Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ēlertes padomnieks integrācijas jautājumos būs Berdņikovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Drīz Lužkovs dabūs uzturēšanās atļauju dzīvot kambodžveidīgā / tā Lužkovs!/ Latvijā .Tas būs Ēlertei īstais integrētājs!
eldorado
e
vecticībnieki,kuriem integrācijas jautājums nav aktuāls jau 300 gadu. ----- Te nu gan Jūs kļūdāties. Vecticībnieki pat Latvijas Repblikas laikā neprata vai slikti runāja latviski. Palasiet Jaunsudrabiņu un citus rakstnieku darbus. Tagad arī vecticībnieki latviski nerunā, balso par SC. Ja viņi kaut kur ir integrējušies, tad tikai Krievijas informācijas laukā. T.s. "krievu pasaulē".
I.Gr.
I
Neaizmirstiet, latvieshi,ka ir pamazaam pienaacis laiks pakaapeniski paariet uz latvieshu maciibu valodu skolaas. Jaasaak ar pirmo klasi. Visi jaunie skolnieki ir jaaieskolo latviskaa pirmajaa klasee! Ja Eelertei tas izdosies, tad igaunji njems no mums piemeeru un sekos mums. Man krievi, kaa cilveeki, ir tikpat labi kaa latvieshi!
Ansis
A
Latvijā ieklīdušos krievus vajag palīdzēt integrēt Krievijā, Ēlertes kundze. Lētie triki, paziņojot ka vajadzētu pāriet uz mācībām tikai latviešu valodā, nepārliecina kamēr Jūsu un ari Berdņikova vārds nebūs redzams starp tiem kuri parakstījušies par krievu skolu likvidēšanu.
YL
Y
Elertes kundze, kam jums vispār vajadzīgs padomnieks nekam nevajadzīgā integrācijā. Tie, kas sevi uzskata par Latvijas iedzīvotājiem,paši no sevis būs latvieši. Tie krievi vai citu tautību izcelsmies adepti runās latviski. Daudzos krievu nomadus un šovinistus, kuri šiet okupācijas iznākumā sabraukusši, iespējams tikai asimilzēt vai deportēt. Latvijai nevajaga svešzemju kretīnus kuri 20 gados neaprot kas ir Labdien. Pašiem savu kretīnu pietiek!
visu cieņu krievu, ebreju
v
u.c. tautību inteliģencei. Tikai ne srajus pie kultūras. Sanāk viņiem visur p i s kuļtura jeb masssu pjankas.
vilks
v
Gaidu ar nepacietību, kad beidzot ministre paskaidros, ko - kur - kā viņa plāno integrēt un kādi būs viņas darba instrumenti ? Lai investētu līdzekļus, ir jābūt sastādītam konkrētam plānam, bet tāda pagaidām nav.
Cilvēks sava vietā
C
Izgājis sagatavošanu Vašingtonas universitātē pa diasporas jautājumiem, masu protestu darbībām un jaunām informāciju tehnoloģijām šajā jomā. No pašlaik dzīvojošiem cilvēkiem visvairāk gribētu satikt Barack Obama. Izcelsmes no vecticībniekiem, kuriem integrācijas jautājums nav aktuāls jau 300 gadu.
LTF
L
Kāpēc no 2008.gada, jāsauc pie atbildības sakot no 1992.gada, kad Latvijā sākās prihvatizācija un rūpniecības sagraušana, ar Godmaņa pirmo valdīšanas laiku. Nekādu noilgumu par noziegumiem pret Latviju un tās tautu.
Hrenovijs Hrens
H
Muļķu zeme' visss pa vecam. ģeogrāfs un zveidru banku lobijs- finansu ministrs . Krievs, tagad kūrēs latviešu valodas politiku valstī. Kīno krittiķei, kpasaules pilsonei, ilggadējā Šolom Sorosa fonda direktore kurai pašas dēls mācās Londonā, nu kultūru ministrē...
ka tad
k
chekistu dzemdetaa meligimafiozaa 4. maija rezhima locekliem okupantu "integracijas" jautajumos vislabakos padomus var dot kremla spiegi. ddd
grieta
g
a cik ta šim pa šito padomu došanu maksās, a?
Adatiņa
A
Nu, tad būs podiņš,būs vāciņš! Kautkādas šausmas,tas bija tas, kas mums vēl pietrūka!
He he...
H
Kam Dievs nav devis, no tā nevar prasīt. Sēdi un raksti "komentārus"
He he...
H
He he... 12:48 Hi hi, ha ha, he he,jenotība, hi hi, ha ha, jenotība, ha ha, hi hi, he hem jenotība _______________________ Kas Jums jenotiņi piedzērušies esiet, ka vairs savus nikus neziniet.... he he... nabadziņi, pat dzert neprot... hi hi.... tā ir , ka silē līdz ausīm... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas