Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte kandidē, lai atbalstītu īstenoto Latvijas attīstību, PLL Ločmelis raizējas par ekonomiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vēlētājs
v
Kaut arī daudzi no PLL man nepatīk, bet par Ločmeli tiešām varētu teikt tikai labus vārdus. Cik man nācies saskarties - gudrs, uzņēmīgs, pieklājīgs, bet galvenais - godīgs cilvēks (arī uzņēmējs), kurš tur doto vārdu. p.s. vairākus gadus atpakaļ lasīju, ka atbalstījis (finansiāli) arī katoļu baznīcas celtniecību. Es tomēr izvēlēšos to + un - likšanu, kā te jau tika atgādināts.
Latvietis
L
=> Sarmīte Ēlerte - vai Krievijas un Brazilijas Latvieshi vairs nav Latvieshi???!!! "Pret" balsoshu!!!
bāc
b
oktobrēnam noteikti nevar būt savas nostājas, tas viens, ja esi nabags, tad garīgā izpratnē, citādi te nerakstītu, otrs,trešais, nesaki ''mēs'', ja izsaki savas domas.
oktobrēns
o
Vienīgais, kas pateica saturīgu domu Ločmelis. Ja tas tiek realizēts, tad viss pārējais ES NATO un citas globālas idejas tiks realizēts, aŗī Sarmītes pamatvērtības. Neviena starptautiskajām organizācijām nav labdarības iestāde. Un tikai stiprs var kaut ko panākt vai diktēt. Jo spēcīgāki mēs paši būsim, jo vairāk uzklausīs mūs. Savādāk mēs saņemam tikai "neatsveramu sabiedroto palīdzību" . No tāda viedokļa Ločmeļa teiktajam ir lielāks svars. Tomēr domāju ka šī ideja nav jauna, un daudzi to saprot. Lieta ir tāda ka mēs nespējam to realizēt un iemesls tam ir.......1) mēs(valsts) esam nabagi, 2) mums(valstij) nav stingras nostājas, 3) ir atsevišķu cilvēku spēcīga ietekme uz valstiski svarīgiem jautājumiem. Un tā kā mēs esam nabagi, tad bieži vien lēmumi tiek pieņemti nevis valsts interesēs bet grupas interesēs. Un nabagi(valsts) paliek vēl nabagāki, bet bagātie vēl bagātāki.
klk
k
Ēlertei stagnējoša domāšana
surf
s
Vienīgais kas pateica pašu būtību, kas šobrīd darāms ir Ločmelis no Par labu latviju. neko daudz par politiku neinteresējos, bet tas, ka pats galvenais šobrīd ir ekonomika, tas gan ir skaidrs. Man jau šķiet, ka vajag laist pie šprices uzņēmējus.
He he...
H
Tam tavam reālim! Neturēt naudu 1 miljarda apmērā Valsts kasē priekš svensonu bankām ,ja tās nesāk kreditēt ražošanu! vai vakar nelasīji Blumber ziņu, ka Vienotības Valdīšanas laikā svensonu banku akciju cena cēlusies par 3-6 reizēm. Fantastika! Bet mums Vienotības valdīšanas laikā - desmitiem tūkstošu aizbraukušo, simtiem tūkstošu bezdarbnieku! Tūlīt teiksi , ka to savārija, AŠ 2... Bet ko tad Vienotība svensonus atklāti baro? Vai tas nav līdzvērtīgs noziegums pret tautu! Tāpēc gaidu tava dumrovska lēmumu vai nu svensoni atbalsta Latvijas tautsaimniecību vai šo miljardu Latvija šiem vairāk neturēs rezervē! Vienas muļķu mājas Vienotības izpildījumā! Es uzskatu, AŠ2 zog, bet Vienotība MELO, bet abi kalpo lielkapitālam nevis tautai! Tāpēc abus sarakstus miskastē! Labāk balsot , tad par Pēdējo partiju... he he...
Karo
K
Vienīgais reālasis jaunās domāšanas kadidāts ir Dombrovskis. Domājiet pirms rakstat nievājošus komentārus
nogalinatiesapni.blogspot.com
n
vieniigais par Dombrovski balsoshu!!!
grrr
g
nulles deklarācija būs ieviesta līdz vēlēšanām.. tak vismaz kandidējot vajag sekot līdz kas notiek apkārt.. :)
rinķī apkārt
r
Ēlerte precīzi raksturo situāciju un vienīgo īstermiņa mērķi LV - ja vēlamies, lai šis jau pēc treknajiem gadiem izdzīvotais, sāpīgais laiks nekļūtu par "zemē nomestu"laiku, Dombrovskim ir jāļauj strādāt tālāk.
oma
o
Par maz patriotisma lai būtu tautas pārstāvji.
nu
n
Ēlertes teiktais izskatās vislabāk un vienlaikus novēlots: viņas Dienai latviešu valodas nostiprināšana nez kāpēc šķita daudz mazsvarīgāka par dažām citām tēmām, kuras nav jānosauc, jo visi tāpat atceras. Par citos medijos izskanējušo konfliktu 2008.gada 28.jūlijā, kurā kāds Vadims ar uzrakstu ROSSIJA uz krekla sacēla traci Narvesen kioskā, kad pārdevēja Dace Kalniņa ar viņu nerunāja krieviski, un mēģināja panākt viņas atlaišanu no darba, Diena nerakstīja vispār, kamēr par tām dažām citām vai katrā otrajā numurā tika prasīts visādu brandkehru viedoklis.
oma
o
Sarmīte vienīgā runā par to, kas ir ne mazāk svarīgs kā ēst - par šīs valsts pamattautas vērtībām, par valodu.
beta
b
Jaunais gurķis Mārtiņš Martinsons: "Kad saņēmu piedāvājumu kandidēt..." Jā, šitā partijas stiķē savus sarakstus...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas