Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Eksperts: Merkele nevar ietekmēt vācu biznesa attīstību Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jānis
j
Kā bija,tā arī paliek-augstākā rase.....Kur Jums,bauriem....
nn
n
var gan... bet vel vairak vina var ietekmet latvijas biznesu vaacijaa
borcinsh
b
...lai Vaacija kaut ko varetu investet Latvijaa, mums ir jaiemacities but godiigiem biznesaa ! ...bet vel shodien mes neprotam kartiigi maksat nodoklus, praktizejam "padomju taktiku" - uz dulo ! + zadziiba !
jautājums
j
Zaļā gaisma kam ? 400-500 milj griešanai budžetā? Kundze atbraukusi uzspiest, lai Latvija neuzdrošinās noblēdīt kādu santīmu? Kā grieķi....
Zaļā gaisma
Z
Šāda līmeņa vizīte ir signāls- ne vairāk un ne mazāk.
AKL
A
Diez vai Merkele dzer sampanieti 24 stundas no vietas. Gan jau arii vinjas prioritaates ir konkreetas sarunas.
āmurgalva
ā
Ja kaut ko rakstāt vairākiem simtiem lasītāju, tad vismaz noprecizējiet elementāras detaļas: 1) Kanclere šajā vizītē apmeklēja nevis visas trīs Baltijas valstis, bet gan divas - Lietuvu un Latviju; 2) Jau ap pieciem vakarā kanclere dodas atceļā uz Berlīni. Visas sarunas par investīcijām un ekonomisko sadarbību notika laikā no 10.30 līdz pat 15.00!
I.Gr.
I
Zvirbuleena mulkjiibas es pirms daudziem gadiem jau dzirdeeju kaadaa Ziigerista veeleeshanu sapulcee Madonaa. Vai latvieshiem nav pashapzinjas?
izbijis valsts patriots
i
Diena pati sev negribot sāk publicēt patuiesību.Ar ko lai Latvijā runā. Šī vizīte drīzāk ir atbalsts Dombrovskim. Ar Lembi viņa tikties nedrīkst ,jo viņai likums ir Londonas tiesas lēmums ,pēc kura izriet ka Lembis ir krimināls.Ar šķēli Kemtmaijers. Tādas vizītes mēnesi pirms varas maiņas liecina tikai un tikai par atbalstu tiem spēkiem kuri pašlaik ir pie varas. Iesaku to likt aiz auss visiem PLL un ZZs atbalstītājiem. Prezidents tas ir pats par sevi ar viņu tiksies. Mēģiniet saprast elementāras lietas. politikā.Skandināvi vispār ar mums ietur distanci sarunās. Savulaik pat hoķa komandu NIKS BrIH neielaida Zviedrijā . Cik tad mums var būt to mācību.Vai cik tad cietpauraini varam būt.
TV fane
T
Guntim taisnība, jāskatās TV!
zvirbulēns
z
Šobrīd jādomā pie tā, ko Latvija Vācijai spēj piedāvāt nevis otrādi,” norādīja Ž. Ozoliņa. --------------------- Jā, mums jāpadomā vai nevajag piedāvēt Latvijas valsti iekļaut Vācijas Federatīvajā Republikā, kamēr to nav norijusi Krievija!
Guntis
G
Ko viņa aicina- politisko eliti vai Merkeles k-dzi? Raksta virsraksts neatbilst teksta saturam- virsraksts vispār ir dezinformācija un lēts triks. Diena ir kļuvusi nožēlojama. Nav ko lasīt, velnsparāvis.
Alligator
A
Ozolina telo mulki.Tas ir skaidrs ka tas oficialas pienemsanas ir domatas karodzinu vicinatajiem un citiem pamulkjisiem,istas sarunas notiek pilniga slepenibaa zem 10 durviim.
Zane
Z
Jau ATKAL "Diena" apbedina ar arkartigi vaju, ne-latvisku gramatiku... sarunas nekur NEVED! Var tacu pavisam mierigi aizvietot 'VEST sarunas' ar 'RISINAT sarunas'...
izbijis valsts patriots
i
Saprotiet taču rūgto patiesību ,grūti mēnesi pirms vēlēšanām vest konkrētas sarunas. Redziet Latvieši mums nav pasaules līmeņa politiķu. izņemot VVF un Piebalgu Ar pusmafioziem grupējumiem grūti to darūt. Nu Merķele par Latviju ir saņēmusi domāju pietiekoši daudz info. Padomājiet kādas sarunas ja daudzi ar kuriem tagad jārunā pēc mēneša nogrimst vēstures mēslainē. Vai tiešām mums ir tik daudz cilvēku kuri domā kla esam pasaules centrs. pie tam labi izglītoti.;

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas