Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Feiferi satrauc, ka nākamajā valdībā varētu nonākt daudz nezināmu cilvēku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ews
e
nomierinies,iedzer šņabīti un viss pāries JŪSU LAIKS IR PAGĀJIS ,PIETIKS JUMS ZAGT
Mjaa
M
Tieši šāds no Padomju laikiem mantotais darba stils, kas balstās uz "sakariem", manuprāt, ir lieta, kas gremdē mūsu valsti. Piemēram, bankai kredīts ir jādod atbilstošiem biznesa projektiem, nevis uz sakariem balstītiem projektu virzītājiem. Darbā ir jāņem godīgi konkurences ciņu izturējuši kandidātus, kas attiecīgajā pozīcijā dos lielāko pienesumu, bet nevis uz sakariem balstītas paziņas, kas pozīciju tikai aizpilda. Politiskajos amatos ir jāliek attiecīgajā brīdī labākā kandidatūra, nevis uz sakariem balstīta paziņa. SAKARI veido NEVESELĪGU ekonomisko, politisko, u.c. vides. Papētiet dabas likumus - tur valda konkurence un evolūcija, nevis "sakari".
banka
b
Kapec Feiferi nesatrauca tas, ka pedjo 20. gadu laika zidi Godmanis, Gailis, Birkavs, Lavents, Kravcovs, Kargins... izlaupija Latvijas valsti un apzaga Latvijas iedzivotajus
veletajs
v
Nedrīkst aizmirst, ka progress atkarīgs no nesaprātīgajiem, ne no prātīgajiem.
Uztraukumam nav pamata
U
Feiferkungs noteikti nebūtu uztraucies un gulētu mierīgi, ja Saimā tiktu ievēlēti Godmaņkungs, Mārgaiļa kungs, Šķēles kungs, Šleserkungs, Lembergkungs, Kehra kungs, Strautiņ- un Sausnīškungs, Slakterkungs un vēl citi kungi ar brīnišķīgu reputāciju. Būtu vēl lielāks sirdsmiers, ja arī Straumes kungs un Paula kungs, un vēl kādi labi zināmi biedri tur būtu. No jauniem nekad neko nevar zināt. Ienāks prātā vēl pārbaudīt, kā daudzi Latvijā kļuvuši par miljonāriem! Kā ar tiem ofšoriem, cik tajos guļ Latvijas sabiedrībai noblēdītā naudiņa. Nē, ar jaunajiem un nezināmajiem ir pavisam traki!
...
.
Manuprāt, Dombrovska laikas MP amatā ir pagājis, cilveki ir ļoti noguruši no viņa un to parādīja arī vēlēšanu rezultāts.
Ezis
E
Ir jau laiks ,jauks izskats,bet nekāda mugurkaula.ZZS ar Airbaltic 6 mēnešus ,čakarēja smadzenes ,līdz vadzis lūza. Tas ir par daudz, vajag stingrāku !
  • 0
  • 1
arī prom
a
reku sāls : "Negribu teikt, ka citu partiju izvirzītie premjera amata kandidāti nav spējīgi, bet viņiem var nākties ilgi mācīties un IEGŪT NEPIECIEŠAMOS SAKARUS," teica Feiferis SAKARI ! Tur tas āķis ! Būs pārāk daudz jauno, arī feiferim pašam sakari tu-tū ... ... abidna, da ?
Senils clv
S
Senos laikos melni velni bija, bija, bija...tad par ko mēs te tagad cepsimies???
satrauceja
s
Kapec feiferi nesatrsuca,ka Latviajs valdiba nonaca zagli, Latvijas valsts izlaupitaji un tautas apzadzeji un latviesu tautas iznicinataji Godmanis, Gilis, Birkavs, Skeel, Krasts, Ulmanis/Rumpitis, Freiberga, Kalvitis, Pabriks, Stokenbergs.....?
Senais
S
Kopš viņš dedzīgi apgalvoja, ka tie divi K ir godavīri, viņa teikto nav vērts ņemt vērā, jo tie ir tik pat tukšas blēņas.
Senāks
S
Kad ? :D
  • 1
  • 0
alma palma
a
nu ir tāpat kā ar laiku - tad par aukstu, tad par karstu, tad līst par daudz, tad par maz, bet labi nav nekad.
Feiferi satrauc....
F
ari daudzi jaunie deputāti satraukti - viņi nepazīst Feiferi...
Bomzis Vamzis
B
labāk liksim vecu āzi neka jaunu smuku vāzi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas