Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte mudina likvidēt slēgtos balsojumus Saeimā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
man būs domāt, ka sarmītes ē. zvaigzne norietēs, kad viņu iecels par ministri un būs jāsāk strādāt
Ezis
E
Kaut kas prātīgs.
Jukums
J
Starp citu - deputātiem taču ir iespēja pirms nozīmīgiem balsojumiem apspriesties ar vēlētājiem un pildīt tieši viņu, nevis partijnieku gribu. Tieši šim nolūkam ir pat atvēlētas noteiktas nedēļas dienas. Tad nu skatīsimies kā viņi rīkosies.
Zelma Birzniece
Z
PLL atjēgušies no sakāves un sāk taurēt.Uzjautrinoši-Šķēle slavins Pabriku kā TP auklējumu.Galvenais-deputāti ir tautas kalpi un nav jāslēpj savu balsojumu
Maijaa
M
Laba doma.
hmm
h
P.S. "Piekrītu" ne jau apvienības "Par izzagtu Latviju" pārstāvjiem, bet gan Ēlertes mudinājumam likvidēt slēgtos balsojumus Saeimā.
hmm
h
Piekrītu.
Jēkabs-2
J
Gandrīz piemirsu. Atklātie balsojumi var novest valsti pie bankrota, jo kurš gribēs balsot pret lēmumiem, kuri nepopulāri tautā: .....naudas nav, bet mēs esam labi un nobalsojam par naudas piešķiršanu u.t.t.
Jēkabs
J
"Padomju laikā"gandrīz visi balsojumi bija atklāti un balsot "pret" bija ļoti bīstami, ja pārējie balsoja "par". Maizīša balsojums ir vienīgais gadījums, kad var kaut ko pārmest slēgtajam balsojumam- jo atklāti it kā bija atbalstījuši viņu vairākums. Bet slēgtais balsojums izsaka balsotāju īsto vēlmi. Pirkt un uzpirkt var kā slēgtajā tā atklātajā balsojumā - tas nav arguments!
Vai , patika!
V
Kāda partijas deputātam var būt sava doma? Vai traka vai esi? Mēs, tauta, tak nevēlam sev pakļautus deputātus ,bet pārtiju deputātus, jo ko tiem pārtejas bonzas teiks , to tie darīs, tāpēc arī aizklātas balsošanas kā suga tiks aizliegta, stāstot tautai basņas par dēeemokrāaaciju... Bet ja nopietni , tad pārteju deputātu vēlēšana ir pretrunā ar LR Satversmi (kā to ir konstatējis Lazdas kungs ar saviem domubiedriem, iesniedzot parasību Sarversmes tiesā, taču JL padevīgais kalps ST priekšsēdis atrada formālu iemeslu , lai šo lietu neizskatītu)... Demokrāaacija darbojas par labu pārtejām nevis LR pilsoņiem. Gods kalpot biezajiem pārteju sponsoriem...
lauķe
l
Sarmīt, tiešam patīkams pārsteigums par Jūsu ierosinājumu!
Santa
S
Tātad totāla partijas kontrole pāri visam un vairs nekādas iespējas balsot pēc sirdsapziņas? No trockistes neko citu laikam nevarēja gaidīt
doma
d
Vai kāds var izskaidrot,kā var uzskatīt par meliem slēptu balsojumu?Cita lieta,ka "vēlamais" rezultāts ir tāds,kā patiesībā deputāts ir nobalsojis. Un vēl,vai var uzskatīt par aizklātu balsojumu,ja rezultāts ir iepriekš sarunāts? Dīvaina loģika!
uča
u
Ēlerte malace!!! Tautas kalpiem ir jāpauž tautas griba ,jābalso atklāti, lai var redzēt, kurš ir par pret, lai pēctam var paprasīt komentu., atturēties varētu tikai aiz informācijas trūkuma kādā viedoklī.Bet ja nav viedokļa, ko dep, tur dara vispār?Ja vēl kāds pieprasītu apmeklējumu disciplīnu.!!!
draza
d
baidās par balsojumiem pret viņu :-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas