Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperts: Maksājam savu naudu, lai arābi varētu mazgāties zelta vannās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zelta vannās sēž
z
Tais zelta vannās sasēduši ir krikuļi!!! Kurš ir dzirdējis, ka gāzi un degvielu mēs iepirktu no arābiem? Un kurš te ir tas eksperts? Ja pats negrib atklāties, tad slēpjas aiz anonīma vārda "eksperts" , it kā tas pats par sevi garantētu kvalitāti. Arābu "Ekspert" - NOSAUC SAVU VāRDU!!
MK
M
skaidrs. Barons arī grib mazgaties zelta vannā, bet uz latviešu rēķina
Ēriks
Ē
Tas, ka kāds pelna nodrošinot mūs ar energoresursiem gan nebūtu tas galvenais iemesls, kāpēc attistītu savas alternat'viās enerģijas. Nafta piesārņo, izsīkst, kļūst dārgāka, un vis ko varam darīt, lai mazinātu piesārņojumu un attīstītu tīrākus atjaunojamus energoresursus uzskatāms par labu esam. Ja vēl to, nekaitējot vide, to varam ražiot paši, vēl jo labāk. Barona arguments, protams, daudz latviskāka! Slikti esot tas, ka cits, mums pārdodot to, kas viņam ir un vajadzīgs mums, nopelna! Vide lai paliek otrā plānā! :D Varētu padomāt, ka saus kokmateriālus mēs visiem sūtām par velti!
Ministry of Truth
M
Vēl viens arābu naudas skaitītājs atradies, kas nezina, kā īsti vēl viņi to naudu investē. Ne jau tikai vannās vien. Arī savā nākotnē, kad nafta beigsies. Un katrs pārdod to, ko viņš prot saražot. Latvijas politikāņi - sūdīgu politiku un nodokļu izmaiņas, kas stājas spēkā pēc dienas un reizi pusgadā, bet arābi - naftu.
balelins
b
Lielie zagli redzot ka Latvija NEKAD neattistas un no budzeta nevares zagt jo vienkarsi nebus ko zagt tagad izdomajusi jaunu veidu ka apzagt tautu. Ta ir elektroenergija. Loti vienkarsi uzliek kaut kur veja elektribas turbinu un Latvenergo jums maksa 3 reizes dargak par elektribu bet rekinu piesuta mums tautai. Viens no laimigajiem kuram pieder veja turbina ir Skele mes elektropateretaji Skelei esam samaksajusi 8 gados apmeram 30 miljoni latu... par so naudu Skele var ne tikai peldeties zelta vanna bet ari d-rst zelta poda..
noziegums.
n
Par mezu izcirsanu Latvija pat rakstija arabu Al dzazira english, vini bija uznemusi Tv parraidi par izpostitiem meziem Latvija, tas ir skandals pat arabi uztraucas par musu mezu izvarosanu bet mes runajam par mezu cirsanu lai razotu elektribu.. tipa zala energija..
xxx3
x
Nezinu ka arabi, bet musu pasu zalas un veja energijas razotaji Skele, Kampara draugi brali Vinteri, Berkis, Lembergs un citi var peldeties zelta vannas uz tautas rekina. Skele un Co grabs miljonus savas kabatas bet glupakiem rengedajiem stastits par zalo energiju.
Var teikt arī savādāk
V
Pārskatījos virsrakstu, bet tas, kas pirmā brīdī ienāca prātā, vēl vairāk atbilst mūsu tagadējo prihvatizācijas bagātnieku realitātei - (at)mazgājam savu naudu, lai arābiem maksātu par zelta vannām.
replika
r
Ir pašvaldības, kurās pēc pārejas uz vietējo kurināmo, maksa par apkuri ir samazinājusies 2x ----- neticu. ja vien tās nav koģenerācijas stacijas par kuru saražoto el.en maksā dubulto tarifu
sk
s
Kas jauns ar vilnju energjijas izmantoshanu? Kaads zin? Mums liela juuras mala. Daudz vilnju.
who cares
w
5+ = par tarifiem - ja reiz runa ir par "alternatīvās enerģētikas attīstību", tad kvotas ir pilnīgi liekas
who cares
w
"pilsētās ar vietējo kurināmo nav iespējams apkurināt ēkas, ja vien negrib pusi pilsētas nokrāmēt ar malku vai šķeldu" === Esi rēķinājis? Padalies...
who cares
w
Nav jau jāiztiek tikai ar vietējo, bet tas ir jāizmanto...
who cares
w
"es jau sen teicu, ka skaudība ir ekonomikas dzinējs" === viens no, bet ne vienmēr darbojas... :)
j
protams, aizdiršam vēl daugavu, noslīcinam vēl kādu staburagu, nerēķinamies ar riskiem, ko rada lielie hes uz daugavas, uz priekšu! man jau liekas, ka vajag šķeldu izmantot, visi pakši kārklu pilni, zemes brīvas ka vai cik, var audzēt materiālu uz nebēdu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas