Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: jaunu partiju neveidoju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Tie, kuri labāk pazīst šo sievišķi - krustītos un turētos pa gabalu, bet izskatās ka līp kā pirtslapas...
I.B.
I
Lai rakstās kurmīši( ne jau viens vien), zvirbuļpuikas u.c. SAVSTARPĒJI, kā homiķi. Bez NORMĀLAJIEM, kā tagad jau.
lauķe
l
Varbūt man daudzi nepiekritīs,bet Ēlerte šķiet daudz simpātiskāka nekā līdzšinējie labējo partiju bosi.Un pulveris arī viņai ir iekšā! Sarmīt, uz priekšu!
spoks
s
kura bridi Sabiedriba Citai Potikai kluva labeja. Kads var man kadu linku uz informaciju, kur tas teikts atsutit?
Kurmītis
K
+++kamēr visi gānīsies par visiem+++ Precizējums. Es negānos “par visiem”. Es gānos tikai par jēlajiem un širmīšveidīgajiem – kā reize par tiem, kuri gānās par visiem … Pēc principa – dods devējam atdodas …. :)))
Ekonomists
E
Tas labi ka Latvijas pūķim Oligarham uzaugusi ceturtā galva - Ēlerte.
valdis
v
Tik ilgi, kamēr visi gānīsies par visiem, mīcīsimies pa dubļiem. Mani it īpaši sajūsmina vēmekļu meistars Kurmītis - nu, īsts patriots, savas partijas naudas cienīgs darbonis.Kā tur bija pasakā par kurmīti? "Varu rakt, varu nerakt". Šitais mūsu Kurmītis var tikai rakt! Dziļi sūdos!
Fans
F
I love her!!!! Man patīk viņas dedzīgās acis. Ēlertē mājo īstas revolucionāres gars! LOVE LOVE LOVE!
Ir OK!
I
Pareizi pateica Stendzenieks - politikā iet tie, kas nekur citur neder. Labāk par Elerti nepateikt!
zvirbulēns
z
Ēlertei prātā tik viena doma - izveidot jaunu nāciju - latslāvu - visu tautību lavieti! Būs jauna nācija, būs arī jauna valsts -Latslāvija. Tiesa, neviens lāgā nezin, kas tādā gadījumā notiks ar latvieti, latviešu tautu, tās kultūru, utt.., Ēlerte domā, ka tai jāpazūd no zemes. Apvienība Vienotība - tā jau ir latslāvu ideoloģija, tā teik kremļa dziesma. Es tik brīnos, kā viņai nav kauna bendēt savu tautu, latvieti? Varbūt viņā jukusi, vai kremļa savervēta darbone ????
Jānis
J
Beidziet reiz idealizēt un pozicinēt JL kā tādu baigi godīgo partiju!
www.nta.lv
w
www.nta.lv
Kurmītis
K
Nesatraucies. Tas, par to “otro Atmodu” ir ēlertes uzticamo kvekšķīšu interpretācija. Pati viņa jau nu gan lieliski saprot, ka labākajā gadījumā varam runāt par ēlertes “otro Atraugu” nevis Atmodu. Intrigante, kura pati savām rokām “pirmo Atmodu” (avīzi) – tautā tik vajadzīgo un populāro – nožmiedza, lai varētu pati uztaisīt savu biznesa projektu par valsts naudu – Dienu, šādai tantei vajadzētu būt uzmanīgākai ar vārdiem. Domāju, ka viņa to apzinās un tāda arī ir. Citādi “kāds”piemēram – Veidemane varētu ņemt to ļaunā un pastāstīt gandrīz 20 gadu “jubilejā” interesantas lietiņas par to laiku notikumiem masu mediju lauciņā … :)))
Kurmītis
K
Ja Briseles lāčuks Šķēles vārdiem izskatās pēc “sabraukta ezīša”, tad šī mamzele bildē izskatās pēc sabrauktas vardes ... Tas labi, ka oligarhe ēlerte beidzot taisās no aizkulisēm izlīst. Sen bija laiks šo prihvatizācijas veterāni un palaistuvi papētīt nedaudz sīkāk prožektoru gaismā. Ja atceramies visu iepriekšējo “godīgo Balto Tēvu” un pūkaino “tautas glābēju” vēsturi, viņi, līdzko tika pie šprices, uzreiz pēkšņi pārstāja būt tādi balti un pūkani. Tāpat kā “godīgi, tiesiski un atklātību mīloši”. Šeit būs tas pats un oligarhe ēlerte to saprot. Tāpēc arī tā raustīšanās kā puņķis uz drāts – te viņa veido partiju, te neveido, te taisās kaut kur startēt, te vienkārši “palīdzēšot” citiem, a te vispār uz arzemēm aizbraukusi finanšu meklējumos … ?? Dienas laikā sapelnītā ņaudiņa laikam iet mazumā un tagad tante rēķina, kā visdārgāk sevi pārdot. Ideālā variantā – pašai tomēr paliekot diedziņu raustītājas lomā aiz kulisēm. Jo lieliski saprot, ka uz skatuves iznākt viņa var tikai vienreiz. Atkārtota nevainības zaudēšana gandrīz vienmēr atšķirībā no “pirmizrādes” pārvēršas par farsu un vulgāru, nebaudāmu striptīzu … jo īpaši viņas vecumā un ar viņas pagātni … Bet vispār izskatās, ka nākamās mums taisās būt “oligarhu vēlēšanas”. Kur restlingā piedalīsies Šķēle, Lembis, Šlesis un ēlertes/Stepanova apvienotā komanda … Būs jautri ! … :)))
Vecais-Jaunais
V
Te jau ir tā atšķirība.Tev vajag.Un viss.Bet man jau ir tas, kas ir.Jo šī pieredze,ka kaut kas mainīsies nav bijusi ne vienu reizi vien.Ar solījumiem,ar asarām acīs.Ja man vajadzēs es pats vispirms mēģināsū to sarūpēt un neprasīšu-Man vajag.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas