Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: kultūras iestāžu pastāvēšana galvaspilsētā ir gan valsts, gan pašvaldības interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ir ok
i
smuki izskatīties atsākusi Ēlerte.
kultūrainava
k
Vai ku kulturēla kundzīte!
iks
i
mazliet šie komentāri uzdzen šermuļus - pieņemt šakāļu nikus un noriet, pasludināt sevi par "bijušo patriotu" tas tomēr nav pat smieklīgi, vēl piedraudēt, ka nākamreiz nebalsošu par latviešiem (kaut būtu par ko citu balsot), resp. par sevi. kas tad bija, kad vēl bija "patrioti" - uz ko tad tika cerēts? bija kāda recepte? apsolījums? vajag taču padomāt - tā taču ir valsts, vienalga šķība vai greiza, bet valsts, nav taču nekāda žubīte, no zara noceļama vai uzliekama. kā var kaut ko tādu rakstīt? un kultūra nav radāma dienas laikā. pēc komentāriem šķiet, ka tiešām te pulcējas ne tie, kas mēdz domāt, bet kas palikuši bez siles; un garantija, ja ar šādu attieksmi pie siles tiks, nekas labāks nebūs.
ar žulti slimajiem komentēt
a
Slimie cirvji, kā jūs nesaprotiet, ka Latvija mums ir tikai viena, un jūs to pašu piespļaudiet.
Lucis
L
Laikam gan Ēlertes kundze nezin, cik kultūras iestādes uztur Rīgas pilsēta - gan bibliotēkas, gan koncertzāles, gan profesionālos un amatierkorus, arī orķestris ir! Tā nu gan ir izgāšanās, publiski izrādot savu nekompetenci!
Lelle
L
Atkal tu kloniņ-lohiņ manā vārdā te uzdarbojies! Labu apetīti!
žoržs
ž
Latvieši bieži jauc pilsētu ar valsti. Rīga ir ne tikai valsts galvaspilsēta, bet arī lielpilsēta par sevi, ar savām vajadzībām, problēmām utt, kas ne vienmēr atbilst nacionālajiem uzstādījumiem. Rīgai nemaz gandrīz nav savu jēdzīgu kultūras objektu, lielākā daļa ir valsts.
Pindacīšas lakatiņi
P
Vecais niķis-izdēt olu un piekladzināt visus mēdijus.
Bijusī patriote
B
Pašvaldību un nākamajās Saeimas vēlēšanās NOTEIKTI balsošu par krieviem. Latviešu administrācija ir nežēlīga, neizpalīdzīga ,rupja,augstprātīga un nedraudzīga.K,irfrievu cilvēki visu paskaidro ir forši. Ce ši ir pēdējā latviešu valdība.
Marie Ge Juana
M
Kultūras ministrija ir jālikvidē. Pietiek ar kultūras departamentu IZM. Valts apmaksāti tejāteri ir murgs! Lai pamācās no Baltinavas! Kam ta spēlēs,ja tautas nebūs. Divkāršoti mājokļa nodokļi,atņemtas māmiņu algas. Tas viss ir ēlertes vientuļās mātes padarītais. Viņai sveša ir ģimene. Tāpēc ģimenēm būs švaki,būs tikai ""Lepnums=Praids"".
Ēlerte = klibā pīle
Ē
nav pat smieklīgi, tagad mums ir kulturas ministre, kas katru dienu spogulim apvaicājas, vai viņa tā feinākā, bet aiz spoguļa ietupināts mazais Andris Saulītis, kas kā papaghailis saka: jūs, vecmāmi'n, jūs, vecmāmiņ!! Un tad vecmāmiņa tizli novaibstās un iešņauc veselību
Kā tad!
K
Galvenais saglabāt korumpēto pieminekļu inspekciju, tad jau rebes varēs turpināt vārīties, i Jurkam būs labi, i Ēlertei atleks. Visi mīl kukuļu un jo lielāks, jo labāks.
ZZS klibā vista
Z
Uzliksim sociālo 40%! Bauri pārāk labi ēd!
anonīmais šakālis
a
Domāju, domāju, kādas varētu būt kultūras ministrijas funkcijas, bez kurām valsts nevarētu iztikt. Tā arī neizdomāju, tāpēc, aizver muti un pārstāj tērēt valsts naudu! Kultūras ministrija ir jālikvidē. Kultūra ir jāaudzina bērnos caur izglītību skolā un ģimenē. Muzeju, teātru funkcionēšanai ministrija nav vajadzīga! Basta!
AnnaLīze
A
Lai Jums laba veselība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas