Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlerte tomēr nepiedalīsies JL domes sēdē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lelle
L
Par vadītāju varēja kļūt tikai iegādājoties biedrakarti un joprojā tas viss turpinās. Arī tagad amatos nevienu neliek, ja viņam nav kādas konkrētas partija biedrakartes. Padomijā man piedāvāja samērā augstu amatu un palūdza iestāties vienīgajā partijā. Es atteicos un to amatu iedeva citam. Šodien iestājos partijā, bet nevis amata pēc, bet tikai tāpēc lai cīnītos pret Latvijas iznīcināšanu un manu bērnu un mazbērnu varmācīgu dzīšanu trimdā. Saprotu arī to, ka bez amata to grūti panākt, ir jābūt tuvu vadības pultij, lai kaut ko varētu mainīt uz labo pusi.
lauksaimnieks
l
Kāpēc visus vecos kolhoza vadītājus tu liec vienā maisiņā,starpība tikai tā ka tad tās partijas tā mainīt nevarēja ,ja izmeta ar to tava perspektīve dzīvē izbeikta,bet kas būs Vienotība tā kā lellīt sāc skatīties uz dzīvi ar skaidrām acīm un kas jums devis tiesības mūs vecos visus vienā maisā bāzt.
Lelle
L
Lien nu, kurmuk, savā tumšajā alā atpakaļ un ņjevysovyvaisja! Jūsu laiks ir pagājis, iztecējis kā smiltis caur pirkstiem...
Lelle
L
Sakiet, lūdzu, vai Jūs nāksiet uz SCP kopsapulci arī?
Lelle
L
Pasaki, lūdzu, kaut vienu, kuš bija no laukiem? Vai Operas Žagars būtu no laukiem? Vai Rēzija Kalniņa būtu no laukiem? Kamēr lauki tiks ignorēti, nekas te nemainīsies! Kamēr sarakstos atkal tiks likti kandidāti ar kompartijas biedrukartēm, nekas te nemainīsies. Kamēr uzņēmēji tiks kāsti, nekas te nemainīsies! Kamēr politiķi savu tautu uzlūkos kā potenciālos siles piepildītājus, nekas te nemainīsies! Pagaidām neredzu, ka JL deputāti un ministri savilktu savas jostas, velk tikai tautas jostu cieši jo cieši.
lno
l
Saimā jāienāk kultūras darbniekiem, bet atkal nevis Rīgas parazītiem, bet lauku kultūras namu, bibliotēku vadītājiem. ______________________________ Vai tiem, kuri filmējās pozitīvistu reklāmās?:)
Lelle
L
Ēlerte nebūs tā, kas Latviju var izvilkt no šitā purva. Saeimā jāienāk pašiem uzņēmējiem, kuri diendienā velk savus uzņēmumus uz izdzīvošanas robežas, nevis miķelsoniem, dāvjiem, magonēm, kraukļiem, bet reāliem uzņēmējiem, kas nāk no laukiem. Saeimā jāienāk zemniekiem, bet nevis slakteriem, bērziņiem, kāpostiem. Saeimā jāienāk spēcīgiem ekonomistiem, juristiem, var būt arī no Rīgas, tikai jāpārzin visas Latvijas nianses šajās sfērās. Saeimā jāienāk skolotājiem, pasniedzējiem, zinātniekiem. Saimā jāienāk kultūras darbniekiem, bet atkal nevis Rīgas parazītiem, bet lauku kultūras namu, bibliotēku vadītājiem.galu galā Saeimā ir jāienākpilnīgi jaunām sejām ar jaunu domāšanu, nevis padomjlaika komunistiem!!!
un
u
Meklē svešus alimentus.
un
u
Izlīlidis no kurmja alas.
Hik
H
Tu esi banāls pīļu dīķa smerdelītis.
faktiņš
f
Te viens kļūdaini uzrakstījis, ka Ēlerte ir Kinnas bērna krustmāte. Patiesībā Kinna ir Ēlertes puikas tēvs. Nezin, vai alimentus maksā? P.S. Politikā līdēju biogrāfijas nav slēpjamas!
Kurmītis
K
Tavs „niks”, bet precīzāk jau laikam uzruna bija labs. Žēl gan, ka nenoprecizēji, kuri tieši tad tavuprāt ir tie „ļaunuma mīlētāji” – vai tava komenta pirmajā daļā pieminētie „daudzi”, kuriem nepatīk ēlerte, jeb otrajā daļā uzskaitītie viņas aizstāvji ...  Bet tas pat varbūt ir labi. Lai katrs vērtē. Manā uztverē viennozīmīgi „ļaunuma mīlētāji” ir tie ļaudis, kas kalpo svešiem kungiem un par ārzemju „filantropu” naudu veic graujošo darbību pret savu tēvu zemi un tautu, no kuras miesas nākuši. Ļaudis, kuri atļaujas VISUS citus, tiem nepiekrītošos pasludināt par zagļiem un ienaidniekiem, latvieši, kuru galvenais ēdiens ir cits latvietis ... un kuri, pie tam izrādās esam tādi meļi un liekuļi, kuriem pat Minhauzens netiktu līdz. Vai pieminēt nekaunīgo strēbšanu no siles, spļaušanu virsū likumam, pensionāru aplaupīšanu un šoferu dēlu nomainīšanu ar jaunpupa klases biedriem, oficiālo dzimšanas dienu svinēšanu darba laikā un vietā u.t.t. u.t.jpr.?? Vai ir jel palicis KAUT VIENS kauna darbs, ko būtu paveikuši 15 gadu ilgajā valdīšanas laikā visi vecie zagļi un, kuru nebūtu pārspējuši tikai pusotrā gadā jaunie, „godīgie” un „principiālie” ??? Teiksi - Jūrmalgeita ? Atrbildēšu – politiskais tirgus ap Jakānu ! B†uu ļoti interesanti nopublicēt šī tirgus telefona sarunas - tici man, tur jauku pārsteigumu un brīnumu ierindas mietpilsoniem izrādītos krietni vien vairāk nekā Jūrmalgeitā. Gan personāliju, gan mērodu, gan piesaukto naudas summu ziņā. Kas gan ir sīkpilsētele Jūrmala un mēra amats tur salīdzinājumā ar VID-s un tā vadītāja amatu !? Ir tikai viena niansīte. Knābs nekad nepublicēs „VID tirgus” telefona sarunas un vēl jo vairāk – nerīkos „provokācijas” tā sakarā, jo sājā reizē iesaistīt ir kā reize viņu pašu patroni – „godīgie” latvieši ... :) Un vēl. Es varu derēt, ka tie, kas šobrīd te lamā ēlerti, satiekot to uz ceļa pēc satiksmes negadījuma, skrieetu tai palīgā un daerītu visu, ko var ... jo viņš ir PIEDODOŠI ... un tāpēc bieži daudz ko piedod pie siles sēdošajai elitei ... toties, ja sasistā mašīnā sēdētu Lembis, es nebūt neesmu drošs, ka šie ēlertes izaudzēti „principiālie” hunveibini un paštaisnie liekuļi vēl nepagrūstu mašīnu, lai ieveļas dziļāk grāvī ... Lūk tā.
Kurmītis
K
+++kā vienkāršu ziemas ceļu satiksmes notikumu, kādu šodien varbūt bijuši kāds ducis, var pārvērst par izdevību gānīt sabiedriski pazīstamu personu+++ Tu naivs esi jeb muļķis? Šī kaltētā plekste ir GADU DESMITIEM gānījusi citus, pie tam nevis tikai vienkārši atsevišķus cilvēkus, bet veselas partijas un organizācijas. Tad, kad viņa beidzot nospr ...., .... OK. - atdos galus (izteikšos pieklājīgi), Latvijā būs vērojamas neredzētas prieka, entuziasma un pateicības emanācijas. Pateicības par to, ka šī kundzīte ir dabūjusi, ko pelnījusi. Dods devējam atdodas. Būsi gan jau, ka dzirdējis, ko? ... :) Ļaunums, ko viņa ir atnesusi šai valstij un tautai, melojot, liekuļojot uh sanaidojot savā starpā latviešus, nav izmērāms ... senos laikos par tādiem ļaudīm teica, ka agris vai vēlu viņus ķers vai nu lāsts vai Dieva sods ...
Kurmītis
K
Nē, laikam tomēr maldos. Avārija ta notika tomēr uz Ventspils ceļa ... tā ka vainīgie atentāta rīkotāji tomēr visticamāk būs bijuši Lemberga rokaspuiši kopā ar Latvijas ceļa partiju ... Katrā gadījumā smaga aizdomu ēna tagad krīt uz visām, nu pilnīgi visām veco zagļu partijām ... un nevienam tagad neizdosies līdz pat mūža galam atmazgāties no tās... sarmīte tagad stāvēs viņu gultas galvgalī ik naktis un rēgosies katrā avīžu rakstā .. nebūs viņiem vairs ne laimes, ne pārticības, nedz veselības mūžīgi mūžos ... :)
mērs
m
neviens nav bez grēka..:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas