Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Filmu nozares izaicinājums – miljons piecos gados

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ansis
A
Kādi miljoni!!! Kino centrs šogad nav nodrošinājis veselu 20 filmu nonākšanu pie skatītājiem! Bija plānotas 20 latviešu filmu pirmizrādes oktobrī, novembrī, decembrī, - nav! Bet nauda sen jau izdalīta, apēsta un kino centrs tik rullē. Un par to kvalitāti taisnība, pilnīgi garām!
AD
A
Jā, nu Latvijas filmas... Runājot par "Rīgas sargiem", ja neskaita izcili slikto scenāriju un čābisko režiju, citādi jau tīri nekas. Arī es ziņkārības dēļ aizgāju apskatīties. Tomēr tas, ka es šiem 210 000 + 52 999 skatītājiem ziņkārības dēļ pievienoju vēl 1 , nenozīmē, ka es to uzskatītu par blockbuster`u. Nākošo reizi līdzīgā gadījumā es vairs neiekritīšu. Un citas filmas laikam taču "Rīgas sargiem" netiek pat ne tuvumā?
uhh..
u
Runas, runas, runas... kad tad būs normālas filmas, normāla kvalitāte. Paskatījos LTV pēdējās demonstrētās bāleliņu filmas, nu šausmas, tehniskā kvalitāte briesmīga, skaņu nedzird, mākslinieciski vāji un skolnieciski darbi. Bet te runā par miljonu. Sāksim ar kvalitāti. Varbūt vaina pašā kino centrā? Vai šī institūcija ir vajadzīga?
eu
e
producenteli, rakstiit iemaacies!
Elīna
E
Bla-bla-bla. Un nekas vairāk. Konkrētus darbus, dārgā direktrises kundze! Bet ir aizdomas, ka jums nav ne mazākās poņas par to, kā šo nozari bīdīt pēc būtības (kas jums būtu jādara), jūs protat tikai ar administratīvām caurumu lāpīšanām nodarboties.
Producents
P
Vienk;ārši jābeidz valsts naudu dot visādu kurpju, monotoniju, ķīlnieku un līdzīgu kustīgo bildīšu uzņemšanai. Ir taču kauns skatīties tās latviešu jaunās filamas, kuras dažkārt pat parāda pa TV. Izskatās, ka pie mums filamas var taisīt nevis tie, kuriem ir talants, bet tie, kuri ir apmāti ar domu, ka to prot un grib darīt. Tad nu visur bāžās virsū un beigās arī sasribina kaut kādu naudiņu filmas uzņemšanai. Losandželosā viņi visi labākajā gadījumā izsistos līdz filmu ruļļu pienesēja līmenim, bet šeit sevi dēvē par režisoriem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas