Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ekspremjers: Latvijas līdzšinējā attieksme pret Krieviju nav bijusi profesionāli pareiza

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Varbūt mums ar Krieviju bija jānoslēdz viltus kopdzīve kā to darījāt jūs ar pavecāku kundzi iekš foto? Jūs Birkav,smagi maldāties,JO BIJA JĀPĀrskata ATTIECĪBAS AR Baltijas valstīm tieši Krievijai,ne mums!Mēs ,t.i., jūs to esat pārskatījuši jau N-tās reizes un zemojušies cik nu zemu vien var -- NELĪDZĒJA , - ne Abrenes atdošana,ne robežlīgums ,ne visu likumu mūkstināšana. Jūs un jūsu bandu var glābt tikai pievienošanās NVS,izstāšanās no ES,NATO un ceturtā okupācija ,bez tankiem! Kaut kur VDK maisos vai arhīvos radusies sūce!Austrumu "gudrajie"uzdarbojas.
dihlafos
d
Kas tur vuņam bija,ar tiem maziem puisīšiem?Kā krievi saka:Šito,krito!:.Laikā,kad izlidoja no Saeimas,taisījās par baigo biznesmeni,kas iznāca?Izrādās,ka neko nemāk,izņemot savas šķībās mutes plātīšanu.Tagad,kad pilna dir..ar parādiem,sāk atkal savu šķībo muti plātīt.Pēc foto spriežot,tuvākā nākotnē būs darbs kapračiem,kaut nu drīzāk,vismaz varēs uz kapa nospļauties.
?
?
kĀPĒC ŠIS VALSTS BANKAS NAUDAS IZZADZĒJS NEVIS SĒŽ CIETUMĀ, BET GAN KLĀSTA KAUT KĀDUS "EKSPERTĒJUMUS"??
pētnieks
p
Malači! Domāju, ka profesoram nebūtu par Jums jākaunas.
t
t
25 ļimonus esi atdevis? tad runā
Arturs - Pensionars
A
Birkav ! Mēs no Ekonomikas un Juridiskās fakultātes kuru vadīja doc.J.Porietis.Atminos kā nokļuvi iekšlietu informācijas ķēķī un uz pārdesmit gadiem pazudi no UNI aprites.Bet tā ir vēsture. Tagad par neatkarīgās Latvijas attieksmi pret Krieviju kuru pats veidoji 5 gadu garumā. Neliekuļo ar tūksošgadēm... Pēteris I - Rīgu ieņēma 1710,gadā,tātad līdz 1917.g. vasarai tikai 217,gadu un nevis tūkstošgade,Kurzeme Krievijai tika pievienota trešās Polijas dalīšanas rezultātā,kur ,starp citu,lūgumus rakstīja vācu baronu mužniecība un ne jau latviešu bauri.Teritorija no Liepājas -Ventspils līdz Silienei pa Daugavas kreiso krastu aiz Daugavpils,bija Hercogiste, kuru šie baroni vienkārši savu sagrābto zemju saglabāšanas vārdā atdeva cara virsuzraudzībā,bet tie ir tikai 122 gadi.Par kādu vēsturisku kundzību te var būt runa. Krievu cara šībrīža aizstāvju bļauri ir tikai monarhistu atraugas.Pašus monarhistus latviešu strēlnieku divīzija sakāva pilsoņu karā Krievijā.Diemžēl,itkā aizstāvot Ļeņinu.Bet vēsturiskās patiesības orģinalitāte ir tā,ka tur ,šajā uzvarā... radās iespēja Latvijas neatkarībai. "Monarhisti Krievijā un Antantes "vecticniebīki "nebija jaunvalsts atbalstītāju vidū.Jā, tagad Krievijā ir virkne vēsturnieku kas juridiski atsaucas uz Nīštates 1721.g.30.augusta līgumu ar Zviedriju par Pētera I iekarojumu Vidzemē pāreju Krievijas pārvaldībā "uz mūžīgiem laikiem",bet kāds sakars tam ar mūsdienām ,ar Latviju,jo tur runa vien par Vidzemi un arī laiki citi. Nacionāla atieksme attiecībās ar Krieviju! Bet citāda tā nevar būt,jo tā ir mūsu Latvija,tikai un vienīgi mūsu Latvija. Pragmātisms ir cita kategorija.Nacionālais un pragmātisms, acīmredzot ,ir tā teikt - cita opera - gudrība šeit ,pirmkārt,ir nacionālā pašcieņa,citkārt,izpratne par bijušā kunga domu gājienu,kas turklāt joprojām ir imperiālistisks.Tad lūk veidojas situācija Birkava kungs,kad bīstamība tomēr ir kritērijs,turklāt ļoti nopietns.Bailes ? Tās mobilizē vai demobilizē. Kā ar mums ? Krievija lielos vilcienos blefo,bet Latvijai tās teritorija, un pats galvenais,latviešu tautai , tas galīgi nevar būt sīkums. Kaimiņš ir kaimiņš un vairāk vai mazāk to vajadzētu saprast.Mēs saprotam,ka tas šobrīd vēlas mūs nodzīt pagrīdē un paverdzināt caur , piemēram , "SC" politiku un klātesošo kaimiņa banku finansiāli-ekonomiski nospiedošo pārākumu.Vai pieļausim ?
AD
A
Tad nu gan PLL iet pavisam čābiski, ja jārok ārā pat šādi tipi!
ha..ha
h
ta ko tas izbijušais ...pēdējā laikā tik bieži redzams ar savām ''gudrībām''????..vai tad visus parādus jau atdevis????
i89p
i
caurkritis pedmiilis..
lapsa
l
Ka nozagt tris miljonus latu? Latvija tas ir elementari izdarams. Vajag ielikt kadu no savas partijas nu piemeram Feiferi atbildiga posteni Hipoteku banka un pec tam aiziet uz Hipoteku banku pie partijas biedra un palugt kreditu 3 miljonus latu ka kilu ieguldot zemes plekiti Latgale. Pec tam likuma noteikta kartiba bankrotet rupigi ieverojot visus likumus. KNAB nekadu pretenziju nav. Valsts kontrolei nekadu pretenziju nav. Vienigi Kuzis izrada aktivitati un ker velosipedu zaglus.
Eva Braun
E
retorika vai nē -tā ir tukša skaņa ... Ipaši ar viepli utinu &co.... taču Bikavs ar čekas drauģeli Jurkānu gan Jeļcina laikā varēja dabūt dokumentus par Okupācijas faktu .... Bet desa taču Dievs visaugstakais ..,jo tā novēlējis lielais Ļeņins.....
x
x
Nozog valstij 3 limonus kila ieliekot nevertigu zemi latgale un tagad pamaca mus ka esam par maz krievijai pa-alu bucojusi.. ceresim ka sis nelietis nonaks cietuma!
Spa
S
Kā beidzās Birkava badastreiks Stradiņa slimnīcā, vai tad viņš toreiz nenomira?
Metsasisu
M
Profesionāls kangars, latviešu nodevējs un okupantu kalps. Mēsls ne cilvēks.
Vecis
V
Uzmini, kurš bija tas LU juridiskās fakultates students, pret kuru padomju laikos tika ierosināta krimināllieta par naudas izkrāpšanu no Rīgas kuģu remonta rūpnīcas "sevišķi lielos apmēros", bet dienu pirms lietas nodošanas tiesā, prokuroram lika krimināllietu pārkvalificēt un nodot visparastākajai padomju "biedru tiesai"... un kāds tam visam sakars ar VDK un "pareizo politiku ar Krieviju"?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas