Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperts: nosaukums nav izšķirošs, svarīgi, ar ko “Vienotība” sadarbosies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
province3
p
šitie trīs pāķu bariņi bijā un pielūdz šķēli un lembi vai vismaz viņu partijas biedrus un NEKAS NEMAINĪSIES, jo nekas netiek darīts, lai, piemēram, oranžie nevarētu strebt kā šņaksts no kultūras katla
garsija
g
Šleseram nav mēra sajūtas, za to ir viceMēra sajūta. :D Vienotība vai Šmienotība - tie paši vēži vien ir, tikai citos maisiņos. nevajag te klāstīt kko par labāku Latviju. kamēr šitie te šeptēs, nekā laba nebūs. vajadzēja aizliegt kandidēt divās vēlēšanās pēc kārtas, tad varbūt no "dzirkstelēm vēji uzpūstu liesmas" un parādītos kaut kādi jēdzīgi kandidāti.
Zelma Birzniece
Z
Visiem,kuriem nav darba,nav maizes jāatgādina Šleseram par apsolītām darba vietam.Jāatgadina,ka arī solītam kādreiz jākrīt maka.
ciniķis
c
šai tā saucamajai "vienotībai" ir izredzes vēlēšanās tikai vienā gadījumā - ja konkurenti būs tikpat glupi un piedāvās tieši tās pašas mantras, ko visas partijas piedāvāja visus šos 20 gadus. Uzvarēs tie, kas visprecīzāk spēs uztaustīt tautas noskaņojumus. No pagaidām visu šo partiju publicētajiem izteikumiem es izdaru veinu vienīgu secinājumu - viņi līdz tautas noskaņojuma uztaistīšanai ir kā rāpus līdz ķīnai. Mans viedoklis var nepatikt, tikai ir acīmredzami, ka ne štokii, ne kalnietes, ne repšuks, ne citi absolūti neorientējas pašlaik notiekošajos procesos sabiedrībā - tamdēļ ir tik neadekvāts un neskaidrs piedāvājums sabiedrībai tipa "mēs ticam, ka ar demokrātiju.................' vai arī "vienotībā ir spēks......." - to visu elektorāts ir klausījies 20 gadus un tagad redz šo mantru reālo rezultātu. Maldās tie, kas domā, ka tautā nav pieprasījuma pēc līderiem un tā saucamās stingrās rokas, tieši otrādi - jo mazāk tautai paliek ko ēst, jo agresīvāka tā kļūs un vairāk sāks pieprasīt "kārtību" bet izrēķināšanos ar nīstajiem deputātiem, dažādiem ierēdņiem, spekulantiem un viņuprāt zagļiem tauta tikai sveiks. Tā, ka mana prognoze - ar plātīties ar saukli, ka "mums bija par maz demokrātijas......" jau atēdies elektorāts ir šīs pasaciņas, te vajadzēs tieši singrās rokas piedāvājumu, pie tam tādu, kas apsolīs divas lietas - izvest valsti no krīzes un izrēķināties ar vainīgajiem. p.s. vēl neviena vara nav spējusi noturēties pie divkārtīga iedzīvotāju līmeņa krituma. Latvijā uz nākamā gada rudentņu dzīves līmenis kritīs ne tikai divkārtīgi, bet trīskārtīgi un četrkārtīgi.
Zane Grīnberga >>>
Z
To jau viņi beidzot ir sapratuši, ka tikai tas, ko mēs paši varam izdarīt, latvieši, ir vērtība...!! Ta kā krievus uz Krieviju, lai ceļ savu valsti, 50 gadus padzīvoja uz mūsu kakliem, tagad jātaisa smags grieziens un jāsūta viņus prom ! Kā viņi latviešus izsūtīja ! Latviešiem vajag šeit turpināt celt savu valsti !!! Āmen !
k>>>
k
nu, tad turiet dūri latvji!
Margarita
M
Viss ir puslīdz kārtībā,savienojās un būs partija,labi ka nosaukumā nepievienoja vārdu ''tautas'', tas tā derdzas dzirdēt,jo kas tiem partijniekiem ir devis tiesības savas ''apvienības'' nosaukumā lietot vārdu-'' tautas'', ja no tautas tai barā nav ne smakas...būtu vienkārši un patiesi- piemēram IZREDZĒTO PARTIJA un visiem skaidrs,jo saukt par šķēles partiju var rasties pārpratumi.....
Inga
I
Vienotība vieš cerību, ka tomēr Latvija varbūt varētu būt gan demokrātiska, gan latviska. Es negribu dzīvot nedz līdzšinējo korumpantu partiju pārvaldītā, nedz krieviskā Maskavas pārvaldītā Latvijā. Tā man sveša. Tad labāk dodos uz Eiropu.
Jānis Lode
J
Veiksmi Vienotībai!
Atšķēpele
A
Nabaga Kristovskis. Kalniete viņu veikli nobīdīja no konkurences uz Eiroparlamentu. Tagad viņš ir pie sasistas siles un dusmās gānī Šleseru. Bet ne jau Šlesers ir vainīgs pie tā, ka Valdis netika pie ES parlamentāriešu sociālajām garantijām.
ērce
ē
Izmēzt Augeja staļļus nevar uzreiz. Mūsu korumpēto polītiska sistēmu -- nozagto demokrātiju -- jāreformē pa soļiem. Pirmie soļi ir sperti, bet ar to vien nepietiek.. Prezidentam ir jāizšķirās -- būt tautas puse vai pēcpadomju oligarhu un korumpantu pusē?
Atšķēpele
A
Tur taču lielākā daļa ir no kaut kā atšķēlušies. Kā tad viņi pēkšņi varēs vienoties?
Jedinstvo
J
Vai tas ir tas pats "Jedinstvo"?
Viedoklis
V
Vienotība var pastāvēt tautā, bet tā nevar pastāvēt paŗtijās, kuras nav spējušas apturēt valsts izlaupīšanu un latviešu patriotisma noniecināšanu par tādiem es uzskatu šo apvienība, starp visām partijām ir tikai viens izņēmums par kuru es varētu balsot un tā ir Visu Latvijai, diemžēl sapratu to tikai tgad 11.novembra svētkos un tas man dod motivāciju piedalīties arī 18.novembra Visu latvijai rīkotajā lāpu gājienā. Latvijas mediji kārtējo reizi izcēlās un pārsvarā visos ziņu un raidījumos no Lācplēša dienas [pasākumiem, kārtējo reizi izcēlās ar savu saimnieku interešu lobēšanu, tāds ir mans viedoklis
un
u
Vienotība. Labāk nevar pateikt, kā mums visvairāk vajag. Man patīk vārds. Vienotība! Kā Brīvība mums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KĀ VĒRTĒT APVIENĪBAS NOSAUKUMU?

Latvijas faktu direktors Aigars Freimanis

Tas ir triviāls mēģinājums salikt kopā trīs dažādas politiskās partijas – Jauno laiku, Pilsonisko Savienību un Sabiedrību citai politikai - tā vienkāršā iemesla dēļ, ka Pilsoniskās savienības tapšanā ir bijušas pietiekami lielas pretrunas. Atšķelšanās no Jaunā laika bija viens no cēloņiem, kā tapa šī partija. Tādēļ nosaukuma izvēle ir ļoti viegla izskaidrojama. Cilvēki, kas veido šīs apvienības seju ir ļoti atpazīstami – Kalniete, Kristovskis, Repše, Dombrovskis, personības ir dominējošas, tāpēc nosaukumam nav lielas mobilizējošas nozīmes.

Drīzāk ir jāmēģina saprast, kādas tā redz savas politiskās perspektīvas un iespējamās partnerības, jo Štokenbergs jau paziņoja, ka tas būs veidojums pret Šlesera – Ušakova tandēmu. Tas bija būtisks moments, jo nepieminēja ne Šķēli, ne Lembergu.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas