Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Eksperts: Jāizvērtē Loskutova atbildība konstatētajos pārkāpumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
juris.
j
es nesaprotu kāpec rokas nost no loskutova? vai tad var zagt valsts iestādē un sods nekāds nebūs? manuprāt loskutovam jāatkāpjas vai tad nevar dabūt citu vadītāju kas ievestu stingrību un saprotamu kārtību? viens likums un taisnība visiem ,
ziņkāri
z
un cik procentos paspēja uzaudzēt no tās naudiņas?
PaPa
P
Ino.....jāsāk ar mazumiņiem, līdz 100 tkst, tad pie lielumiņiem ;)) Ērglis....Knab mājaslapā ir minēts Loskutova atbildība....pie finansēm ir minēts: Pilna atbildība...
Roberts
R
Visa si jezga ap KNAB-u ir speciali valdoso oranzistu izveidota provokacija,lai raditu jukas Latvija un vel vairak lautu izversties krievu d.....laizam!!!
Par Loskutovu
P
Dienas eksperti... ??? Kādā jomā eksperti? Loskutovs daudziem ir nevēlams, tāpēc viņu grib aizvākt prom no šā amata! Ir daudz citu iestāzu neģēlības un Daudz smagākas, bet atbildīgās amatpersonas turpina ieņemt vadošus amatus! Kur ir Loskutova vaina? Es tādu neredzu. Neviens iestādes vadītājs nevar ZINĀT un GARANTĒT, ka neviens no viņa iestādē strādājošajiem NEKAD, nepārkāps likumu. Un kā saka: v semje ņe bez uroda.
Agris
A
Kalniņš sāk laizīt oranžajiem.
VOVA
V
Ja, gribam izveerteet LOSKUTOVA atbilstiibu ienhemamajam amatam, peec taadas SHMUCES, kad divi darbinieki atlhaujas taadas izdariibas; tad jau jaaiztiira visa VALDIIBA, ar visiem saviem sekretariaatiem, jo LATVIJAA valsts aparaataa nav neviena godiigaa.Pie mums visu nosaka partiju discipliina,kaa labos PADOMIJAS LAIKOS.Jo tuvaak esi pie GHEN. vadiitaaja, jo mazaak tevi var kanteet.Vienu vaardu sakot,iists bardaks muusu valstii.
Berta
B
Laikam Gaismas pilij nedaudz pietrūka naudas. Bet kāds Loskutovam ar to sakars?
DD1
D
Nebrīnītos, ja reiz nāktu gaismā, ka zagšana patiesībā bija KNAB "klientu" pasūtīta diversija.
Oskars
O
TP ar VALDOŠAJIEM,tagad pavēle-slepeni,bet JĀSAGRAUJ KNAB.
Ērglis
Ē
Veram vaļā: http://www.likumi.lv/d oc.php?id=88966&mode=DOC Lasām: 197.pants. Nolaidība Par darba pienākumu nolaidīgu pildīšanu, ko izdarījis uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) vai organizācijas atbildīgs darbinieks vai uzņēmuma (uzņēmējsabiedrības) vai organizācijas pilnvarota tāda pati persona, ja ar to radīts būtisks kaitējums uzņēmumam (uzņēmējsabiedrībai), organizācijai vai ar likumu aizsargātām citas personas tiesībām un interesēm, - soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz četrdesmit minimālajām mēnešalgām. Ja nemaldos, Loskutovs neatbildēja par konkrētās naudas iegrāmatošanu. Par to atbildēja cienijamā dāma, kura arī - ak vai - apsūdzēta! :) Starp citu, nolaidību kā pantu reāli pielieto tikai kad ir noticis neatgriezenisks ļaunums - fiziskie mantas zaudējumi (ne tīra nauda, bet mājas, būves, iekartas) un galvenais, cilvēku veselība vai pat dzīvība. Bet jauks mēģinājums pusdienu uzkodai :D Ieteiktu nenodarboties ar minējumiem un gaidīt prokuratūras slēdzienu. Ja tas būs Loskutovam nelabvēlīgs - tev būs taisnība un varēsi par to skandēt visai pasaulei. Vispār lielākā ironija ir tā, ka nākošā uz šo amatu ir Juta, bet reāli viņai šo amatu neredzēt, kaut ne viņa sasmērējusies, ne vispār kāds traips uz sirds. Vienkārši pārāk godīga.
zvirbulēns
z
Te nav ko diskutēt, nav! Te jāatver Krimināllikums un jāizlasa pants, kas paredz atbildību par nolaidību, kuras rezultāta ir iestājušās smagas sekas. Nolaidību no iestādes vadītāja puses.
Ērglis
Ē
Ir starp citu ļoti liela atšķirība no konkrēti izolēta gadījuma, kad darbinieki ir iegrābušies naudā, kas viņiem nepieder - to parasti sauc par zādzību un Šlesera darbību, kas ir regulāra un sistemātiska valsts līdzekļu šķērdēšana neparedzētiem mērķiem. Pirmajā gadījumā lielākais ko Loskutovam var prasīt ir administratīvo vai morālo atbildību, Šleseram tas var beigties ar konkrētu pantu no kriminālkodeksa. Kā jau atkārtoju iepriekš - šoreiz Loskutovu neaizstāvu ar putam uz lūpām, lieta ir nopietnāka nekā iepriekšējie pārmetumi, taču joprojām uzticos KNAB un tā velmei pašattīrīties no līdzīgiem darbiniekiem kā šie. Katrā ziņā ceru uz ātru Ģenerālprokuratūras izmeklēšanu, lai nenodarītu skādi cilvēku ticībai korupcijas apkarošanas jomā. Protams, Loskutova un KNAB pretinieki izmantos šo gadījumu, bet pagaidām viņi to izdara diezgan primitīvā līmenī. Bet nu tāds laikam ir diskusijas līmenis Latvijā.
Jurmalnieks
J
Loskutovs ir normals prieksnieks un jaizverte tos, kas dara visu, lai no Loskutova tiktu valaa. tas ir banditi no Tautas Partijas, ZZS un citas bandas.
nazi
n
sirds sāp tikai par Praida problemātiku --------------- ------------------------------ ------------------------------ --------- Protams, mani nemaz nesatrauc KNAB iekšējās lietas, tāpēc, ka tur ir pietiekami profesionāla vadība, lai pati tiktu galā ar visiem kalvīša ielikteņiem - kurmjiem un zagļiem. Tā kā tu pieminēji divkosību, es tikai tev, aklajam, norādīju uz bezprecedenta divkosības piemēru..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas