Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte: nākamā valdības koalīcija Saeimā jau ir izveidojusies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ieskatījos,paiasīju
i
Galvenās un faktiski pašnodrošinātas ir Vienotības ,Saskaņas un ZZS balsta apvienības un tās nodrošinās harmonisku,modernu ,tiesisku,ekonomisku Latvijas sabiedrības attīstību,kas būtu kā paraugs gan lielvalstīm,gan mazākam valstīm,kā mēs protam izmantot demokrātijas iespējas savas valsts tautas augstas labklājības,kultūras un izglītības sasniegšanai.
zum zumm
z
Būtu nu labāk muti turējusi, tā vietā lai bārstītu te murgus un blamētos tautas ptiekšā!
Vēlētājs
V
Lācis vēl mežā, bet āda jau sadalīta., Kura partija piedāvā konkrētas darba vietas? Kura partija piedāvā konkrētus attīstības projektus? Kura partija piedāvā Latvijas izgudojumu ieviesšanu ražošanā?
karst.
k
Ko tā Vārna ,,saeimas'' korē brēc!!!Lai iet ielu slaucīt ielu,bet tur arī šodien vajag,skolotu!
alberts
a
Vai tu brauci,vai nebrauci Tu jau manis nedabūs!Latviesi balsos par TB/LNNK/VL!
bomzito
b
Jo vairāk tā sieviete runā, jo vairāk sliecos balsot par Urbanoviču, lurš man dos iespēju lī'dzīgi kā Ēļertei smagi strādāt un kļut par miljonāru.
I.B.
I
VĒL nekas nemainīsies - JO latvieši PĀRSVARĀ ir līdzīgi šķēlem u.c. noziedzniekiem .
vēlētājs
v
Neticu, ka - ZATLERS nosauks - Urbanoviču par - Ministru Prezidenta kandidātu. Ceru, ka vizītē Maskavā - prezidentu - nepielauzīs virzīt - Urbanoviču.
Pikselis
P
Par SC nobalsos tie, kas neaizies vēlēt, jo viņi uz vēlēšanām aizies. Vienīgā izeja - balsot par Vienotības "listi" un izsvītrot liekos satrapus.
jautrais
j
.. cerība muļķu mierinājums
Troll
T
. Pad. savienībai brūkot, daudzi komuņaki un komjaunieši jutās kā no laivas izmesti. Lai arī garīgi attīstīti, viņi maz ko zināja par Latvijas vēsturi, par visu to, kas noticis un notiek ārpus dzelzs priekškara. Bet varas pīrāgs bija tik garšīgs, gribējās no tā nokosties, vēl un vēl... Marksisma vietā nu viņiem tika piedāvātas liberālisms - ultraliberālisma teorija. Un tās ieviešanai dzīvē - finanšu palīdzība (WB un IMF, - kas abi tagad mums labi zināmi!). Marksismam un liberālismam vēsturiski ir kopējas saknes, tāpēc apgūt "jauno ticību" nebija grūtību. Totalitārismā nebūdami radināti paši domāt, jaunie "dzīves saimnieki" ar īstu komjauniešu dedzību un uzrotītām piedurknēm metās pretējā grāvī. "Jaunās ticības" karogs kļuva "Diena", teoriju īstenotāji dzīvē - Godmaņa tautfrontiskā valdība un partija, pēc tam - "Klubs 21" un Latvijas ceļš, vēlāk -Tautas partija. Veidojās partokrātija kā valsts pārvaldes forma. Jau sākumā bija redzams, ka šis ceļš Latvijai neder. Tauta to dēvēja par Pleskavas ceļu, par Latīņamerikas banānrepublikas ceļu. Bet bijušo komuņaku un komjauniešu valdošā "elite" tautai to uzspieda - ar varu un viltu. Daļēji tā bija neizglītotība, daļēji iespēja viegli tikt pie labumiem ar "prihvatizāciju", daļēji - cerība uz patiesu demokrātiju... Ultraliberālisma rūgtos augļus mēs tagad baudām: Latvija kā saimnieciski un kulturāli atpalicināta valsts ar apšaubāmām izredzēm nākotnē. Gribētos zināt, vai Vienotība turpinās iet pa šo maldu ceļu, jeb vai distancēsies no tā. Bez šīs atziņas nav iespējams iegūt (vai atgūt!) sabiedrības uzticēšanos.
Lepnais latvietis
L
Priekš kam tankus, ja paši nobalsosim par Saskaņu?
Dr.xy
D
Es ka Latvijas Valsts pilsonis pieprasu lai valdiba un DP aizstavetu mani,manu Valsti un manu tautu pret ienaidniekiem,kuri atklati aicina iznicinat Latvijas neatkaribu,organizejot masveida slepkavibas, kadas ar Krievijas atbalstu notika Kirkizija.Urbanovic un vina saimnieki ir jatiesa par brunota apversuma ierosinasanu,un iespejams ari organizesanu. P.S.Ko daritu DP,ja es atklati pazinotu ko es novelu SC,socikiem un parejiem Valsts ienaidniekiem?
kā tad
k
Jukums » Zina 16.07.2010 18:19 . Ne jau duraks - precīzi atbilst grāmatvedis. Bez liekam ārējām emocijam visu sakārtos tabulās un ailītēs, bet aizmirsīs paskatīties kas tad īsti notiek aiz loga. ....... Nu, protams, AŠistu kvadrātgalvas visus šos iepriekšējos gadus dikti "skatījās pa logu ārā", tā skatījās kamēr nobankrotēja! Iebrauca auzās! Vēl bērnu bērni maksās par viņu valsts pārvaldīšanu! Un tagad atkal viņi ir tie zinot kā darītāji! Tagad vainīgs Dombrovskis, kas nemeta plinti krūmos bet strādā! Cik reizes vēlētājs kāps uz tiem pašiem grābekļiem? Ar likumu AŠistu kretiniem vajadzētu aizliegt piedalīties vēlēšanās! Ar viltu viņi ieblēdījās pagājušās vēlēšanās saeimā, pat nav atmaksājuši pārtērēto pusotru miljonu! Un nekas! Likumus taču Grūtups sakārtojis kā klanam vajag.
urmis
u
Ļoti pareizi teikts un domāju , ka tā arī notiks , jo NAV daļai latviešu skaidra saprašana par to , kas vispār apkārt notiek. Cits domā , ka Urbanovičs visu sakārtos . Patiesībā , ja pie varas tiks Urbanovičs un Šķēle , Šlesers un Lembergs , turpināsies valsts izzagšana. Padomājiet vien , cik miljonu parādu ir Šķēlem ? 70 miljoni parādi nav nekāds joks. Un pārējiem no PLL arī . Piemēram Ķirsonam , kurš drīz bankrotēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas