Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ēlertes biedrība mājas lapu nosauc - lietussargs.lv

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
haha
h
Ēlerte māca cienīt latviešu valodu? Un visu pārējo? Ha-ha-ha
Anza
A
Širmis... Jau pirmajā publiskajā izpausmē apkaunoja sevi, izkašādami pirms daudziem gadiem rakstītu valodnieces ekspertvērtējumu par Ozoliņa visnotaļ aizskarošajiem publiskajiem izteicieniem(par Lemberga tiesāšanu neviens pat vēl nesapņoja) un cenzdamies no tā uzpūst lietu. Citādi nekādi neizdodas uzmest dubļus cienījamai valodniecei? Nabadziņi...
azsss
a
Viena žīdu biedrība vairāk Latvijai,kas turpinās izsaimniekot un atdot tas zemi un cilvēkus ASV1 kAUNS ,KAUNS ,KAUNS!!!
Brūnacis
B
Interesanti ar ko tad no šīs Ēlertes izpenījušies nosodījumu Visu Latvijai vai ar to, ka māca jaunatnei patieso Latvijas vēsturi, māca cienīt latviešu valodu, māca cienīt savus senčus, māca cienīt savu dzimteni, māca cienīt Latvijas karavīrus, māca cienīt un mīlēt Latvijas valsti, neskatoties uz to,ka visu iepriekš minēto 4.maija Latvijas valsts viņiem nav iemācījusi, man nav sakra ar VL iepējams par to nebalsošu, es latvietis tās darbībā kopš dibinšanas saskatu tikai pozitīvo, bet jūsu Ēlerte grupējums no manis izpelnas nosodījumu jau dibināšanas dienā un tagad droši varu pateikt es pārdomāju uz redzēšanos ar šo grupu Vienotība manas ģimenes balsis nesaņems.
Kārlēns
K
Varu pateikt 100%, ja šī Sosrosa bāba būs Vienotībā, tad mana balss šai Vienotībai ies secen, man nevajag, tādu Elerti ar visu tās Sorosa bandu, kādu politisko propogandu tā ietur ir skaidri zināms jau no tās iepriekšējām gaitām un tas, kas noniecina Latvijas patriotismu saucot to par radikālismu nav manas cieņas vērts, ja šī bāba būs Vienotībā un tajā nebūs Visu Latvijai, tad es balsošu par Visu Latvijai, bet ja Visu Latvijai un šī bāba ar savu bandu būs Vienotībā, tad mana izvēle būs ZZS vai TB/LNNK, ja tie nesasaistīsies ar šo Sorosa-providusiem, Mozaīkām, delnām, ko vienā vārdā sauc par Ēlertes bandu. Šie Sorosīdi pat nekautrējās vākt parakstus, lai Latvija kļūtu par Zviedrijas sastāvdaļu tas nozīmē, ja SC unPCTVL vērsta austrumnieciskās okupācijas virzienā, tad šī Sorosīdu banda rietumnieciskās okupācijas virzienā. man pamatā ir Latvijā un tās latviskā nākotne nevis okupācija, savu senču piemiņa godināšana, savu karavīru godinšāna un sava vēsture, savas latviskās vērtības, sava latviešu uznēmējdarbība u.t.t.
Arhīvs
A
Vienotības S.Silkalna tādēļ tiek amatos, ka viņas radinieks Dainis kalns bija bijis JL biedrs un RD deputāts kādreiz, un tas viņu bīda amatos. Silkalna ir lišķiga Austrālijas latviete, vārdu sakot tūdaliņa, kurai priekšstata par latvijas reālo dzīvi nav.
Koļa
K
lingklang 21.03.2010 20:45 Kādas būtu iespējas uzzināt vai, piemēram, Hermanis ir vienos uzskatos Silkani par to kādam jābūt LV ekonomikas modelim: Skandināvu "sociālismam", vācu Rhine capitalism vai kādam trešajam? Vai kas viņiem tuvāks: Frīdmans vai Keinss? Neesmu arī pārliecināts, ka šiem cilvēkiem vispār ir jebkāds viedoklis šajā konkrētajā jautājumā Līdz ar to šīs ir nekas cits kā Labo cilvēku biedrība. bet labs cilvēks, kā zināms, vēl nav profesija. ------------------------------------------------- ------------------------------ Frīdmans vai Keinss, Anglosakšu, ģermāņu vai skandināvu modelis, dāņu flexicurity, amerikāņu liberālisms vai zviedru labklājības modelis ir tikai veidi labklājības sasniegšanai. Šo veidus piedāvā politiķi un sabiedrība izvēlas un pasūta politiķiem un valstij izpildīt. Tomēr, jebkura no šīm izvēlēm ietver pieņēmumu un cerību, ka politiķi rīkosies kopēja labuma vārdā. Tāpēc jēga no šīm izvēlēm ir tikai pēc tam, kad sabiedrībā ir sasniegs konsenss ka zagt ir slikt, un zagt no nodokļu maksātājiem vēl sliktāk. Jēga ir tad, kad politiķi rīkojas kopējā labuma vārdā. Krievi faktiski netika pie varas 20 gadus. Tā kā mēs latvieši neesam izdarījuši to ko izdarīja igauņi, tad krieviem šobrīd ir iespēja iziet visu mūsu (latviešu) kļūdu ciklu. Demokrātija vēl 20 gadus, tādu pašu korupciju neizturēs. tāpēc Ēlertes vai jebkuru citu līdzīga rakstura iniciatīva ir nepieciešama. Pēc tam jau sabiedrība varēs izvēlēties modeļus pēc kādiem dzīvot.
Gunča
G
Š un Š ir gan iedarbinājis čata mašīnu :-D Labi, ka līdzekļi tagad tiek šķiesti skribentiem internetā. Super!! Mazāk būs uz vēlēšanām!
Bo
B
Paldies par atbildi (par bildi Nr. 6)!
Ducal
D
Tas ir tikai lidzigs cilveks, Pujatveidigiem nav laika pa "Elershu biedribam" blazderet, vinji "raujas" pa bernu internatiem.
Villijs Brants
V
pārsmieties var - Pujātam (8. attēls) arī atradusies vieta starp "liberālajiem domubiedriem" . :DD
...
.
Pīlēn, atceries, ka tev ir viens personīgs ienaidnieks, kuram tu esi atņēmis pašu dārgāko - laimi un jēgu dzīvei.
Ducal
D
Andrejevs Georgs Bijušais Eiropas parlamenta deputāts, bijušais Latvijas ārlietu ministrs .. Tikai. Dzeks aizmirsis - arii bijushais chekists, vai drizak nav bijushais, jo FSB saka, ka tikai mirushu chekisti ir "bijushie". Bet nu - slava FSB. Latvji pashi nesaorganizetos.
laps
l
6. bildē manuprāt ir Gustavs Strenga un Jānis Garančs. Pēdējais ir viens no pavisam nedaudzajiem sakarīgajiem cilvēkiem tajā biedrībā.Salieku 10 ballu sistēmā; kam nezinu, tam A: Georgs Andrejevs 9 Eva Birzniece A Lolita Čigāne 6 Kristīne Drēviņa A Jānis Garančs 8 Alvis Hermanis7 Ieva Jaunzeme A Ojārs Kalniņš 1 Gundega Laiviņa A Atis Lejiņš 1 Ingrīda Meierovica A Ilmārs Mežs A Uģis Rotbergs A Raimonds Rublovskis A Solveiga Silkalna 2 Andris Sprūds A Gustavs Strenga 4 Mārtiņš Štāls A Tālis Tīsenkopfs 3 Mārtiņš Vecvanags A Andrejs Vasiļjevs A Anna Žīgure 2 Uldis Pīlēns 1 Sarmīte Ēlerte1
Andris
A
Kaut kāds murgs ,palasot komentārus ,un jūs domājiet ka kādreiz tiksiet ārā no krīzes ,STULBEŅI .20 gadus jūsu idealogi ir tikai zaguši kāmēr viss ir izzagts ,vēl jūs viņus aizstāvat ,jaunajiem šmurguļpuikām arī arzemes nebūs ko darīt .,paši šeit Latvijā nemākat nodarboties ar uzņēmējdarbību ,tikai mākiet gudri dir-t ,JŪS AUNAPIERES. Iespējams nākiet var būt no ģimenes kur saņem 5-6 tūkstošus mēnesi par neko, un negribat to zaudēt .Pienāks laiks arī jūsu maizestēviem ,par nabagiem jūs pataisīs pateicoties ĒLERTEI .Labāk nekavējiet laiku un mēģiniet turpināt zagt ,jo viss vēl nav nozagts lielie darītāji un dir--ēji vienlaikus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Biedrības interneta mājas lapa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas