Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

"Financial Times" Dombrovskim prognozē lielu popularitāti gaidāmajā ES samitā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
borcinsh
b
piekritu ! bus populatitate - bus ivesticijas un darb-vietas ! ( cik iilgi varam "stagat" ar zaglu-valsti reputaciju !?)
Johaidī
J
P.S. Un virsproblēma ir tā, ka vēlētāju lielākā masa vēl neapzinās, kas stāv priekšā!!! Vai viņi tam gatavi? Visdrīzāk nē! Vai ir kāda alternatīva? Ir!!!!!! Tikai tam savukārt nav gatavi pie varas esošie!!!
Johaidī
J
Pilnīgi tev piekrītu. Premjers un arī partijas spicē esošie zina, ka viņš nav un nebūs nekāds tautas glābējs. Ne jau par to ir stāsts. Jautājums ir par to, ka vēl joprojām daudzi nesaprot KĀ GLĀBĒJI GALVENOKĀRT IR BIJUŠI BEIDZAMAJĀ LAIKĀ PIE VARAS ESOŠIE. Tas atklājas rakstā: "Laikraksts arī norāda, ka vēlēšanu rezultāti ļaus atviegloti uzelpot starptautiskajiem investoriem, īpaši Zviedrijas bankām, kas dominē Latvijas finanšu sektorā." TĀTAD! ŠTRUNTS PAR TAUTU, TĀS IZDZĪVOŠANU, KLANĪSIMIES LIELKAPITĀLA INTERESĒM. Bet kāpēc gan? Vai gan tas ir ko devis priekš attīstības, vai tomēr visiem spēkiem un metodēm mežonīgā peļņas kārē panācis tautas un valsts aizvien dziļāku iekļūšanu un IESTRĒGŠANU VISĀS IZLIKTAJĀS FINANSIĀLAJĀS LAMATĀS? Tāpēc, protams, premjers ir labais tieši no šo interešu viedokļa raugoties. Jautājums ir tāds- vai arī turpmāk, lai izpelnītos naudas mijēju uzslavas tiks uzspļauts tautas interesēm? Atbildi uz šo jautājumu mēs saņemsim visai drīz - jau novembrī-decembrī, kad tiks nodoti atklātībā jau sagatavotie lēmumi. Arī uz pretreakciju ilgi nebūs jāgaida. Attiecībā par Grieķiju ir jāsaka skaidri un atklāti. Neskatoties ne uz kādiem argumentiem, tauta, kurai ir ilgstošas brīvības saknes arī vergturu iekārtā, vienkārši nespēj samierināties ar cenšanos uzlikt finansiālas verdzības važas. Lai cik sāpīgi tas nebūtu, ir jāatzīst, ka vergam tādas kategorijas kā brīvība pilnībā nav izprotama, tāpēc arī izpaliek dziļāki protesti pret važām. Ak pie esošajām pieliksiet vēl vienas? Nu un kas? Tāpat jau tās nav vienīgās! Arī ar esošajām tālu nevarēja tikt! Tikai visam ir savas robežas un var gadīties, ka tauta bargi pasaka ko domā par jaunajiem plāniem un tikai pilnīgs politiskais pašnāvnieks var iedomāties neņemt vērā tautas viedokli. Jāņem vērā, ka lielākais vairums nobalsoja par "mazāko ļaunumu", pret tautas interešu ignorētājiem. No turpmākās rīcības būs skaidrs kā pusē ir lēmējvara... Var gadīties, ka bankas pārāk ātri "uzelpoja". No taisnīguma viedokļa, kam būtu jāprevalē politikā, ARĪ BANKĀM BŪTU JĀUZŅEMAS DAĻA ATBILDĪBAS PAR ILGSTOŠI REALIZĒTO BANKU POLITIKU, KAS LIELĀ MĒRĀ NOVEDA PIE SITUĀCIJAS, KURĀ ESAM. Un nestāstiet, ka katram indivīdam bija izvēles iespēja. Tā faktiski tika liegta ar apdullinošām reklāmām, bezkaunīgiem mārketinga pārliecināšanas trikiem visām indivīda maņām u.t.t.
xxxx
x
propaganda mēdījos dara savu. jābūt ļoti aprobežotam, lai spētu nobalsot par dombrovski. kauns par vēlētāju izvēli.
Vic
V
Ja vēl izdomātu visus kantorus sadzīt 4 ministrijās..., jo Latvijā vairāk nevajag. Ja vēl izdotos ieviest eiro latu vietā, lai visādi "devalvātori" nespekulē uz naudas stabilitāti. Ja vēl piespiestu lauksaimniekus audzēt rapsi, lai nav jāieved naftas degviela un zemnieki atgriestos no Īrijas zemeņu laukiem.
maņka
m
pirmo reizi mums kā aklai vistai grauds gadījies GODĪGS premjers. Tikai tāpēc Vienotība uzvarēja, sevišķi pensionāri ar savu dzīves pieredzi jūt, ka viņam nav savtīgu interešu. Un tāpēc tām daudzajām savēlētajām sievietēm Vienotībā būs klausīt Valdi un nevīt intrigas savu ambīciju pēc.
Precizitāte
P
Jauki, ka britu finanšu laikraksts "The Financial Times" (FT) tiks augstu vērtē mūsu valdības vadītāju Valdi Dombrovski, taču arī ietekmīgais laikraksts ir kļūdījies kalendārā. Proti, nākamai ES valstu un valdību vadītāju samits notiks ne ātrāk kā 28.-29.oktobrī.
Limpopo
L
Vienotības uzvaras pamatā ir etnisks protesta balsojums- mēs negribam prokrievisku valdību un kampējus. Pats Dombrovskis bija mazākais ļaunums. Viņš varēja izstiepties un sarauties, bet dibenā negrima. Ja tagad Vienotība iedomāsies, ka tauta viņu dikti mīl un viņi var darīt visu, kas ienāk prātā, tad viņi maldās. Bet viņi arī nav muļķi un stājušies sakaros ar Saskaņas centru. Āboliņa sola saglabāt principus, kas gan izklausās pēc Lienas ielas meiteņu runām par nevainību. SC ir viņu glābiņš pret tautas dusmām, jo Dombrovskis zina ko līdz šim ir noklusējis.Viss beigsies ar jaunu lietussargu revolūciju. Tikai Elerti gan tur tuvumā laist nedrīkst.
interesents
i
Man tas pats ienāca prātā.
hmm
h
Lepojos ar mūsu premjeru! Viņš tiešām ir vislabākais premjers, kāds bijis, un cilvēki viņam uzticas, par spīti grūtajiem budžeta samazināšanas pasākumiem. Tādēļ jau arī viņu ievēlēja! - - - paldies komentētājiem par šķēli, kurš ēd sabrauktus ezīšus, un abu aš izrādīšanu samitā pie pavadiņas :):)
---
-
Dombrovskim uz samitu jāņem līdzi un citvalstu interesentam jārāda Šķēle un Šlesers, abi uzpurņos un pie pavadiņas, un jāskaidro ka šie divi bija vēlētāju alternatīva.
zars-lellei
z
Pilnīgi piekrītu! Šis kungs ļoti labi saprot, kas viņu un mūs gaida, kā arī to, ka "tautas glābējs" viņš nekļūs, jo tas nav iespējams. Krievi min uz papēžiem un kāro izmantot viņa darba augļus...Paldies viņam par iesākto darbu! Par ārzemniekiem - viņi vispār, pat te nodzīvojot 20 gadus, neko nesaprot no mūsu pieticīgās dzīves, no mūsu zemajiem standartiem, no mūsu pieticīgās pārtikas vai dzīvesveida kopumā...Tas ir ļoti atšķirīgs no spāņiem, īriem vai grieķiem, kuri protestē, jo šajā gadījumā protesti parāda sabiedrības pašapziņu, augstu standartu pieprasījumu un protestu pret nācijas nostādīšanu ar varu verdzībā un trūkumā.
!
!
Piekrītu, Dombrovskis bija atbildīgs tur, kur citi dezertēja kā žurkas. To neaizmirst.
KLM
K
Šķēlem šī ziņa tas pats, kā nepārtraukti ēst sabrauktus ezīšus..Labu apetīti !
kāmis
k
nu ja tas ir tas pats raksts, ko es lasīju, tad šitas , maigi izsakoties, ir ļoti brīva variacija par tēmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas