Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Elektroenerģijas padeves traucējumi ir 11 000 mājsaimniecībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vilis
V
Bet stulbā Darba aizsardzības likuma 1. panta 19. apakšpunkts izceļ, kas ir īpašs risks — tas ir darba vides risks, kas saistīts ar tādu paaugstinātu psiholoģisko vai fizisko slodzi vai tādu paaugstinātu risku nodarbinātā drošībai un veselībai, ko nevar novērst vai līdz pieļaujamam līmenim samazināt ar citiem darba aizsardzības pasākumiem, kā vien saīsinot darba laiku, kurā nodarbinātais pakļauts šim riskam. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 16.12.2004. un 25.03.2010. likumu, kas stājas spēkā 28.04.2010.)
ALI
A
Ne jau prēmija, bet tā ir norma - jālasa Darba likums, kur jau ir tas paredzēts, ka piemaksa paredzēta, ja darbs saistīts ar īpašu risku - Darba likuma 66. pants. 66.pants. Piemaksa par darbu, kas saistīts ar īpašu risku (1) Darbiniekam, kas veic ar īpašu risku saistītu darbu (darbu, kas saskaņā ar darba vides risku novērtējumu saistīts ar paaugstinātu psiholoģisko vai fizisko slodzi vai paaugstinātu risku darbinieka drošībai un veselībai, ko nevar novērst vai samazināt līdz pieļaujamam līmenim ar citiem darba aizsardzības pasākumiem), nosaka piemaksu. (2) Piemaksas apmēru nosaka darba koplīgumā, darba kārtības noteikumos, darba līgumā vai ar darba devēja rīkojumu. (04.03.2010. likuma redakcijā, kas stājas spēkā 25.03.2010.)
Zi
Z
Sadales tīkli laukos mums, protams, ir dirsā. Sistēma arī turpat. Lai pievilktu pie mājas kabeli, naudu prasa no mājas saimnieka. Un ne mazo. Tagad brīnās un izdzenā vienkāršos elektrovečus. Murgs.
ano
a
Ta ir tikai nolaidiba,augstakaja pakape.Kura puse ir vainojama par to,ka netiek tiritas elektrolinijas stigas,nezinu,bet kadreiz ,viri ar cirvjiem,zagiem regualri attirija sis linijas,un nebija nekadu problemu.Tagad,ta atklati varu teikt,nemaz nedoma ar galvam,bet vadas no kaut kadiem projektiem.
cits
c
Kā jums nav kauna apķengāt tos cilvēkus,kas cenšas ar visiem spēkiem cīnīties ar šo dabas stihiju. Es šos cilvēkus nosauktu par varoņiem,kas netaupot savus spēkus,veselību rokas pa sniegu līdz viduklim,lai aizkļūtu pa tām kupenām līdz tām bojātajām elektrolīnijām,un cenšas palīdzēt,lai cilvēkiem atjaunotu elektrību. Viņiem visiem būtu jāmaksā ne tikai alga,bet papildus būtu jāsamaksā liela prēmija par darbu smagos apstākļos. Slikti ,ka naudu ,kas bija paredzēta krīzes apstākļu novēršanai,kārtējo reizi ar vieglu roku bezatbildīgi ir izlietota. Nu nepieņemas prātiņā tie Rīgas kungi. Vajadzētu tagad tiem bezatbildīgajiem naudas tērētājiem iedot rokās lāpstas un zāģus,lai kaut vai vienu dienu ,rok sniegu,un zāģē tos sakritušos kokus,varbūt tad nāktu apskaidrība.
Bolero_10
B
Fotogrāfija liecina tikai vienu - elektriķi strādā ļoti smagos apstākļos.
Bolero_10
B
Kāpēc ne ar zilbi nepiemini Latvenergo vadību??? Kā Tu domā, kāpēc Latvenergo ar šo visu netiek galā? Varbūt vajadzētu atlaist Žīguru un vietniekus?
..............
.
vadiem nav ne vainas, viss tas ir laika pastākļu rezultāts, BET problēma jau ir tajā apstāklī, ka vairāki tūkstoši LATVIJAS CILVĒKU divas nedēļas ir bez elektrības, un šitos mēslus sakārtot mūsu vadība tāpat kā jeb ko citu nespēj, jo Dombrovskim un Kamparam šie pāris tūkstoši ir tikai niecība, kuru dēļ nav vērts savu pakaļu kustināt. Tas tāpat kā par jaundzimušajiem - labāk demogrāfisko situāciju neuzlabot, jo katrs jaundzimušais būtu papildus slogs sociālajam budžetam. VIENOTĪBA TURPINA GENOCĪDU PRET LATVIJAS TAUTU!!!!
0000
0
Zini Oskar,lasot tavus pārgudros komentārus liekas ka tu esi ģēnijs pa visām lietām,tai skaitā zinot elektriķu darbu,nu gudrie paņemiet un savāciet tos nabaga elektriķus aizvediet uz Rīgu un pie valdības nama sadedziniet uz sārta un tad dodieties viņu vietā strādāt,tad jau redzēsim cik tad ilgi mums visā Latvijā nebūs elektrības.Man tik tiešām ir kauns par tādiem cilvēkiem kāds esi tu savās dusmās un pārgudrībās,tev par mani nav jākaunās,jo es zinu kā strādā elektriķi......MĪĻIE LATVIEŠI< NU NEREJIET TOS ELEKTRIĶUS,viņi strādā un mājās nak noguruši un slapjām drēbēm.....man kauns ka latviets ,,ēd,, latvieti.....
Hunis
H
Kad uz elektriska kresla tiks sedinati Latvijas valsts izlaupitaji un latviesu tautas slepkavas Godmanis, Gailis, Birkavs, Naglis, Kinna, Kalvitis, Lembergs, Ulmanis, Freiberga, Riekstins..... Labakais laiks ir veikt so darbu tad kad tiks attirita Rigas pilseta, Domu laukums un atjaunota elektropiegade visai Latvijai un tiesi tas ir jadara janvar barikazu dienas, jo vini ir pelnijusi naves sodu pat bez tiesas un tiesas sprieduma par noziegumiem pret Latvijas valsti un Latvijas iedzivotajiem, kadus vini un vinu vadiba paklautiem necilveki ir veikusi pedejos 20. gadus.
Lelle
L
Kāds gan sakars Vienotībai ar šo situāciju?! Un Žīgurs arī nav pie tā vainīgs!!! Vainīgs ir miķelsons un oranžā valdība, kuri visu nosaimniekoja līdz kliņķim...nu ir sekas! Nevajag aklā naidā mesties virsū tiem, kas šobrīd cenšas darī ko var! Ir labs leetiņu teiciens: Ragavas taisa vasarā, ratus ziemā...
Lelle
L
Briesmīgi skatīties kādos apstākļos strādā tie cilvēki! Par šo necilvēcīgo darbu būtu jāmaksā ministra cienīgas algas...
Zi to !
Z
Miķelsons bija Šķēles cilvēks. Kur Kampējs pieskarās, tur viss brūk un jūk. Jocīga aura cilvēkam. Pat nav nekā laba, ko sacīt.
Amalija
A
Nevajadzetu aizmirst, ka saja Lattelekoma padome, kad to vadija Mikelsons pie siles barojas smerdelis Aigars Stokenbergs ka jau pielidejs un godkarigs kretins....un ne tikai vins viens. Kapec sie smerdeli vel uz sodienu atrodas Latviajs valdiba?
!
!
Bija reiz tāds top-menedžeris Miķelsons. Menedžēja tā, ka darbinieki nodomāja - mēs taču dzīvojam valstī, kur sniegs un sals nemēdz būt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas