Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Eksperts: sabiedrība nav sagatavota ebreju īpašuma jautājuma risināšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
johaidii
j
Kam tik ienāk prātā, tas grib pagrābties no nodokļu maksātāju savāktā! Ja tā turpināsiet "Kungi"un "Dāmas" tauta pamodīsies no gulēšanas un paņems rokās mēslu dakšas, un dabūs visi, arī tie kuri bija mazliet vainīgi pie kautkā.
Atraduši no kā un kad prasī
A
Pieprasīt kompensāciju nevis no vainīgajiem,bet tādiem pašiem represētajiem,tā jau ir nekaunība!
??....ZZZ
?
Vai nebija tā, ka pirms tam ''labi pastrādāja'' ......Šustina nagu maucēju komanda??
Andris
A
Kā jau pareizi teica Lembergs(sk."Lembergs: kompensācijas būtu jāmaksā visiem represiju upuriem",Apollo,25.01.2011. ),tad kompensācijas būtu tiešām jāmaksā visiem represiju upuriem,nevis pēc tautības un reliģijas!
alberts
a
Toties sabiedrība IR gatava ATCERĒTIES BAIGO GADU!
andy
a
Vienīgā tauta, kas joprojām atklāti propogandē savu pārākumu, mājo Izraelā. Kurš tad te ir nacists?
andy
a
Ar prasību bezmantinieku mantu nodot ebreju kopienai, šie ļaudis deklarē sevi kā Latvijas valstij nepiederīgus un skaidri nošķir sevi no pārējās sabiedrības. Tas jau ir atklāts nacisms! Ar ko ebreju nacisti labāki par citiem?
Alberts
A
Interesanti, kurš te to naidu kurina. Laika gaitā kaut kā esam samierinājušies ar Šustina u.c. darbiem, ar Laventa banku, ar Parex īpašnieku darbību. Un tagad atkal.
Vells
V
Ir likumā noteikta kārtība, kādā īpašums tiek atgriezts tā kādreizējam saimniekam vai viņa mantiniekam un ir pilnīgi vienalga, vai viņš ir ebrejs, krievs, roms jeb zuluss. Ebreji par visām varēm grib aktualizēt jautājumu par Latvijas un latviešu tautas kolektīvu atbildību holokausta noziegumos un pieprasīt , kā lai pareizāk to nosauc, nodevu, meslus. Latvijai nav jānes atbildība par atsevišķu lielvaru politiku 40-ajos gados. Ja ebreju kopiena kā pamatu savām prasībām uzskata atsevišķu latviešu tautības personu iesaistīšanos holokausta noziegumos, tad Latvijai no savas puses jābeidz ākstīties ar visādām komisijām kompensācijas prasīšanai Krievijai, bet jāizveido komisija, kura izmeklēs zaudējumus, kādus Latvijai radījuši tieši ebreju izcelsmes sarkanie komisāri un šie zaudējumi jāpiedzen no Izraēlas vai tās atvasinājumvalsts ASV! Un tādus muižniekus, kuri vēl pirms diskusijas sākšanās visus potenciālos oponentus jau paspēj apvainot antisemītismā, ir jāizmet no Valsts par apmelošanu un kaitniecību!
Z
Z
A jābūt pateicīgam viņiem?Par ko?
??....Dzens
?
O, lasi un brīnies. Antisemītisms visā savā spožumā. Tā vietā lai paustu kaut kādu saprātīgus argumentus, katrs otrais mēģina kaut ko sliktu pateikt par ebrejiem. Nožēlojami. ... Un kas šo antisemītismu veicinā? Kad Čekas nagu maucēju pēcteči izmaksās kompensācijas par noslepkavotajiem un izsūtītajiem latviešiem, izpostītajiām ģimenēm, nedzimušajiem bērniemun un atņemtajiem, nopostītajiem īpašumiem?
Jaanis
J
Sabiedriiba nav sagatavota iedot ar kaaju pa pakalju taadam muteenjeemeejam muizniekam.
Sēlis
S
Ja Muižnieks ir speciālists žīdu jautājumā, tad es esmu Romas pāvests.
Rudi
R
Vel viena episode Norman G. Finkelsteina gramatai "The Holocaust Industry"
ernests
e
lasot šos komentārus paliek iespaids, ka Ltvijā dzīvo cilvēki, kuri ir apsēsti ar antisemītisma un rasisma idejām. Piedodiet mīlīši, bet tas ir nožēlojami, kauns par Jums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas