Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte: Lietussargu revolūcija turpinājās, daži nobīstas un pārceļas uz citām valstīm

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
abc
a
Ēlerte atnāk uz visu gatavu, lai iegūtu vietu un varu sev, bez tās smok nost. That's all.
Jānis
J
Vistiesiskakais bija Josifs Visarionovichs..
Veļķis
V
Divi Ilūziju apburti personāži savā starpā ecējas. Nekādas "Lietussargu revolūcijas" nav un nav bijis. Bija tikai balagānveidīgs mītiņš Doma laukumā, kas pārauga Vecrīgas demolēšanā pēc tam. Ja kādreiz no "Dienas" un "Delnas" bija diezgan pamanāms labums, tad pēdējos 5 gados uz šīm lietām skatoties saproti no kurienes puvuma smaka ceļas...
kašmars
k
Bet Ēlertei bez jokiem valsts amatpersonas deklarācijā pusmiljons Parexā!!!
Kaa tad!
K
Cienijamais Putnis Delnaa nepelniija ne tuvu tam, cik Elertes kundze pati un vins te nevareja ne pastavet, ne izdzivot, ne normalu darbu dabuut pec Delnas un jutaas elert-kundzu un madamu nodots! Vinam nepiedereja Dienas akcijas un nekadi citi materiali labumi, tapat nebija mantrausigu biedru aizmugures. Skaidrs, ka vinjs juutas "uzmests" un vairak ka skaidrs, ka vinjaa ir rugtums.
Skaistulis Trīcvaidziņš
S
žetons! pilnīgi piekrītu. paldies!
atis
a
slims cilvēks kāda revolūcija?
pro
p
dzeris - Anna 11.07.2010 21:41 Visi, kas miļjonāri, ir nelieši? Un tie labie cilvēki ar rūpēm sirdī ir tikai tie nabagie? --------------------------------------------------- ------------------------- Visi varbūt arī nav, bet lielākā daļa noteikti. Jo nebija un nav iespējams Latvijā ar godīgu darbu un darbošanos nopelnīt miljonu. Pavisam nedaudzie izņēmumi (liels vinnests loterijā, pēkšņi uzradies ārzemju bagātnieka mantojums vai tml.) ir statistiski nenozīmīgi. Un stāsti par tulpju audzēšanas lomu miljonu tapšanā arī nav nopietni ņemami ; cits jautājums, ka tie liecina par uzņēmību, štukošanu, prasmi rūpēties par sevi - resp., par personas/personības tipu. Tas jau nav nekas slikts (drīzāk - labs), kamēr notiek godīgā veidā un ar tīriem līdzekļiem. Taču, ja tas notiek atbilstoši likumiem (kā Ēlertes dzīvoklis), bet paši likumi jau sākotnēji pieskaņoti grupu un indivīdu interesēm, tad es to par godīgumu neuzskatu.
Haris
H
Lai atceramies Endziņa & Parex kredītu, tur džeks uz sevi visu paņēma. ========================================= Vai Jūs nevarētu tā precīzi, informatīvi, izsmeļoši uzrakstīt - lai mums, nezinātājiem, tas kļūtu skaidrs?
skilla> nožēla
s
Lai neuzkundzētos, tad ej, balso par Vienotību un svītro ārā tos, kuriem neuzticies. Tādu sarakstu, kurā visi tev patīk, diez vai atradīsi.
Varka
V
Bieži vien tie, kas brauc prom no Latvijas, ir drosmīgāki par palicējiem.
Pičuks
P
Nebija tā revolūcija. Revolūcija nes nopietnas pārmaiņas. "Revolucionāri" labu laiku ir pie varas, bet viss jau sāk stagnēt. Maktena revolūcija - viena mazizsakoša politiķa atkāpšanās... Manuprāt lielāka taisnība ir kādam ceturtdienas rīta komentāram pēc iepriekšējā vakara Dombura raidījuma. Komentēja cilvēks, kas piedalījās: "...Kolīdz kameras un mikrofoni tiek izslēgti, visi top draudzīgi un murrājoši. Kolīdz tiešraide turpinās, metas viens otram virsū..." Piedalījās daļa no tagadējās Vienotības, Godmanis... Sarmīte jau arī visu laiku ir veidojusi SAVU politiku, ne jau valsts... Tarkšķot par mazsvarīgām lietām, parasti pazūd lielās!
Ēlerte
Ē
Sīkiem putniem sīki mēsli!
es
e
Un neaizmirsti piebilst, lūdzu, ka to piketu pie Saeimas organizēja Roberts, bez jebkāda "inteleģentu" atbalsta. Tikai, kad melnais darbs bija padarīts, un tauta bija jau iekustināta, atskrēja kaudzīte "inteleģentu" baltos zirgos, ar vispārīgiem nevienam nevajadzīgiem saukļiem.
بجدي
ب
ra 08:04Palasot komentārus, jāsecina, ka tālāk par Putņa un Ēlertes nomelnošanu rakstītāji lielākoties netiek"" Viņiem tāds darbs. Nav jau nekādi amatieri.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas