Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlerte prognozē ievērojamu Krievijas kapitāla plūsmu uz Latviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
e1
e
No Krievijas preses - Šlesers Lužkovam jau dikti centies iestāstīt, ka Latvija ir laba placdarma gājienam uz ES. Krievijai trūkst brīvas naudas, ko tā gribētu ieguldīt apkārtējās bijušajaās PSRS valstīs, tādēļ tajās strauji ar daudzu miljardu USD lielām investīcijām ienāk ķinieši. Atliek tikai Baltija, kuru ķīniešu kapitāls vēl īsti nav sasniedzis.
x
x
Tiem kas velas saglabat musu tevzemi brivu un neatkarigu ir jaapvienojas, jo tie kas grib iegrust Latviju pekle jau ir apvienojusies, Lembergs krievu prese aktivi lej zulti uz Eiropas Savienibu, Kalvitis Maskava ar Putinu kaut ko plano, Slesers kaut ko shemo ar Luzkovu, par Usakovu pat nav verts runat , Latvija ir izveidojies loti stiprs Maskavas partiju bloks.. zinama mera var teikt ka vara neoficiali jau ir pargajusi Maskavas rokas un tikai tiek gaidits saeimas velesanas to oficiali apstiprinat..
Foto
F
Ko šeit meklē ši NAIDPILNĀ sieviete, FOTO vienkārši BAIGS!
lauķe
l
Lasot komentus izskatās, ka lumpenlatvieši varen sapriecājušies uz lielo"haļavu", kas nu plūdīs no dižā austrumzemes kaimiņa.Sprāguša ēzeļa ausis - tās gan jūs dabūsiet! Jau laikus stājieties tik rindiņā pie Pārdaugavas ķēmekļa!
prece
p
tapec jau Skele taa raujas pie varas. Kalvisa vakarinas..., pasa biezie braucieni un Krievzemi... Izpardos muus ar visiem paltrakiem taa ka i neviens pat neiepiksteesies. Atbalstat vien Makonteevu- glabeeju Latvijai sodien, aklaa tauta.
vilis
v
Manuprāt vispārējais noskaņojums redzams komentāros.Jārīkojas kā savā laikā smējās par Sadatu-uz šofera jautājumu -braukt pa labi vai kreisi?-viņš teicis-brauc pa labi,bet ieslēdz kreiso pagriezienu.
Dana1
D
Ja ES patiesi rūpētu Krievijas ietekmes mazināšana Latvijā, tad Latvija nebūtu pieturēta kā ES tumšais un nabagais kakts (ko nosaka arī ES atsaucības trūkums eiro ieviešanā, diskriminējošas subsīdijas lauksaimniecība utt.). "Krievu lietas", izskatās, ir atstātas Latvijas pašas ziņā.
aija
a
Viss jau notiek! Es pašlaik mēģinu nopirkt dzīvokli Rīgas centrā pirms cenas iet uz augšu, un man visus variantus deguna priekšā noceļ krievi no Maskavas - tagad viņi visi ļoti saaktivizējušies, jo par niecīgu summu dabūs uzturēšanās atļaujas šengenas zonā. Vēl - var pat nopirkt dzīvokli par 50 000 euro, bet darījumos uzrakstīt kā 100 000 Ls investīcija. Un vēl - viņi brauc ar čemodāniņiem skaidrā nauda no Maskavas. Man attieca dzīvokli, jo krievenei bija skaidrā nauda, bet man vēl kredīts bankā jākārto. Drausmīgs ir šis rusifikācijas plāns, kas jau sācis darboties. Bez tam - latvietis šādā veidā nekad netiks pie normālām un atbilstošām nekustamā īpašuma cenām. Bez tam - viņiem neinteresē dzīvokļi padomju gados celtajās mājās, tā man teica mākleris. Tikai centrs un klusais centrs. Padomju mājas viņiem esot par prastu, kaut gan paši taču tās uzcēla!
Kas tas ir ???
K
Baltijas-Melnās jūras alianses valdes priekšsēdētāja Sarmīte Ēlerte. Kas tad tā par bandu ???
cupa-cups
c
ziniet kapitala ieplusana ir labi,ja pasiem sava pietrukst.....................vai labak arabu kapitala.....................un tur ta lieta,kas jums to kapitalu dos???? ja jus aiz savas dumibas gribetu atteikties, tad tiesam javalda sleseram....................vins rikotos,nevis raditu skabu gimi.................
Pikselis
P
Nauda no Krievijas nāks un Kalvītim būs darbs.
Alma
A
atkal kārtējais mēģinājums patiesās problēmas nomaskēt ar saukli "Glābjas, kas var krievi nāk!" , bet patiesībā vajadzētu racionāli izmantot visus līdzekļus, ko iespējams ieguldīt latvijas ekonomikā!
Clash
C
Man tikai jautājums, kāpēc investīcijas nenāk no Rietumiem?
makarena
m
Pilnīgs murgs!!! Nesaprotu, ar ko Krievijas ietekme sliktāka par jebkādu citu?!? Mūsu dižā vara tāpat spēlē savas spēlītes un mūs, tautu, tik pabaro ar visādiem "šausmu"stāstiņiem par Krievijas garo, alkatīgo roku uttutjp.
P
P
Klau! Kas šeit notiek? Kas tie par komentāriem? Kā var Raini ielikt Dienā? Jūs te visi sākat jukt?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas