodarboties ar reketu lidostas autobusos vai pie daktera skriet ar pudeli, aploksni, un žāvētu vistas kāju, vai īsi pirms sekretariāta likvidēšanas paspēt nopirkt mobilo un datoru. Tā vienkārši ir tāda valsts.
tux
t
pretīgākā valsts pasaulē...
onslavs
o
Šito lasot atceros Godmaņa norūpējušos sejas izteiksmi uzsvērti sakot "un jātaupa būs visiem" :)
!
!
Jā, jā, Kad man zvana no iPhone, sarunas vienmēr izdodas īpaši labas; ja zvana no subsidēta pa 1Ls, tad nekad. :D
eksperts1
e
Ja papēta detalizētāk, izrādās, ka visas ministrijas kuras darbojās LPP/LC pārraudzībā ir iemanījušās slēgt līgumus valstij visneizdevīgākajā veidā. Visu laiku valsts tiek biedēta ar to, ka līgumu laušana rada nesamērīgus zaudējumus. Tas ir absurds. Valstij neizdevīgu līgumu noteikumu pieļaušana līgumos ir ekvivalenta valsts līdzekļu izsaimniekošanai.
Oga
O
Apple datori ir vistīrākā taupīšana, man piederošajā firmā tagad ir tikai Mac, un es ar cipariem varu pierādīt, ka tas ir ekononomiski viss izdevīgāk! Arī ar programatūras licencēm viss ir kārtībā. Protams iPhone vairāk ir stila priekšmets, kuram funcionalitātē un lietošanas ērtumā konkurentu nav.
J.Biotops
J
Ar kādām tiesībām publicēti uzvārdi? Personas dati ir neaizskarami, kur skatās mūsu cilvēktiesību aizstāvji? Un vai tad cilvēkam tikai tāpēc nav tiesības uz spožām mantiņām, ka gadījusies nelaime pastrādāt par ministru?
marča
m
Mums darbā privātbiznesā arī tāds gudrinieks bija. Tikai te nav valsts iestāde, un puisis nu ir bezdarbnieks.
Gatis
G
Vai viņam , tam kas bildē nav A hepatīts? tāds dzeltens izskatās..
dzeris
d
Un kurš tad to nezina?
Nuja
N
Kāpēc tad lai nebūtu tāda tendence un tāda inerce, ja nevienu par to reāli nesoda?! Nu pieķers, pateiks - fui! - nu un tad? Ir taču vērts riskēt. Faktiski pat riska nekāda - grāb, cik vari tikt klāt!
mērglis
m
meesli jaameež...tas arii viss!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas