Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ēlerte: runa nav par kļūdām, bet apzinātu veidotu sistēmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muļķis
m
Ko tu vispār saproti no sistēmas ,sistēma ir valsts izzakšana un nodokļu uzlikšana ,ja tādas tiks pie ruļļiem būs vēl sliktāk ,jo tu no uzņēmējdarbības esi tālu.
Pievienojos!
P
Sarmite for President!
SWSS
S
Saskaņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309 Saska ņas centrs ir iesaistīts neskaitāmos korupcijas skandālos( Jūrmalgeita; 2005. gada Jūrmalas vēlētāju balsu pirkšanas skandāls; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Rēzeknē 2005.gadā; Vēlētāju balsu uzpirkšanas skandāls Jelgavas rajonā 2006.gadā; Zilupes mēra kukuļņemšanas skandāls 2007.gadā; Rīgas domes korupcijas skandāls 2008.gadā u.c.); Saskaņas centrs neatzīst okupācijas faktu; partijā ar lielu prieku tiek uzņemti interfrontieši(kā Rubiks)-cilvēki, kuri balsoja PRET Latvijas neatkarību un ienīst latviešus;Nikolajs Kabanovs lepojas, ka izšņauca degunu Latvijas karogā; Nils Ušakovs apzog valsts budžetu, nepamatoti saņemot dzīvokļa īres kompensāciju; SC aizstāv kara noziedznieku Kononovu; „saskanieši nav redzami pie Brīvības pieminekļa ne 25.martā, ne 18.novembrī; pieprasa bezierunu pilsonības došanu krieviem, kuri ienīst šo valsti un nezina valsts valodu; prasa atcelt Valsts Valodas likumu; iepērk Georga lentītes kilometriem; kukuļņemšanā aizturēto Oļegu Agafonovu sauc par svēto vēl pirms tiesas sprieduma; saņem naudu no Krievijas; Pirmais Baltijas kanāls slēpti reklamē SC; grib atjaunot imperiālistiskos krievu pieminekļus; sola pārdēvēt Džohara Dudajeva ielu; regulāri tiekas ar Krievijas spiegiem... tribine lv/ekonomiska-krize/Saskanas-centrs-liekuligaka/10309
a ko ta nu?
a
S.Ē. 100% taisnība. Un galvenais - visi šie valsts nozadzēji domā, ka viņiem visi valstij nozagtie labumi pienākas. Viņiem nav ne mazākās paškritikas- Slakteris (nasing spešal), Bresis ( mutatis mutandis, lai Lembergu vilktu ārā no cietuma), Brigmanis, Krauklis (melo, bet ausis nekust), Kalvītis ....Godprātīgs cilvēks būtu aiz kauna ielīdis zemē par savu izgāšanos, bet šie?
Uzņēmējs
U
Lai dzīvo Sarmīte Ēlerte! Sarmīte for President! Uzticos viņai. Viņie vienmēr cīnījusies pret negodīgumu mūsu politiskajās aprindās. Saskatu viņas darbībā cerību beidzot dabūt korumpantus un krievu pakalpiņus nost no Latvijas tautas kakla. Ja dibinās partiju, es ziedošu. Un Kurmītis, zvirbulēns un citi pastāvīgie tumsoņu idejas pārstāvošie grafomāni lai vācas prom kopā ar saviem īļajiem korumpantiem un krievlaižām no TP, ZZS un LPP/LC!
Kārlis
K
Atbalstu! Sarmīte Ēlerte mani iedvesmo. Vēlu veiksmi!
daunitis
d
Nesaprotu, kas tas tāds par apzīmējumu ,,sorosīds''(kaut kāds kalnu kristāls vai pjezoelektrisks elements?), bet JL vienmēr sevi ir pozicionējis kā nekonstruktīvu opozīciju. Pašlaik Ministru Prezidenta krēslā sēž bezmugurkaulnieks, kas , neieviešot progresīvo nodokli, grauj valsti, koalīcijas partneru(TP!) vadībā. Galvenā problēma ir tā, ka, izskatās, ka USA ir zaudējusi auksto karu Latvijā un ir pārdevusi mūs krieviem. Pēdējā laika neapkarotās Latvijai klaji naidīgo spēku aktivitātes to tikai apliecina.
kaķis
k
Tu,riebīgas zvirbuli,aizveries un laidies uz savu sūdu čupu.
smaids
s
drakons ir Ēlertes slepenais pielūdzējs, tas tak' visiem sen jau zināms
iii
i
nu nevajag tik primitivi, šai vietai nepiestāv. Laikam nav nekādu jēdzīgu pretargumentu, tikai nodrāztas vecas klišejas
reality
r
Ir kāda reāla ''pretinde'' ? - diezin vai cien. vispār apjēdz, kas ir 'sistēma', ja tik' demagoģiski pārmet kādam kādas sistēmas uzspiešanu. Vācijas, Francijas vai Ziemeļvalstu sistēmas var droši pētīt un no tām mācīties - jo Latvijas ''sistēma'', tas ir kaut kāds ''ragainais zaķis/sociālais kroplis'' (A.Zinovjevs), kas var eksistēt tikai pateicoties SVF u.c. naudas donoriem. Sapņot par Kubas vai ZKorejas sistēmām ir bezjēdzīgi - un nekorekti pārmest Ēlertei kādu uzspiešanu !
drakons
d
Ēlerte ir sorosīdu atvērtās sabiedrības arhitekte un tagad savu Sistēmu vēlas uzspiest Latvijas sabiedrībai. Piemēri, nav tālu jāmeklē - brīvais tirgus (ārvalstu kapitāla bezrobežu ieplūšana), brīvas attiecības (gejisms un lezbisms ir ok). Ēlerte ir inde.
veleetajs.
v
Elerte is laba un gudra. Ja vina dibinas partiju, es par to balsosu.
Svins
S
ko Tu piedāvā? lai latvietis staigā tautas tērpos?
He he...
H
Lai nākamā gada budžetā izdevumus samazinātu vēl par 55 – 60 miljoniem latu, tiek pieļauta vairāku nodokļu celšana. Kā liecina Finanšu ministrijas (FM) sagatavotā informācija koalīcijas partneriem, kas nonākusi žurnālistu rīcībā, iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmi rosināts paaugstināt līdz 26% (par 3 procentpunktiem), no 10 līdz 15% rosināts paaugstināt iepriekš konceptuāli atbalstītā kapitāla nodokļa likmi, rosināts pilnībā atcelt attaisnotos izdevumus par izglītību un ārstniecības pakalpojumiem, kurus līdz šim varēja atgūt Valsts Ieņēmumu dienestā 300 latu apmērā. FM iecerējusi pazemināt nodokļa atvieglojumus par apgādībā esošām personām no pašreizējiem 63 latiem uz 50 latiem mēnesī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas