Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperts: Latvijai Māstrihtas kritērijus nav iespējams izpildīt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
cony
c
Līdz ar ekonomikas izaugsmes sākumu par ko daudzi arī priecājās,kaut vēl ikdienā tie labumi nav jūtami,bet sāk trakot un visādas pesimistiskas bildes sāk zīmēt sajukušie,ko sevi agrāk dēvēja par cietajiem un garantiem.Dzīve un ražošana tiešām atgriežās reālā gultnē,kuras izaugsme protams nav strauja,bet dabiska un nesatricināma un balstās gan uz eksportu gan uz daudzu mazu uzņēmumu darbību iekšējai tirdzniecībai.Iedzīvotāji ir pienēmuši racionālu un taupīgu preču patērēšanas stilu,kas arī nav slikti,kaut ražošanas izaugsmi tas arī nestimulē.Upuri ir tie,kas tādi jūtās,jo dzīvojot brīvā valstī brīvā valstu savienībā cilvēkiem un sevišķi jauniešiem ir bezgala daudz iespēju gan savās dzimtajās vietās gan terminēti arī citās vietās,kur tu vari sev izdevīgi savu darbu un preces pārdot.Dzīvojot un strādājot brīvu valstu savienībā,protams ir jāietur arī mums visiem zināmi saimnieciskie,tirdznieciskie un finansiālie rāmi jeb kritēriji un es esmu pārliecināts,ka Kompetentie un augstie Valsts pārvaldes ierēdni to regulēs cik spēs.
Jukums
J
Mums nav jādzenas pakaļ mistiskiem un neizpildāmiem kritērijiem, bet gan jāatīsta reālā ekonomika - ražošana, tranzīts u.c., jārada darbavietas, jāizskauž nabadzība. Mums ir jārada šeit normāla, cilvēku dzīvei un galu galā visas tautas pastāvēšanai labvēlīga vide. Pašlaik notiek tieši pretējais - valdība burtiski dzen cilvēkus izmisumā un projām no valsts. Cik upuru vēl prasīs šāda nesaprātīga sociāli-ekonomiskā politika. 200 000? Varbūt 500 000? Varbūt vēl vairāk?
Jā!
J
"Tādi" eksperti, kas NEKO nezin, kas notiek paša valstī, rada lielu izbrīnu...Visticamāk tuvojas, pie tam ātri, tas laiks, kad būsim gatavi par maizes kukuli vai piena paku atdot mēteli, kurpes vai vēl ko... Vai tiešām "eksperti" to nezin, neredz, nedzird? Kur tad jūs esat?
CIETI!
C
Memmis Premjers, kurš akli pilda SVF rīkojumus, un mazizglītots žuļiks Ekonomikas ministrs. Pa vidu vesels bars blēdīgi ierāvēji ierēdņi. Tāda ir Latvijas valdība. Par Prezidentu atkal taisās tas pats ZOO, kurš esot daudz mācījies kā tāds skolnieks skolā. Rezultāts: bariem izbraucēji un ļoti daudzi mācās vācu valodu, lai dotos uz Vāciju jau tuvākajā laikā.
angry
a
malacis. beidzot kāds saņēmās un pateica, ka karalis ir pliks
air
a
Par Latvijas banku beidzot pareizi pateikts. Rimšēvicam vajadzētu atkāpties, lai pierādītu, ka arī citur var darbu dabūt.
Hm
H
Nu gan muld kā pā ķešu! Izglītības un komunālie maksājumi nu gan nav nekādi lētie, salīdzinot ar citām ES valstīm. Galvenais tik pamuldēt!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas