Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

ES ziņojums: tikai desmitā daļa Latvijas iedzīvotāju atbalsta viendzimuma laulības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Malēnietis
M
Mani neuztrauc, ka dažiem patīk stumdīt kaku, bet mani uztrauc ka slimie grib lai es arī stumdu.
Šampēteris>Ieva
Š
Laboju:homofobiem
Šampēteris>Ieva
Š
Ekshibicionists gūst baudu no izraisītā(izprovocētā) riebuma. Viens no piemēriem ir normālu cilvēku apsaukāšana par homofīliem.
Madrileña
M
Es iisti nesaprotu, kaapeec rakstaa tiek saistiitas divas lietas - geju lauliibu neatziishana ar homofobiskiem uzbrukumiem. Es neatziistu divu geju savieniibas saukshanu par lauliibu, bet tas tachu nenoziimee, ka es vinjiem uzbruuku. Ne praataa nenaak! Un veel, lasot ASV pilsonja bagatiigos komentaarus, veeleetos vinjam ietiekt apmekleet psihologu, lai kaut ko dariitu ar vinja kritiski zemo pashapzinju, kas var izcelties tikai saucot visus par sazombeetiem urlaam. (katru reizi atrodot citu iemeslu, kaapeec sazombeets, vai nu taapeec ka no bijushaas PSRS vai nu taapeec ka religjisks fanaatikjis). Taadi tie geji ir, prasa, lai pret vinjiem izturas ar cienju, bet pashi ar cienju neizturas ne pret vienu, Katrs cilveeks ir pelniijis cienjas pilnu attieksmi, par to, ka cilveeks, nevis par to, ka ir vai nav gejs. Bet no attieksme, kuraa nav nicinajuma vai naida un pilniiga piekrishana geju viedoklim, nav viens un tas pats. Dzirdu jau, ka tuulinj ASV pilsonis man teiks, ka arii es esmu sazombeeta urla.
F12
F
Ko plāties-ASV Pilsonis, ASV Pilsonis, tāpat bez īpašas izpētes redzams, ka te pat vien, kaut kur Slampē, esi dzimis un audzis, nabadziņ.
Ieva
I
Tikai nesaki, ka tu ar pretējo dzimumu tikli bučojies mājās zem segas aiz aizvilktiem aizkariem. Un ka tev riebjas meitenes topā ar dekoltē līdz nabai un minibrunčos, kas sākas turpat, kur beidzas. Un tad nu ir jautājums, kāpēc heteroseksuāļu, īpaši sieviešu ekshibicionisms ir vēlams, pat obligāts, bet homoseksuāļi reizi gadā pat praidā nedrīkst iet?
Ieva
I
Būtu to jautājumu formulējuši tā vispārīgāk, piemēram "iespēja viendzimumu pāriem oficiāli reģistrēt attiecības", jo netrūkst grimzu, kas lepojas ar to ka pēc izlēkāšanās pa visādām gultām ir laulājušās baltā kleitā ar plīvuru....
Hmm...
H
Viendzimuma "laulības" nemaz nav iespējamas. Padomājiet, kas ir laulības pēc definīcijas. :)
Openheimers
O
Nekādā situācijā nekāda daba neko nedefinē, turku sultāni iemanījās veselus harēmus turēt. Tas pirmkārt. Otrkārt, acīmredzot arnio ir viens no tiem, kas argumentu trūkuma gadījumā steidzīgi maina tēmu - ģimenes lielums vispār netiek apspriests!
ASV Pilsonis
A
kads tam sakars cik cilveki bus? tu runa itka geji slepkavotu cilvekus. cilveki piedzimst geji, tapat ka vini piedzimst ar melniem vai sarkaniem matiem. Un ja geji ir precejushies, kas tev trauce 3 vai 4 bernus dzemdet? Latvijai nav nakotnes tapec ka Latvija ir stulba urlu zeme. Visa jaunatne driz no turienes uz eiropu aizbrauks un tad jus dazhi 70 gadigie PSRS sazombetie tur varesiet palikt runat cik geji melnie un visi parejie jums nepatik
ASV Pilsonis
A
LOLOLOLOL smiekli par tadiem ka tu nak Geji vienmer ir bijushi. Tas gals kaa nav taa nav. Un pirms 40 gadiem ar likumu bija aizliegs baltam un melnam preceties. tagad tas liekas smiekligi. Visas shitas seno laiku "tradicijas" pec kada laika tiek apgastas un liekas pilnigi smiekligas. Latvija geji vares preceties, un tas visiem liksies normali. Pec gadiem 40. Par tadam ka tu smiesies.
ASV Pilsonis
A
ko var gaidit no neizglitotiem cilvekiem kuri gadus 50 zem padomju varas dzivoja? Latvija valda lidziga tumsoniba taka piemeram afganistanaa. Tur 90% uzskata ka sievietem nav tiesibas iet skola, nav tiesibas braukt ar auto, un sievietes ir sava vira ipashums. Katra neattistita valsti ir tada domashana. Pat ASV daudz kur joprojam tada eksiste, iksevishki starp religiozajiem. Tada urlu fashistu domashana labi parada kura valsts ir Urlostana un kura ir normala. Latvija/Rumanija pret Zviedriju/Daniju/NIderlandi: ))))) Kauns but no Latvijas. Bet kaa jau visas neattistitas valstis, aptumsots naids un fashisms nav vieniga lieta par ko kauneties. Atklati sakot nav par ko lepoties.
Berta
B
Laulība visupirms ir tādu divu cilvēku savienība, kura SPĒJ atražot sevi pašus, radot sabiedrībai jaunus īndivīdus. Ja mazā Latvijas tautā liels % kļūtu par homoseksuāļiem, tad šādai nācijai gals pienāktu vienas paaudzes laikā. Un nevajag stāstīt visādus pekstiņus, ka, lūk, var paņemt kādu bērnu audzināšanā vai citas skaistas pasaciņas! Tauta no tā nepaliek skaitliski lielāka. Mums to vajag? Pat "dižajam nācijas patriotam" Šķēlem bija vairāk sajēgas - nācija neizmirst, ja katrā (ar normālu veselību apveltītā) ģimenē ir 3 pēcnācēji. Jau tas trešais šajā gadījumā ir kā visus pārējos riskus kompensējošais bērns. Iesaku padomāt par šo, nevis tikai par savu izpriecu apmierināšanu!
ASV Pilsonis
A
ko tu man te muldi par proposition 8? es dzivoju kalifronijaa. visi religiozie sasparojas un saziedoja savu naudu lai vinu atbalstitu. tagad daudzi no viniem ir bankrotejushi. prop. 8 izgaja cauri ar 52% par 48% pret. tas ir liels progress, jo pirms 20 gadies tads prop 8 butu bijis mierigi 75% par un 25% pret. un protams ka ASV ir daudzi urlas, taka Bush. Bet pec prop. 8, kalifornijas galvenais tiesnesis, kursh prop 8 atbalstija, tagad ir pateicis ka tas ir nepareizi un gejiem jabut tadam pasham tiesibam ka citiem. garanteju ka pec gadiem 10 geji vares preceties kalifornija.
AL
A
Vismaz vienā lietā Latvija var un varēs lepoties! Tiem slimajiem izvirtuļiem Latvija nebūs orģiju vieta!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas