Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Finansēs 11 lielākās slimnīcas; pārējās varētu nesniegt neatliekamo palīdzību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Esmu paarliecinaats, ka paredzeetaa mediciiniskaa apruupe ir daudz labaaka, nekaa taa bija "labajos Ulmanja laikos". Taadeelj, par ko taadi satraukumi?
bzz
b
pēdējo izdzīvošanai nepieciešamais. Tas nu galīgi nesaplūst ar VVF prognozēm, ka dzīvosim labi un vel labābāk... Tas tikai apliecina ES neirotiķu viedokli - dzīvosim sliktāk. Jo daudzi ES saskata tikai iespēju pazust no šejienes, bet pārējie tikai spējīgi pasīvi piebalsot. Tas arī ir rezultāts par samāksloto balsošanu iestājoties ES. Tur pat 2 viedokļu nevar būt. Toreiz tas tika "uzskrūvēts" mākslīgi, piebalsojot visos līmeņos, kur tik vien spēja VVF. Tagad būtu jānes atbildība par saviem lēmumiem viennozīmīgi grozīt latvijas nākotni.... Bet atbildību nevar prasīt no Latvijas politiķiem, jo kā izrādās pēc Satversmes - Latvijas politiķi ir visNEATBILDĪGĀKĀS personas latvijas nākotnes veidošanai, jo par to lēmumiem tiem draud vismazākā iespējamā atbldība, kāda vien būtu iespējama.
hi-hi
h
KAUT PLIKI, BET BRĪVI, TŪDALIŅ TĀGADIŅ PASTALNIEKI MIRST PASTALĀS no bada ES par Latviju.................. hi-hi. Latvju tauta ne tovarči, bet kungi, bet kungi nestrādā. hi-hi
Jānis J.Dimants,Jr.,M.D.
J
Tikai 11 slimnīcas Latvijā varēs saukt par slimnīcām, pārejām ir jāizdomā cits nosaukums vai vārds. Vārds "slimnīca" ietver visu pacientu ārstēšanu, speciālos gadījums novirzot uz specializācijas slimnīcām, kur ir nepieciešama speciāla ārstēšana izteikti speciālos gadījumos.
a
a
Aiziet :)
Vuarzazi
V
Vēlētos karti krasās ar laiku starp « neatliekamās palīdzības » izsaukšanas un pacienta nogādàšanu « (ne)atliekamās palīdzības » slimnicā.
VESELAIS
V
MĪĻĀ VALDĪBA, KĀPĒC MUMS VISPĀR VAJADZĪGA NEATLIEKAMĀ MEDICĪNAS PALĪDZĪBA ekonomēsim naudiņu. Jāatbalsta visi tie, kas saņem vairāk par 1000.
smīns
s
nav ko teikt, no GULBENES NOVADA VEDĪS UZ RĒZEKNI VAI JĒKABPILI, VAI VALMIERU vienā virzienā sanāk ne mazāk par 100 km.CIK LAIKA NEPIECIEŠAMS IZBRAUKT 200km, vai to kāds no tukšpauriem padomājis. JA paliek slimnīcā pēc tam piederīgiem jābrauc pakaļ , jā tas ir ļoti ekonomiski. TĀ IR KĀRTĒJĀ ŅIRGĀŠANĀS PAR LATVIJAS IEDZĪVOTĀJIEM.
Lelle
L
Muļķu zeme turpina iet pa burbuli...buļ-buļ-buļ... Kurš idiots paliks tais rajonu centros, ja tur pat slimnīcas nebūs?! Penšiem un hroniskajiem slimniekiem droša nāve garantēta savās cisās...
Mikus
M
Kāda raznjica kura palidz, tapat ne novienas pecak ar sabiedrisko atbraukt nevaru, kaut tikai 18 km no jelgavas. Tada dzive.
...
.
Cēsīs ir stipri vairāk kā 400 dzemdību gadā. var gadīties, ka to ir pat vairāk kā Valmierā. tad kāpēc Cēsis mēģina pārtaisīt par kaut kādu stulbu stacionāru? kas tā vispār par sistēmu - liekie ģimenes ārsti, mistiski stacionāri - ārzemēs tāda sistēma ir, bet, kā zināms, medicīniskā aprūpe tur ir ļoti zemā līmenī. vai mums ar tādu vajag? NEVAJAG! mums vajag augstu līmeni daudzās slimnīcās, kā arī likvidēt ģimenes ārstu institūciju un ļaut cilvēkiem pašiem apmeklēt nepieciešamo specalistu bez nosūtījuma un lieka starpnieka -tajā starpniecībā valsts pazaudē tik daudz naudas, ka tiek čakarētas slimnīcas.
Vetis_birokrāts
V
Mēs ir tagad kungs .Un jūs baur nemuldiet. Dzemdē vairāk bērn lai mums būt kalp. Un izdzīvos stiprāki. Mums ir vajadzīg stipri kalp nevis deģenerāt! Un vecie ir lieka nasta. Lai nomirst.Citādi mūs ministriju ierēdņiem nav ko prēmijas maksāt un balles ar zemeņkūkām ņamāt. Mēs tā strādājam astoņ stund nedēļā un piekdienās pat līdz 15:00! Nekādas bijības un cieņ!
petr
p
par ko domaja tie vecisi, kad balsoja par vienotibu?
bbb
b
Dombrovskis tautai nāvi nes
Kārlis
K
ta jenoti, ta tēpisti, ta jēlīši, ta zisi! vieni zombiji.vaļutčiku nozombēti.labējie pa kreisi no bezdibeņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas