Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: cilvēki vēlas uzticamu politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
alias
a
Kur Zemgales cilvēkiem galvas , ka nobalsoja par šo liberālisma ieviesēju ???
nekas labs nav gaidāms
n
Sarmīt nedirs, piedirsīsi bikses pašai būs jāmazgā..
:)
:
Beidzot iztiksim bez kampējiem! :)
Nora
N
Elerte jau ilgu laiku izdabaja LC un TP banditiem, nu tikai beidzot,kad Latviajs valssts ir izlaupita, kad Latvijas iedzivotaji ir apzagti un bezceriba iegrusti si baba ir atjegusies, jo ir sadomajusies par prezidenta pili un krelslu....
Terorists
T
Nu kādu amatu Sarmīte gribētu ieņemt valdībā par to šī kā partizāns klusē.Domājams kad tas FINANŠU portfelis būtu piemērots šāda mēroga zosu ganei. Vairāk gan neko citu viņai nepiedāvāt,jo kad tik neapvainojas un nesāk ziemas zābaku revolūciju.
lilita
l
Elerte+ Lembis = Spēks
ko darīt?
k
Labi, bet ko darīt, lai liberāļus savaldītu? Tagad sabalsos ēlertiešus - būs vēl trakāk nekā bija! Gejisms būs skolu programmās kā obligātais mācību priekšmets! zem veselības mācības izkārtnes!
Lāčplēš
L
Vai ar šito eiropizdurastisko vertību aizstavi ir iespējams veidot uzticamu politiku???Ah,latviešī, tak jūs arī par pezdurastizācījas vertībām???
Domājot dziļāk;
D
!Lūk - sekas no liberālisma politikas un ideologijas mūsdienu lielo problēmu pamats: 1) morālā krīze + 2) ekoloģiskā krīze, 3) demogrāfiskā krīze (rietumos), 4) ekspluatācijas pieaugums pasaulē, 5) nabago un bagāto atsķiŗības palielināšanas , 6) nacionālo kultūru, tautu, valodu izzušana; sekas: 7) vardarbība, terorisms, globālais karš un finansu kolapss Liberālisma ideoloģijas mērķis ir pēc iespējas sagraut tradicionālas un stabilas vērtību sistēmas (ģimene, tauta, kristietība) to vietā radot haosu, kurā viegli pārdot savu preci (sākot ar COCA COLU, dažādām atkarībām un beidzot ar ezotēriku un politiku) cilvēki, kuri par visu šaubās un vienlaikus pa druskai tic visam - ir lielisks tirgošanās un manipulāciju objekts.... lai cilvēki pirktu erzac preces (COCA COLA utt.), kas saražotas milzīgā vairumā = viņi taču jāapstrādā .. kā ? Ar reklāmām, ar pirkšanas - patērēšanas saukļiem, ar īpašu dzīves formu (nenuklēarā ģimene, gejisms, kosmopolītisms) izkopšanu, kurās galvenais ir pēc iespējas pilna māja ar krāmiem, daudz pirkt, daudz rīt, pēc tam lietot daudz zāles - sākot ar vemjamām un beidzot ar viagru utt. NOST ar liberāļiem un oligarhiem (skēle, slesers, ēlerte>> (BEZ ĒLERTES vienotība būtu dabūjusi 51 %) nost ar kremļa pakalpiņiem - SC
PatrioC
P
Ēlerte pati nav tas cilvēks, kas varētu runāt par uzticamību, jo esaot galvenās redaktores amatā, sagrāva daudzu domājošu cilvēku uzticēšanos presei un godīguma principiem. Domāju, ka viņa pati to apzinās un domājošie cilvēki saprot, par ko es runāju un nav pati labāka par tiem, ko kampaņas laikā aprēja. Bija laiks, kad Ēlerte slavēja tos, ko tagad pati aprej, bet bija citi "ļaunie". Vajag tomēr kaunam būt... Mēs plebeji esam ar labu atmiņu.
Aktuāli
A
Vai es viens noguris no Ēlertes populistiskajiem izteikumiem?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas