Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ēlerte: politikā jāiesaista augstāka kompetence

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ļutausis->Ivars
ļ
Tu nekļūdies, ir viņu tāda uzmācīga doma apsēdusi kļūt par par Latvijas Pirmo Lēdiju
I.B.
I
Jā ! Jautri tiem, kuri nebaidas no Elertes iniciatīvas un viņas asā prāta! Tiklīdz, kā parādas kāds, patiesi labs, rakstiņš, tā nodod sevi VISI ( gandrīz visi) lielākie draņķi. Taču, laikam pārbijušies un aiz naida. Jautri, ka Elerte ir ,jau ar to vien ko labu izdarījusi !
Barons
B
Es jau nu ieteiktu nākošās vēlēšanas vienkārši boikotēt. Jo "vēžu" pārlikšana no vienas kulītes otrā jau pilnīgi neko nemaina. Absolūti neko... Tāpat kā "veco vēžu" izvilkšana no vēstures miskastes. Vēl ilgs laiks līdz vēlēšanām, bet "vēžiem" jau pakaļas svilst. Jo ir jau sajūtams, ka šoreiz tik gludi kā agrāk cauri netiks. Un šādā situācijā tajā politiskajā zupas katlā ir gaidāmas lielas pārmaiņas. Jau pašvaldību vēlēšanas par to liecināja. Un pēc gada noteikti būs pārsteigumi... Lieli pārsteigumi.
otra puse
o
Lai kādi atsevišķi viņi arī nebūtu, šī triju partiju konsolidācija ir vienīgais kaut cik iespējamais spēks, kas, ja dabūtu efektīvu vairākumu saeimā, varētu kaut ko reālu izdarīt, lai mūsu samocīto valsti savestu daudzmaz kārtībā. Šajā gadījumā atslēgas vārds ir "vienotība". Mums - latviešiem jabūt vienotiem, lai mēs vispār jebko varētu paveikt. Viedokļu dažādība ir laba lieta, bet pienāk brīži, kad ir kaut kas saprāta robežās no sevis ir jāupurē. Ja vien, protams, ir motivācija.
ciniķis
c
Mjā, tante riktīgi brauc auzās. Kādi tad bija lietussargu "revolūcijas" ideāli? Ar knapām grūtībām varu vien atcerēties - bļāva par tiesiskumu un caurspīdīgumu politikā, nu, kaut ko arī no banāli nodrāztajām mantrām par demokrātiju. Tagad šie lietussargu revolucionāri paraksta slepenus vienošanās protokolus ar SVF pat nepiepazīstinot ar tiem parlamentu, kur nu vēl sabiedrību. Tas esot tiesiskums un caurspīdība? Neviens koruptīvs darījums valstiskā līmenī nav apturēts - viss rulē, gan gaismas pils celtniecība, gan citi projekti - tikai nomainījies otkatu saņēmējs. Tā, ka nevajag runāt par ideāliem, ja paši acīmredzami tiem spļauj virsū. Ja paskatās uz to lietussargu tusiņu, tad nosaukums "revolūcija" ir stipri pārspīlēts. Pie tam, ja ņem vērā to, ka šī tusiņa apmeklētāji bija galvenokārt avīzes diena, organizāciju delna, providus, mozaīka aktīvākie darbinieki, dienā droši vien tiem, kas negrivbēja iet piedraudēja ar atlaišanu no darba, protams, tusiņā piedalījās arī JL un šīs "konsolidācijas" partijas biedri + par pārsimt latiem uzpirkta apšaubāma "intiliģence". Vārdu sakot, tur no tautas nebija ne smakas, tur piedalījās salašņu bars uz daži dienas sazombēti abonenti, kuriem savā naivumā pat nojausmas nebija, ka viņi cīnās par JL iespēju tikt pie otkatiem un pīrāgiem. Tagad Sarmīte iešot politikā, nu, nu, lai veicas, bet paldies Dievam, viņa ar savu sabiedrības homoseksualizācijas programmu ir uzlikusi savai sejai nepopopularitātes un tautas nicinājuma zīmogu. Bet lietussargu tusiņa elektorāta būs stiri par maz, lai viņi iegūtu kaut 1% vēlēšanās. Tā, ka es satraukumam pamatu neredzu.
monitors
m
Diez, kas tā par augstāko kompetenci, kas pietrūkst lietussargu revolūcijai? Varbūt Ēlertes kundze ir domājusi, ka procesā ir jāiesaista kompetenti orgāni? Vot, kompetentu orgānu mums tiešām pietrūkst šajā procesā, it īpaši to augstāko.
sas
s
visu zilo karognesēja ēlerte
abava
a
Ievērojāt?! Tiklīdz kaut kur parādās vārds "ideāli" vai "ideoloģija", tā obligāti kāds dod pretsparu - kā tad tā - 21, gadsimtā nedrīkst runāt par ideāliem. Viņi baidās no cilvēkiem 21. gadsimtā, kuriem ir jelkādi ideāli. Cilvēki ar ideāliem ir viņu Ahileja papēdis. Ne velti vēl dažs labs (bet jau krietns mazākums) atļaujas zākāt Valsts prezidentu viņa pausto vērtību dēļ.
Kā Domburs taisīja revolūci
K
Pamčījies no sarmuča Damburs savā raidījumā atkārtoja un atkārtoja: kāpēc latvijā nevar tā kā Grieķijā... Grieķijā dedzināja un mētāja akmeņus... Lūk arī visi revolucionāri zināmi... Petrogradā un Latvijā... Revolucionāri nav cēlāji...
Taisnība
T
He he... 10:32 Oļigarhiene sarmucis tēmē uz preža krēslu, tāpēc šito APVIENĪBU stutē, lai pie tā krēsla tiktu... Bet cirks ir atbraucis, jo ieradusies ir arī gubernatore, tāpēc Tagad Latvijā būs ordnungs... Tautai gan nekas vairāk netiks dots, jo pa nakts melnumu tikai vēl tiks atņemts (kaut vai nekustamā īpašuma nodokļa veidā u.t.t), bet toties atkal sāksies izpriecas... , jo ar steigu sāks kratīt kādu no nevēlamiem ōļigarhiem, bet tādi kā sarmucis tiks godā celti... Labas izlaides, tautiņa, bet ... arī plikus dibentiņus... ziemas salā!
Taisnība
T
anti-revolucionars 02:11 Ar so vardu salikumu: " Lietussarga revolucijas idealus" Elerte atklaj gan savu spozumu, gan savu postu. Bec butibas vina ir politruka, agitprop karaliene. Man bail no cilvekiem kuri visa nopietniba lieto sadus jedzienus 21 gs. Un ja jau Elertei nebutu jebkadas personigas ambicijas, vina jau vareja nodarboties ar visiem apvienosanas un parliecinasanas darbinam dzila klusiba.
Taisnība
T
zvirbulēns 25.08.2009 23:28 Nē, nē! Savā ziņā Ēlertes kundze ir forša! Viņa māk radīt intrigu! Protams ilgie gadi ap un pie varas, atsājusi pēdas, galvā sakāpis, zudusi realitātes izjūta, radusies apmātība, bet tā gadās - pārbaudījums ar varu nav izturēts.
Mīlu Kurmīti
M
Kurmītis 25.08.2009 22:52 Kaltētā plekste izlīdusi no savas šķirbas ar „vēstījumu tautai” !?? Nu tik dikti, tik dikti gribas kļūt par "krustmāti" tiem konsolidatoriem, ka ne nociesties, ja? Nu, ja, tā jau var palikt bez savas vietas pie siles ... Jo īpaši bezdarbniecei esot ... tiem miljoniem ir tāda nejauka tendence izbeigties, ja netiek nepārtraukti papildināti un pavairoti ... šodienas bezbiksis einītis - sarmītes politiskais audžudēliņš tam vislabākais piemērs ... :)
Šausmas
Š
ZZS un JL Sagrauj izglītību, 26.08.2009 09:42 "Mēs arī turpināsim racionāli skatīties uz profesionālo skolu tīklu, kur slēgtas deviņas skolas un vēl šajā mācību gadā tiks slēgtas tās, kuras vāji komplektējas vai arī mācību programmas vairs neatbilst darba tirgus pieprasījumam. Tas pats ir arī ar vispārizglītojošajām skolām," teica Koķe. Ministre pati atzīst, ka vispārīgās skolas saturs neatbilst dzīvei, tad kāpēc vēl nav atkāpusies, bet saņem neadekvāti lielu algu.
tjotja Motja
t
laikam neesmu īsta latviete, jo es negribu komandētājus un kontrolierus ne no kremļa, ne baltā nama. Gribu, lai mēs beidzot dzīvotu ar savu galvu, tikai mums tā dikti stulba un atmiņa arī īsa, un daudz dažādu fikso ideju pa to galveli maisās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas