Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Eksperts: izskatās, ka neviens nevēlas uzņemties premjera amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ja kas
j
Ideāli, ja nāktu Vaira un savaldītu karstās galvas.
cēloņi
c
Klačas par neprašanu vadīt valsti vai tikai nenāk no SC ? vai tie nav sagribējušies?
izbijis valsts patriots
i
Ne jau NEVĒLAS ,bet neviens NEPROT vadīt valsti . Tie kas to gribētu darīt mums ir vairāk nekā vajag. NEVIENS NEPROT, ja šī lieta ir jānodala no personīgā biznesa
AD
A
Es nebiju domājis to (kaut arī es tam piekrītu), bet gan, ka Freimanim jēdziens "viss" asociējas ar siles partijām resp. ar līdzšinējo koalīciju,
imants
i
kā tur bija ar dejām un pa..... ? Es biju domājis komandu, kura ietu uz Saeimu strādāt, bet ne pie siles dalīšanas. Šobrīd tur visas komandas tik par siles sadalīšanu domā A prezītis arī - kā tik PR , bet lai ātrāk pa laiku nekristu... Valsts un tauta pie nu tajā vietā mugura zaudē savu nosaukumu.
Tikai
T
Neviens normāls neies premjeros, jo Godmans paliek kā īpašo uzd. ministrs un darbosies ar aizdevumiem. Par G-24 nav atbildējis, tagad paliek šiverēt ar miljardiem. Kurš godīgs cilvēks strādās ar to kam neuzticas visa valsts???
onupris
o
Globa kaut ko minēja par staltu gaišmati, kas Latviju izvedīs no purva, nez kas ta varētu būt. Solvita varētu bišķi gaišāka pakrāsoties un uz priekšu
vecais
v
Tagad ir modē suņiem dot Zalāna vārdu!!!
protams, elementāri tak !
p
un pat ar pilnu NORMĀLU CILVĒKU - kaut 200 gab.- komandu NEKO NEVAR, ja noteikumus diktē tā saime Jēkaba ielā - kā viņi ķēmojās ar tām ministrijām un aģentūrām - gadiem jau rosina, apspriež, pēta, shēmo, nolemj PRINCIPĀ, pielemj termiņus - un tad sāk - skeķapakaļām vajag demakovkultūrministriju ar "3 - un vēl saviem 300 - brāļiem", zaļajai trubai - savējās barotuves, pat durdobeļiem - savu juridisko, un pēc garas pļurkstēšanas nonāk turpat, kur sākumā - tik vien kā naudas, bez jau tradicionālajām, vēl papildus priekš kumēdiņu taisīšanas nokoptas. Kā gan - LAI KĀDA KOMANDA NEBŪTU - pie šitās saimes var ko izdarīt - "kā runasvīri lems, tā būs"/brāļi Kaudzītes/
vēlēsies vēlēsies - visi
v
"Ak 11:13 Kā vispār TP var vēlēties vadīt valdību....." - un kā vēl - kamēr nauda naks, daudzi, kam reputācijas zaudēšana vairāk nerūp, jo tālāk jau krist nav, kur, vēlēsies, bet diez vai kāds NO MALAS vēlēsies, iet par peramo puiku (vai meiteni), ja VIŅI PAŠI SAVĒJO NOĒDA, lai tikai novilktu laiku un pie viena pademonstrētu jaunu seju - priekš zatlera kumēdiņiem - meklēšanu.
I.B.
I
Ko tas sauc. prezis vakar teica? Premjeru no partijas. Tad ,lai TAS izvēlas ministrus. Vai galīgi sviestā?
imants
i
Ietu? Viens - noteikti nē. Bet kur ņemt komandu? Latvijā nav opozīcijas, kā tādas. Ir tikai tie, kuri nav tikuši pie dalīšanas. Ierindas pilsonim nav starpības kurš ievelk nāsīs 7,5... Jāmaksā būs ierindas pilsonim un viņa mantiniekiem. ( mantot jau var ne tikai kapitālus, bet arī parādus.) Man ir bijis gan tas ko tu pieminēji, gan pat vairāk. Un bija cerība uz komandu. Es par dzīvi nesūdzos - ir viss, bez kā patiešām iztikt nevar. Bet neredzu nevienas komandas, kura ietu strādāt, ne dalīt un zaugt, jaunus valsts parādus taisīt. Nevienu.
gg
g
... Freimaņa skatījumā viss - ir t.s. siles partijas. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Un Tu vēl pasaki, ka nav ... ko kaut viena no viņām būtu gatava padarīt bez "savas intereses" ... Sāļākais jau ir tas, ka nevienam negribas paveikt kaut reiz jel ko svētīgu saviem pilsoņiem :/ tik muldēt un raust, raust un muldēt - lai pabraukā 15.trolejbusā dienasvidū ... (telegraf.lv)
Ak
A
Kā vispār TP var vēlēties vadīt valdību pēc visa tā , ko ir sastrādājuši ar savu kampēja politiku un iegrūduši valsti postā? Prātam neaptverama TP rīcība pretendējot uz valdības veidošanu , it sevišķi ne pārāk nopietni ņemama premjera kandidatūras izvirzīšanā. Gribas TP teikt - prātiņ , nāc beidzot mājās.
Vurka
V
Vareetu domaat, ka shii situaacija Latvijaa ir valdiibas deelj. Cilveeki attopieties! Tas viss ir LB monetaaraas politikas rezultaats. Un valdiibai var paarmes tikai to, ka neizskaidro sho visu cilveekiem. TP iemaaciitos labaak komuniceet, buutu viss kaartiibaa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas