Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

EP jūlijā nebalsos par Barrozo, iespējamas korekcijas eirokomisāra izvēlē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vuarzazi
V
Prezidentam jaierosina fikset reglamentaa kriterijas, kaa izvelas komisara kandidatu un kadas ir kandidata nepiecieshamas valodas un citas kompetences. Vajadzetu inspireties no ES ierednu eksameniem.
vienalga
v
ko Dambrovskis ieteuktu, kritizētu tāpat.
Ēriks
Ē
Žēl,ka ilgi gaidītie Jaunie laiki izrādās fikcija.Dombrovskis savu valdīšanu sāka ar izmaiņām Saeimas prezidijā.Pagājuši jau vairāki mēneši,bet ne Dombrovskis,ne "Dienas" žurnālisti nav spējuši izskaidrot ar ko Solvita Āboltiņa labāka par Karinu Pētersoni. Tagad farss draud atkārtoties.Nu jau starptautiskā mērogā.Ar ko Āboltiņa labāka par Ūdri??? Vai tiešām JL nav spējīgs atrast pat vienu autoritatīvu kandidātu ar labu reputāciju?
DD1
D
Dombrovskis buutu visideaalaakaa kandudatuura ES komisaara amatam. Latvija jau taa ir beediigi slavena ar visdziljaako ekonomisko kriizi, galiigi nevar atljauties apshaubaamu kandidatuuru. Ja personaalija buus laba, tas kaut nedaudz cels Latvijas prestizhu.
Vuarzazi
V
Rubiks parvalda tikai krievu valodu, kas nav ES valoda. Vins nevares izlasit nevienu ES parlamenta dokumentu.
Vuarzazi
V
ES ieredniem ir iestasanas eksamens, lai varetu stradat ES starptautiska videe. Tas butu janoliek katram kandidatam uz ES komisara amatu.
ča
č
Pareizi latvieti pa RUBIKU labāka nav.
figa
f
Jā, veči, Vīriešu prāta ,ne sirds, radītā pasaulē dzīvojam, tādēļ esam tik dziļi mēslos. Pirms steidzties kādu aplikt, aizturat dziļi elpu. Latviešiem šai sakarā ir kāds sakāmvārds.
nerons
n
Riektiņš ir labākā no nosauktajām kandidatūrām, viņam ir gan valodas, gan prefekta diplomāta spējas, turklāt viņš ir populārakais no visiem ministriem!
Maija
M
Es par Ziili!!!!!!
Goja
G
Galvenais, lai netiktu virzits pretigais, augstpratigais narcists, divkosis un lidejs alkatigais, mantkarigais komunists M.Riekstins, kurs patreiz ienem Arlietu ministra amatu.
alberts
a
Āboltiņa ir labākā iespējamā kandidāte uz eirokomisāra amatu un viņa būs nevis kļūda, bet mūsu pēdējā cerība pēc pieciem gadiem, atgriežoties Latvijas politikā :)
latvietis
l
āboltiņa nav no labākajiem kandidātiem,labāk tad jau Rubiku.
zinta
z
Nevēlos sarkt par Latviju tāpat kā Udres gadījumā, ja izvirzīs āboltiņu, viņai ir pietiekami daudz skeletu skapī, sāksim kaut vai ar valodu zināšanām vai dejošanu izklaides šovā, par ko iesmies visa ES. Piebalgs jau vakar skaidri pateica, ka Labāks būtu Riekstiņš.
reksis
r
Tikai ne āboltiņu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas