Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ēlerte: jātiek skaidrībā, kāpēc krīze Latviju skāra vissmagāk

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dana
D
skaids, ka j'aanaliz'e. Tikai b'utu sv'et'igi s'akt no pirmss'akumiem, nevis tikai 2006. gada. Saknes ir dzi'l'akas, ja raksimies pa virspusi- atkal san'aks tas pats nekas.
Arturs - Pensionars
A
Tā nu ir sanācis,ka darba dzīvē darbinieku rindās allaž ir bijušas simtiem sieviešu,kādus 4-5 simtus nācies vadīt ik dienu pilnīgi konkrētās sarunās un darba uzdevumos.Tieši šī iemesla dēļ manās acīs Ēlertes kundze neizceļas pilnīgi ne ar ko,Latvijā šādu dāmu ir simti un galvā viņai nav nekāda datora,drīzāk jau velk uz vinija - pūka galvsaturu.Šo dāmu uz priekšu dzen visparastākās ambīcijas ,nenovīdība un depresīvi mazvērtības kompleksu uzliesmojumi. Nu tāda viņa ir un Dievs ar viņu,jautājums ir uzdots pat ļoti nopietns un par atbilžu pareizību vēl gadu gadiem strīdēsies vēsturnieki,sabiedrība,nu pilnīgi visi kas to vēlēsies. Neveiksmes cēloņi ir meklējami visapkārt un pirmkārt jau nespējā sevi vērtējot būt paškritiski paštaisniem. Atskatoties uz neatkarības ieguves laiku un cenšoties kopskatā saprast šodienu visu laiku vajā doma,ka tālaika procesu ir kāds manipulējis no ārienes.Ir grūti dot atbildi,kapēc itkā talantīgi organizatori vecās sistēmas sagraušanā, burtiski katrā nākošajā solī ir tik bezdievīgi analfabēti jaunā veidošanā,Latvijas kā valsts celšanā. Vienkāršojot sarežģīto,var teikt,ka krīze atklāj visu laiku slēpto divkosīgumu sevis priekšā,iedomu,ka labklājibu sniedz kombinatorika un nevis darbs,nespēja nest sevī izpratni,ka pasaules cīņa notiek par katru kumosu un dāvanas nesniedz neviens.
>oi oi
&
Ja nu kāds te ir aprobežots, man ir aizdomas, ka drīzāk tas varētu būt Jūs :) Ēlerte būtu labākais, kas ar Latviju tagad varētu notikt. Vismaz atgrieztos kāda cerība, ka te reiz būs civilizēta valsts.
Oi-oi
O
Kāds aprobežots sievišķis - kur nu ar tādu brauksim? Bedrē jau esam... Tālāk laikam Ēlertes vadībā kritīsim dziļā bezdibenī... - un sekos mūžīgais klusums. To jau savā laikā teica arī mūsu talantīgais dzejnieks: "Labāk vienreiz nāve aša, nekā dzīve nabagos..."
jautrais
j
.... jā to tikai Ēlerte nezin..un ir provokātore...
cony ...
c
tehniski izsakoties,piedodiet par salīdzinājumu,Elertes kundzes galva ir kā visaugstākās paaudzes,vismaz Latvijā,kompjūters un ja tādu pieslēgtu pie mūsu valsts vadības,tad mes būtu tikai ieguvēji visos jautājumos.
TanteSidra
T
sorry, sajaucu topikus, - tas bija par Dripi un Ruzhu.
TanteSidra
T
_...prokurors Arnis Šūlmeisters... apsūdzētajiem lūdzis piespriest 240 piespiedu darba stundas katram. (...)Par šo pārkāpumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai arestu, vai piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz 40 minimālajām mēnešalgām..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ shoreiz prokurors vareja prasit realu brivibas atnjemshanu uz 2 gadiem katram no klientiem.
Kunčaks
K
Ko jūs Ēlertes kundze varat ņemties,nu kam nav skaidrs,ja nauda netiktu tik lielā apjomā sagrūsta PAREKSĀ,tad ļoti iespējams,ka mēs būtu skarti daudz maigāk,nevajag analizēt to,kas tāpat ir saprotams.
starp citu
s
Stop kraans tika novilkts, tikai tauta nejaudaaja izkaapt no vilciena un aiziet liidz veeleeshanu iecirknim.
Paltraku Vilis
P
Sarmīte! Kad ekonomika ir ........sā , mūsu valsti vada fiziķi.Politiķis nav amats, tas ir hobijs! Piem. ja Linda Mūrniece (žurnāliste) var vadīt armiju vai policiju, kāpēc viņai nevar uzticēt vadīt kuģi vai taisīt operācijas slimnīcā? Sen vajadzeja visus tos valdiņus, einarus, lindas ar sūdaino slotu! Aber mūsu tauta ir stulba un atkal balsos par JL un TP! Biju Rietumos un viens aborigens prasa: No kurienes es esmu ? Es saku ka no Latvijas. Viņš mirkli padomā un saka ar smaidu: A, tur kur prezidens ir kukuļnemējs!!! Tāds ir Latvijas tēls Rietumos!!!!!!
nīgrais
n
Ja jau visu pēdējo 10 gadu garumā Ēlertes vadītā analītiķu komanda nespēja ne paredzēt, ne tikt skaidrībā, no kurienes tad tagad šiem skaidrība radīsies?
ANARHISTE
A
Šodienas fabulas sižets :'' Deputats noliek mandatu ,ar tekstu -es nevaru ,ne nespēju ,es baidos pārcirst ar Damokla zobenu ''šo ''zelta ķēdi '' ,man tauta ,vai partija uzticējusies ,šodien man kauns par to ,kas noticis ,man nav tiesības saņemt algu ,ko tauta man maksā.'' Par ministru demisiju visos šajos gados nerunājot ,par viņu personīgo ieinteresētību ,kārtojot lietas .Domāju ,ka S.Ēlerte,gan daudziem žurnalistiem bija skaidrs,tikai kāpēc neviens nenovilka ''Stop krānu ''?
Paltraku Vilis
P
Ruksis un Iciks noveda Latviju līdz kraham.
vilis
v
Visai smpātiski raksta.Velk uz politisko partiju finansēšanu no budžeta.Viss izzagts un sadalīts tagad var politiku uzgrūst valsts budžetam.Zēni vairs nevēlas finansēt no savas kabatas.Kas attiecas uz Šķēli kā autoru virzībai uz NATO unES kundzi nav informējuši par īsto autoru,Andris bija tikai izpildītājs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Pilna intervija ar Sarmīti Ēlerti portālā politika.lv

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas