Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlertes dibinātās organizācijas biedriem rūp Latvijas nākotne

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Bet vai šī dāmīte nevarētu savu rūpi turēt pie sevis un rūpēties kaut kur tālāk no acīm.Pārāk bieži šīs dāmītes rūpes beidzas ar to ko jau piedzīvojam Latvijā. Mesiānisms,krīze krīzei galā un visur šī norūpējusies drezīna ir pielikusi savu norūpējušos roku.
Amerikanis
A
Jā, ja kāds grib ko normālu izdarīt - tas nekavējoties jāaplej ar samazgām. Tas jau nekādu piepūli neprasa, toties tīri latviski, un būs daudz plusiņu. Jo nekas tā nepatīk latviešiem, kā nolīdzināt līdz ar zemi otru latvieti, īpaši, ja tas par viņu kaut kādā ziņā pārāks. ====================================== +1 :-)
ace
a
Bugoram - Ēriks Stendzednieks ir zilā gova autors. To veidoja TAVA, nevis LI. Lūdzu nepārkāpiet autoru tiesības! Visa slava pienākās Ērikam.
ugu !
u
Precīzais LATVIJAS NĀKOTNES GĀDĀTĀJS :P
tautiete
t
lai izdodas sai grupai. latvija nekur nav tie daudzie pestitaji, iznemot, protams, aktivos komentetajus interneta. tas skistas politikas jumpravas top gaiditas, bet nav jau ko gaidit - tadu latvija nav un nebus. nekur tadu nav. bus jaizvelas un bus jaievel kadus no tiem, kas bus partiju listes. jaievel mazakais launums latvijai un latvijas cilvekiem. elertes kompanija nav lielakais labums latvijai, bet tas ir mazakais launums salidzinajuma ar vel sausmigakam organizacijam. citas izveles vienkarsi nav, lai cik tas neizklausitos drumi. bet ta ir politika demokratiska iekarta, ir laiks beidzot pie tas pierast un atmest komunisma zemapzina iedestito velmi pec utopijam, utopiskiem risinajumiem, revolucijam un rozainiem sapniem.
Bugors
B
Kam ta rakstīs pajolim knariņam kurš grieķus mācija re kā Latvijā nekurn un pareizi valdība dara griež un griež kā tie grieķi viņu pašu - nesagriež :) vaīderei taij tak nav laiks savu arturčiku jāaizved uz kādu pļāžu nekaunīga bez gala lidoju no Berlīnes pati pirmā lien tajā lētajā ļotakā vipa ! :) pārējie i te pa fāterlandi vandās- nu krēsli pēc taukajiem jādala
Lelle
L
Iešu jau iešu...bet viss pagaidām iet ačgārni. Mēģināšu te kladzināt un vest augšgalu pie prāta, jo citādi būs kizdrihs visiem un atliks tikai doties projām... Es kontaktējos ar cilvēkiem un zinu tautas vairākuma domas. Ne jau par velti latvieši par cilvēktiesību pārkāpumiem raksta sūdzības uz Jevropu nevis Kalnietei vai Kariņam, bet Ždanokai...savējiemvairs netic. Nožēlojami, bet fakts.
Lelle
L
Un kurās partijās tad tie pāris iestāsies?! Bezpartejiskie cauri neies vis! Citādi atbildības nekādas! Vispār Vienotībai ir SMAGI jādomā par saraksta personālijām, citādi mēs šo valsti būsim ZAUDĒJUŠI NEATGRIEZENISKI! Jādomā nevis par bijušo sabiedrības "saldo krējumu", bet gan par izglītotiem, gudriem, zinošiem ļautiņiem, kuri var izvilkt valsti no šīs elles āra. Viens ir Dombrovskis, otrs Ošlejs, trešais iespējams Kokins...vairāk gan nezinu! Es zinu ko runāju, jo visu laiku dzirdu, ko tauta runā!!! Liekiet, lūdzu, manus vārdus aiz auss!
ko tu cepies?!
k
vispirms izlasi par Biedribas merkiem un tad plosies!!! sk - w w w lietussargs . lv - no biedribas dibinatajiem labi ja paris cilveki grasas uz saeimu - bet ne ka sarakts bet atseviski cilveki, kas to gribes!
Bugors
B
Revolucionāra situācija augšas nevar - apakšas vairs negrib vai kā? Jāraksta depeša Bruseļiem lai ievieš savu pārvaldi vai jāpiesaka karš Zviedrijai un fiksi jāpadodās gūstā ! :) šodien jau pietiekami esi asinis portālos lējusi ej nu uz čuču jauna dien klāt un jauni sūdi arī !
Lelle
L
Nu teiksi man vēl, ka tas augšgals nav pilnīgi un galīgi nojūgušies prātiņos un kaunu ar maizi apēduši?! Ja tā turpinās, toč, nebūs par ko balsot! Esmu pilnīgi un galīgi šokēta! Laikā kad parlamentā un pie varas jālaiž spečuki, atkal vesels bars parazītu, kuri visus gadus sūkuši to valsti, tiek piedāvāts, pie tam vesela varza mākslinieku, no kuriem Saeimā nekādas jēgas, tikai bezjēga. ŠAUSMAS!
Lelle
L
PILNĪBĀ PIEVIENOJOS!!! Un nav ko te Sarmītei uzmest lūpu, bet sākt nopietni domāt par Vienotības saraksta personālijām, jo ar diegiem nebūs aršana...
Bugors
B
Bet Lejiņš lai Bruseļos internacionāli dzied tur neļķes sarkanās lai zied un skatās lai Alfrēds Petrōvīčs ar DDR kamrādiem nepārņem varu ! :)
Lelle
L
Tev šoreiz nav taisnība! Latvija vēl iet un ies tikai uz leju...pasaki man, lūdzu, ko tāds O.Kalniņš ir labu izdarījis vai izdarīs valstīj šajā gŗūtajā situācijā? NEKO ! ABSOLŪTI NEKO!!! Tagad valstij vajaga tautsaimniekus, finansitus, ekonomistus, lauksaimniekus, inženierus, nevis tukšu salmu kūlējus!!! Nu cik vēl ilgi var kāpt uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem???
Bugors
B
Latvijas Institūta direktors Ojārs Kalniņš === Nē nu man patīk ! šitas džeks i zilās govis sagremo Latvijai tēlā ka tik maksā un var frakā kur pieņemšanā ar šammpja glāzi pazīmēties !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas