Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ekspremjers Krasts: Dombrovska vadītajai valdībai pietrūcis reformu gara

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vienmer
v
Vienmer esmu par ekspremjera Gundara Krasta teikto un vina veiktajiem darbiem.Gribas,lai vins atkal butu valdiba.
nodoklis
n
jā, vilšanās, jo neko nevar nozagt
nodoklis
n
Jančuk, ka kāds labs cilvēks nodedzinātu tavu māju, vai tu arī tad pārmestu ugunsdzēsējiem, ka viss salaistīts? Dombrovskis pārņēma valsti, kad "darītāji"- TP un PP/LC un bāleliņi tēvzemieši bija noveduši valsti līdz bankrotam un smuki aizmuka no atbildības. Dombrovskis apbrīnojami ir šo bankrota situāciju novērsis, bet tie, kas sūdus savārīja nu stāv malā un rāda ar netītriem pirkstiem: re kā tagad mēs tērējam tikai to ko patiešām nopelnam, nevis dzīvojam uz kredītiem. Kur nu ir tie kredītu miljonāri - Birkavi, Barševski, Lasmanes utt., kuru t.s. bagātība ir milzu parādi? Tagat šie cilvēki, kas ar savu kabatu netiek galā, v;ēl ir tik ārprātnekaunīgi, ka uzdrošinās mācīt, kā jāsaimnieko! Te tiešām ir īsta trakomāja, jo tādi jančuki līdzpūtēji vēl ar putām uz lūpam atbalsta valsts izsaimniekotājus un partādniekus!
Kamielis
K
Mazākuma valdība var realizēt reformas? Apdomājiet ko prasiet! Žēl, ka neviens pretendents nopietni nepiedāvā šo izcili svarīgo jautājumu tuvākajā nākotnē.
Johans
J
Atļaujiet jautājumu - a kurš i tas kas nav "suniski pildītāji"?
Vēlētāja
V
Pagaidiet vēl kādu mēnesi. Viss būs okei! Tikai jāļauj Dombrovskim vadīt valdību.
Vienotības triumfs
V
Šodien saku,ka labākie politiki krīzes pārvarēšanā ir Valdis Dombrovskis,Valdis Zatlers un Einārs Repše,Labākais darbs ir izdarīts Finansu ministrijas kolektīvā. _______________________ Tu tikai nepateici priekš kuras valsts vai kantora viņi tie labākie... Letiņiem gan viņi ir tikai ielikteņi un citu kabatu suniski pildītāji...
Jūras Mandarīns
J
Kad Repše atbildēs Domburam par Jakāna lietas juridisko izgāšanu, pirmās tiesas zaudēšanu, Repše Dombrušovā taču teica: "Es par to atbildēšu!" Domburs paprasīja: "Kā?" Repše klusē vēl arvien, gaida, kamēr Latvijas pestītāju Dombrovskis ievilks ministros, bez vēlēšanām un kandidēšanas, tikpat klusi kā Latvijas Bankas laikos. Lai publiski nebūtu jārunā, jāuzstājas un jāizgāžas.
KSV
K
Arī Krastam no malas izskatās,ka varēja padarīt vēl vairāk,bet es sekoju stingri Dombrovska darbam un varu teikt bija ļoti pragmātiska uz priekšu virzošs un izdarītā liels apjoms,jeb kura vēl straujāka,aktīvāka iejaukšanās reformās varēja būt liktenīga valdībai,jo nedraugu banda vienmēr sekoja līdzi ar skaudību,ka Dombrovska darba stils visur guva panākumus.Šodien saku,ka labākie politiki krīzes pārvarēšanā ir Valdis Dombrovskis,Valdis Zatlers un Einārs Repše,Labākais darbs ir izdarīts Finansu ministrijas kolektīvā.
Trigger
T
GalertLācis, ko stumj pa priekšu vadonis Repšāns labi ar nodokļu pastiprinājumiem sit un spārda vienīgi guļošos un pusdzīvos. Kādēļo Vienotības fani tik klusi par BICEPS grupas un prof. Alfa Vanaga pētījumu, kas precīzi uzrādīja: pēdējā gadā visvairāk nopiesti tieši mazturīgie un atlikušie ražotāji, turīgajiem slogs nav pieaudzis. Turklāt TB/LNNK, brāļu Jakrinu un GEglītes kabatas partiju ar Jakrinu klana jauno priekšstrādnieku, spilgtāko jaunKampēju, kas jau arī grāmatas par ekonomikas patriotismu raksta (!) un TV gailīšus pa Zaķsalu trenkā, miesassargiem (!) noskatoties... ar VL nacionālpionieriem pa priekšu Jakrina kabtnieki taču esot labākie Vienotības kandidāti koalīcijai! Nabagi dabūs vēl lielākas nodevas savām vecajām, Ls 300 -- 500 mašīnītēm, vēl vairāk nodokļu un nodevu avansā, nodokļus pensijām, nevis īrētiem Mākoņiem Saulkrastos un villām Guna-ām Jūrmalā. Paskatieties, kādus Latvijas Valsts mežu "ziedojumus" šobrīd sitīs JL/Vienotības reketieris Jaunups jr. un paspēs parakstīt Repše, Dombrovskim atkal klusi noskatoties. Tikmēr jenotjugends lamās visus citus un nedod dievs kādam atcerēties, ka Nothing Special-a dēlam priekš laivošanas pietika ar Ls 30 000, bet mazais Jaunups VEF basketam nogrāba Ls 140 000. Kurš te par kuru ir labāks? Kāda starpība, kurš jums atņem naudu, ja vuiens atņemto bāž kabatās sev, bet otrs stumj zviedru baņķieriem. Dombrovski konsultēja Hadsons, Repše piespieda Hadsonu izmest, Urbanovičs savāca ekonomiski gudro amerikāni, kurš nenoorientējās vietājās intrigās, toties SC ceļamkrāns Urbanovičs, ko Vienotība pati apdāvinājusi, pašiem jenotiem iet garām, tikm;ēr pat pret Jakānu Repše pirmo tiesu jau zaudējis, bet Dombrovskis netiek galā ne ar Gerhardu, ne ar Fliku... Nu izlasiet taču te vakardien drukāto Edvardu Lūkasu.
alberts
a
Un tādēl Tev samazinat algu līdz 200 Ls taviem vecakiem samazinat pensijas uz pusi un priecaties par sapīgam reformām un gaidīt uz saulaino nākotni,kautkur kad mūs nebūs vispār.Stulbums!
Johans
J
Atļaujiet jautājumu - a kurš ta jāslavē?
Johans
J
Purva bridejs: Runasim atklati - visas normalas valstis krizes laika tiek veiktas nepieciesamas un sapigas reformas ___________________________________ Līdz pat TP aizmukšanai krūmos Vesli`bas ministri visi kā viens bija no TP. Ku ta i tās reformas? Ko ta nereformēja?
Vienotības triumfs
V
Vai, INO!!!!!!!!! Un tevi arī jenotība izvilka uz paneļa , lai TU šos jenotības nejēgas slavētu.... Nu gan tas ir tavs obloms....
Purva bridejs
P
Runasim atklati - visas normalas valstis krizes laika tiek veiktas nepieciesamas un sapigas reformas, kas lauj valstij atveseloties, iziet no krizes un turpinat sekmigu attistibu. Dombrovska valdisanas laika si iespeja ir pilniba izcukota - un tadel mes sedesim krize daudz ilgak neka citas apkartejas valstis. IR jalaiz pie varas tie, kas ir gatavi veikt reformas valsts parvalde, medicina, izglitiba utt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas