Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte: Neo publicēto informāciju sabiedrībai bija tiesības zināt, Nagla pildīja žurnālistes pienākumus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Starp citu....Pie reizes....Kāpēc VID publiskajā Valsts amatpersonu datu bāzē nav publiski pieejama Sarmītes Ēlertes valsts amatpersonas deklarācija, ja saskaņā ar datu bāzes informāciju S.Ēlerte no 2009. gada jūnija ir Finanšu ministrijas padomes locekle. Likums nosaka, ka deklarācija ir jāiesniedz 1 mēnesi pēc valsts amatpersonas statusa iegūšanas, bet deklarācija ir iesniegta tikai 2010.gada martā. Un joprojām nav publiski pieejama... Viens likums viena taisnība, Ēlertes kundze ?
wertigo
w
Pie Neo rokas paspējušas pasildīt gandrīz visas Latvijas politikāņu grupas, lūk nesen "socdemi" atmodās, iepriekš VL, SC, pat TP, lai cik tas komiski neizklausītos. "vienotība" tas jau ir pavisam jautri. kad Neo gāza ārā medijos informāciju par blēžiem valsts pārvaldē, neviens no valdības, kuru atgādināšu, ka vada "vienotība", necēla ne ausi, nu vienīgi "vienotības" pārstāves vadītā iekšlietu iestāde uzsāka kriminālprocesu pret pašu Neo. tagad, kad minētais kungs tik negaidīti notverts, piepeši izrādās, ka kvēlākie viņa aizstāvji ir...... "vienotība". viens partijas biedrs brauc uz savas partijas biedrenes vadīto iestādi, kur tumšos kazemātos smok nabaga aizšautais ērglis, lai pasaulei vēstītu par viņa ciešanām, pārējie šīs partijas biedri medijos korī ķērc, cik tas ir slikti, turēt cietumā nabaga varoni. Cirks jeb jauna šizofrēnijas forma? Kur jūs bijāt, kad Neo publicēja informāciju, kur jūs bijāt, kad policija uzsāka kriminālprocesu (kāds viņiem taču lika to uzsākt?), domājāt, ka nenotvers?
Opaņki !
O
Ta Linda tagad druškai dabūs skaidrot, kā desas taisa :))) Tā "Vienotība" ir viens UNIKUMS :)))) - un nabaga lupatiņš vakar pa tvkasti - gandrīz raudāt bija gatavs par to, ka "kā var neticēt, ka tak partegenose Linda ni snom, ni duhom" - - vot, kā vēl nava bijis - ka Mūrniece Linda šito publiski nosodītu - BŪS ??? Vai kā ?
vēlētājs
v
Tiesiskā nihilisma uzvaras gājiens! Savā laikā "populāras personas" atbalstīja reketieri Haritonovu, ne tik sen - datorpirātus, bet tagad kibernoziedznieku Neo. Briesmīgi skan, bet jūs tiešām neko citu kā LPSR neesat pelnījuši ar tādu attieksmi.
vēlētājs
v
Kamēr tev pašam nekas nenotiek, tikmēr viss vienalga? Kā jau kārtīgam mietpilsonim!
vēlētājs
v
Tā jau visu ko var attaisnot, piemēram, ja nav naudas pabalstiem, tad trūkstošo drīkst izzagt Ēlertei no kabatas :D Ēlerti vēlēšanās svītrošu.
Milky
M
Viens BET - šādā stilā turpinot arī dzeltenās preses "žurnālistiem" pienāktos tāda kā aizsardzība, kaut arī saturs ar šī stāsta tematiku un ideoloģju ir pilnīgi atšķirīgs. Sarmīt! Nu nav šis viss tik vienkārši. Šai lietai normatīvos aktus nāksies radīt ilgākā laika posmā.
anna
a
Tā vienotība ir viena liekuļu varza. Viņu ministre dod pavēli kratīšanai un apcietināšanai ,citi atbalsta NEO.
Boņuks
B
labāk pasaki, ko tu pats domā par praidu un vai vispār tev ir domāšanas spējas.
Boņuks
B
Ja tu domā, ka kāds cilvēks ir nesmuks, tad tu esi dumš !
Anna Līze
A
Varbūt tādēl, ka pārāk daudziem cilvēkiem nav nekādas intereses, kā tiek apsaimniekota viņu nodokļu nauda, mēs esam tur, kur esam. Ēlerte uzsver, ka sabiedrībai ir tiesības zināt. Tas, kurš nevēlas nezināt, ka vēzi var ārstēt, protams, dusmosies par ātrās palīdzības auto savā durvju priekšā. Tik daudzi tautieši pirms vēlēšanām teiks, - lieciet mani mierā, man politika riebjas, un tad var notikt, ka kādu rītu pamodīsimies LPSR.
lūriķis
l
VID nesaglabāja datus kurus tam pienācās saglabāt,ja tiešām tur bija kas slēpjams,pieeja šiem "slepenajiem'' datiem tika organizēta no VID puses,cietušais šinī lietā ir valsts pārvalde,es personīgi neesmu neko zaudējis,gluži pretēji,priecājos,ka kāds no sistēmas veidotājiem norausies pēc pilnas programmas...
>>
&
egle » ! 11:41 Kaut kā nemana, ka uz vakantajām augstu amatu vietām nu ļoooti daudzi pieteiktos. ------------------- hehehee... tur jau jābūt smagi apdauzītam, lai pieteiktos, ja tāpat zināms, ka amats sen 'aizsists'.. nu tie nabaga muļķi, kas piesakās.. nu tiem ir par ko padomāt, kāpēc 'teftelis' ar pieredzi lopkopībā ir piemērotāks speciālists LVM nekā diplomēts mežsaimnieks
replika
r
Tu izlasīji virsrakstu, apmierināji savu mietpilsonisko ziņkāri, aiz skaudības paliki zils, bet kāds cits varbūt sarakstu izprintēja un tagad mēģina savilkt galus kopā, lai noskaidrotu, kur viens otrs no darbiniekiem strādā. Un pēc kāda laika iespējams sagaidīs nelūgtus viesus... Padomā par to!
jautājums
j
Nu neticu, ka dziedās... Nav tā paaudze ! Cik redzēju pie MK , protestētāji ar krītiņiem zīmē...uz asfalta... Krāsainajiem ! Lai gan , ja kāds pensionārs.....Tad jau var arī uzdziedāt ! Jo vārdus vismaz zina....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas